Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

öğle yemeğimi yedim.

* salata
* brokoli çorbası

ama acıktım kiraz saplı çay içiyorum karnım acıktı ne yesem ya öğle yemeğinde doyamıyorum

Selam hanımlar

kahvaltı 2 dilim ekmek, peyir, domates, közlenmiş kırmızı biber salçası, 2 bardak şekersiz çay

spor olarak callenetics yaptım 1 saat. her ne kadar zorlasa da etkilerini okuduktan sonra devam etmek istiyorum ama bakalım

Kaçıncı günün callanda :26::26::26: Ben de başlamak istiyorum

Seninle aynıyız desene eğer o illet ilaçları hala kullanıosan kilo vermek çok zor oluyo.
Çünkü fil gibi iştahı oluo insanın ben durduramıorum kendimi

Kaçıncı günün callanda :26::26::26: Ben de başlamak istiyorum

Bugün daha ilk günümdü hatta sanırım sen önermiştin sporla ilgili soru sorduğumda ben de dün indirdim denemek için, resimleri falan görünce artık bunu bırakmak istemiyorum :26:

Bugün daha ilk günümdü hatta sanırım sen önermiştin sporla ilgili soru sorduğumda ben de dün indirdim denemek için, resimleri falan görünce artık bunu bırakmak istemiyorum :26:

Callan çok sıkılaştırıyor vücudu ben de başlıcam inşallah...Ama tek başına callan kilo verdirmez

Dayanamadım gittik bakkala

burçak aldım ve Kola Zero offf yaaaa yememem lazım biliyorum. ama acıkınca canım değişik değişik şeyler istiyor.
neyse eşim akşama yok akşam yemeği yemem ve 30 dk lık sporumu 1 saate çıkartıp kendimi cezalandırıyorum

Spaydiiii naptın seenn

Ufak Tüyo ;

Akşam 18:00dan sonra yemek yemeyin..

Yoğun bir günün sonunda yemek yemeden durmak çok basit değildir. Özellikle soğuk havalarda evde oturduğumuz zamanlarda daha da sık yemek yeriz. Peki, zayıflamak ve yemekten kurtulmak için ne gibi hilelere başvurmak gerekmektedir? İşte detaylar!

Akşam yemeğinde sadece çorba için.
Yoğurt veya elma gibi hafif atıştırmalıklar hem tok tutar hem de ruh halinizi yükseltir.
Akşam yemeğinde domates suyu gibi içecekler içmek 1-2 saatliğine açlığı bastırır.
Sıcak duş almak vücudu dinlendirir ve açlığı bastırır.
Ev içerisinde yaptığınız rahatlatıcı hareketler açlığı bastıracaktır.

sabah yeşil elma yedim şimdide bitki çayımı içiyorum bu arada 76 olmuşum 1 kilo vermişim 3 gün oldu yuppi ama hala ne yiyeceğime karar veremedim yaaa

yaaaa biz 70 lerde aglıyoruz millet 50 dio deliricem yaaaa :)

kızlar okul vardı yazamadım
sabah kahvaltısı:

yeşil çay,salata,burger. hamburger ekmeğinde bu ekmekler tatlı gibi oluyor ya onlar zararlı mı kızlar sormak istiyorum tadı çok güzel ve yumuşak olduğu için hoşuma gidiyor

öğlen:
salata,zeytin,üçgen peynir.

bir de üçgen peynir zararlı mı onu da merak ediyorum teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…