Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

belki öyle daha iyi yaparsın. ama benimki de boş oda da tv karşısına alamıyorum öküz ölüsü gibi mübarek kalkmıyor şimdi eşimde bir zayıflama derdine düştü belki ikimizde gazla yaparız

mekik karın kaslarını güçlendirir, işe yarar eğer sürekli yaparsan

Yok kız valla hırs yaptım dün o ses türkiyeyi izledim ay hadise ne çirkin olmuş çok fazla zayıflamış yüzü aplak gibi ortada vucut küçücük kalmışş hiç beğenmedim

ben hadiseyi beğenmiyorum zaten
hiç özgün değil
herşeyiyle beyonce'u taklit ediyor, çakma insan modeli.
günaydın kızlar

dün akşam bir miktar kaçırdım yemekleri daha doğrusu misafirlikteydim geç yedik :44:

sabah salata , bal ceviz yedim . süt içtim

iş çıkışı da callenetics yapcam yine

günaydın pudra

belki öyle daha iyi yaparsın. ama benimki de boş oda da tv karşısına alamıyorum öküz ölüsü gibi mübarek kalkmıyor şimdi eşimde bir zayıflama derdine düştü belki ikimizde gazla yaparız

Ben yarın filan sipariş vercembi internet sitesinden alcam 178 filan yazıyordu sen kaca aldın

mekik karın kaslarını güçlendirir, işe yarar eğer sürekli yaparsan

ben hadiseyi beğenmiyorum zaten
hiç özgün değil
herşeyiyle beyonce'u taklit ediyor, çakma insan modeli.

günaydın pudra

Eşim beğeniyor beni sinir ediyordu İçerde olsam koş koş bak kim çıktı diyordu gıjık şey dün izliyorduk diyo ne çirkin yapmış bu kendini dedm o hepçirkindi zaten Siz göremiyordunuz

Eşim beğeniyor beni sinir ediyordu İçerde olsam koş koş bak kim çıktı diyordu gıjık şey dün izliyorduk diyo ne çirkin yapmış bu kendini dedm o hepçirkindi zaten Siz göremiyordunuz

hııı aynen
benim eşim hadiseye sivaslı olduğu için biraz sıcak bakıyo

eşimin annesi sivaslı da

ben de hiç sevmiyorum

bak bizimki bunun siyahı.

3 şekilde kullanabiliyorsun.

1. önden TWİSTER çıkıyor yan bölgeleri sıkılaştırıyor.
2. Ön kol kısmı sabit oluyor sadece bacak çalıştırabiliyorsun
3. Kollar hareketli oluyor kol + bacak çalıştırabiliyorsun

böyle bişeye bakabilirsin. hepsib. aldık

ben o kadına uyuz oluyorum eskiden koca totoluydu şimdi koca kafalı

evet canım. inş işe yarar

bizimde o civarda falandı sanırım 1 sene olmuştur alalı 160*170 arası bişeydi resmini yollasana var ise aletin

dur bulaımda atayım

hııı aynen
benim eşim hadiseye sivaslı olduğu için biraz sıcak bakıyo

eşimin annesi sivaslı da

ben de hiç sevmiyorum

Anlamıyom bu kocaları yaaa neresi güzelse mal mal hareketlerde bulunuyo gidip ik iyolasım geliyor saçını

Bu daha güzelmiş canım yaaa enim baktıgımda dedikleriinin hiçbiri yok:26::26:

Anlamıyom bu kocaları yaaa neresi güzelse mal mal hareketlerde bulunuyo gidip ik iyolasım geliyor saçını

Bu daha güzelmiş canım yaaa enim baktıgımda dedikleriinin hiçbiri yok:26::26:

bu markaya bak canım dediğim siteden araştır. sırf koşu aleti olmasn yani almışken donanımlı olanını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…