• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

kız gonzales nesfit yiyeceğine peynir zeytin domates salatalık yumurta ye
o nesfiti yedikten 2 saat sonra acıkırsın
yumurta yersen öğleye kadar tok tutar seni..

YUMURTA MI :120::120::120::120: hiç sevmem hemde sabah sabah..
şimdi 9 da nesfit yiyorum ama 12:30 da da yani 3,5 saat sonra da öğle yemeği yiyoruz.
acıktığımı anlamıyorum bile o saatte yemek zorundayım en geç 13:00 olsun :39::39:

1.300 su kaybı mı.hımmm..

yeterli su içmiyor musun nihilcim
yeterli su içmiyorum.

Nihilcim günaydın...Geyik topiğine girmeyi düşünmüyorum artık :50::50:

Geçen hafta alışma dönemindeymişim gibi düşündüm bugünden itibaren başlıyorum bende diyetime :16::16::16:

Sen gereken sıvını şimdiden almışın :16::16: Dur sana leslie yükleyim :34:
:50::50:

..
toplu konuşma olunca o gün
bi oradan konuş
bi buradan konuş derken
unuttum kapattım sekmeyi. özür dilerim:38:

Flashbelleğimi evde unutmuşum leslie yükleyemiyorum :14::14::14:

Facete geçmiş yorumlarımıza nasıl bakabiliriz bilen var mı :26::26:

YUMURTA MI :120::120::120::120: hiç sevmem hemde sabah sabah..
şimdi 9 da nesfit yiyorum ama 12:30 da da yani 3,5 saat sonra da öğle yemeği yiyoruz.
acıktığımı anlamıyorum bile o saatte yemek zorundayım en geç 13:00 olsun :39::39:

tamam yumurtayı kaldıralım,domates salatalık ye o zmana :1:

slmlar kızlarrrr ben geldimmm:3::3::3::3: geçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa :52::52::52: Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var:52::52::52::52:

tamam yumurtayı kaldıralım,domates salatalık ye o zmana :1:

bu dediğini ancak çok erken kalktığım günler yapabilirim. :1:
sbaha kalkıp kahvaltı yapmak bana göre değil nesfit bana yeterli geliyor acıktırmıyor yine de sağol :34:

slmlar kızlarrrr ben geldimmm:3::3::3::3: geçmişi okumadım nasıl gidiyor ben haftasonu biraz kaçamak yaptım yaa :52::52::52: Sanırım bisikletimin gelmesini bekliyorum oyğzden içimde bir rehavet var:52::52::52::52:
spedyyyyyy sendemi burdasınnnn ne ara geldinnn:52::52::52: senin kılonmu var :1::1::1::1:

bizde var hiç işe yaramıyor ki :20: ilk 2-3 ay tempo tempo devam sonra çamaşırlık gibi kullanıyorum :1: ama akşamları yapacağım artık karar verdim. 30 dk bisiklet 30 dk mekik yeter :17:

bir türlü kurtulamadığım 5 kilom var biliyorsun.. :D

Son düzenleme:
Öğle yemeği menüm

ÇORBA
IZGARA KÖFTE
SALATA
TATLI

Izgara köfte ve tatlı yemem çorba ve salataya kaldım yine :39:

sbaha kalkıp kahvaltı yapmak bana göre değil nesfit bana yeterli geliyor acıktırmıyor yine de sağol :34:

bizde var hiç işe yaramıyor ki :20: ilk 2-3 ay tempo tempo devam sonra çamaşırlık gibi kullanıyorum :1: ama akşamları yapacağım artık karar verdim. 30 dk bisiklet 30 dk mekik yeter :17:

benimde 10 kilom var :52::52::52::52: bende okuduğum yerlerde en çok kondisyona sokan bisiklet olduğunu okudum ondan alıp en azından günde 1 saat yapıp yediklerimede dikkat edip forma girmek istiyorum :52::52: ve en azından sarkma olmaz ozamanda :52::52: sen yapmadıgındanmı işe yaramıyor yoksa yapıpta yaramıyormu:26::26:

hadi bakalım
1 hafta kullandıktan sonra kenarda yatmasın da :60:

gonzales bişey değil canım.

Öğle yemeği menüm

ÇORBA
IZGARA KÖFTE
SALATA
TATLI

Izgara köfte ve tatlı yemem çorba ve salataya kaldım yine :39:

Bende 4 adet light mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıda Şimdide yeşilçayımı içiyorum Öğlenede Çorba içecem akşamada Tavuk yapcam yanına bol salata :52::52::52::52:

benimde 10 kilom var :52::52::52::52: bende okuduğum yerlerde en çok kondisyona sokan bisiklet olduğunu okudum ondan alıp en azından günde 1 saat yapıp yediklerimede dikkat edip forma girmek istiyorum :52::52: ve en azından sarkma olmaz ozamanda :52::52: sen yapmadıgındanmı işe yaramıyor yoksa yapıpta yaramıyormu:26::26:

sürekli günde 1 saat yapılsa belki işe yarar ama her gün o kadar zamanım olmuyordu. ilk aldık rahat 3 ay sık sık kullandım ama o zaman bile hafta da 4 gün falan ancak yarım saat yada 1 saat yapabiliyordum.
bacak kaslarım gelişti onun dışında başka bi işe yaramadı. göbeğimden şikayetim var tek sorunda o zaten toparlamak istiyorum. şimdi mekik ve bisiklet yapacağım.ikisi bir arada belki daha çok yararını görebilirim

Bende 4 adet light mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıda Şimdide yeşilçayımı içiyorum Öğlenede Çorba içecem akşamada Tavuk yapcam yanına bol salata :52::52::52::52:

bende çayı içeceğim bergamotlu yeşil çay ( herçeşidini aldım yaaa ) akşam anneme gitmeyi düşünüyorum.
kiraz saplı çayı da öneririm çok sık tuvalete çıkartıyor :34:

günaydın kızlar :3::3:

dün akşam bir miktar kaçırdım yemekleri daha doğrusu misafirlikteydim geç yedik :44:

sabah salata , bal ceviz yedim . süt içtim :8:

iş çıkışı da callenetics yapcam yine :34:

sürekli günde 1 saat yapılsa belki işe yarar ama her gün o kadar zamanım olmuyordu. ilk aldık rahat 3 ay sık sık kullandım ama o zaman bile hafta da 4 gün falan ancak yarım saat yada 1 saat yapabiliyordum.
bacak kaslarım gelişti onun dışında başka bi işe yaramadı. göbeğimden şikayetim var tek sorunda o zaten toparlamak istiyorum. şimdi mekik ve bisiklet yapacağım.ikisi bir arada belki daha çok yararını görebilirim

Zaten Günde ilk 45 dkka yapılan spor ogünkü yediklerini yakıyor 45 dkkdan sonra vucut otamatikman vücuttaki yağlardan yakmaya başlıyor bence en ideal spor günde 1 bucuk saat :27::27: Ben geldiğinde oturma odama koycam tv karşısında yapcam. Boş oturanı allah sevmez:1::1::1:

Back