• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

yeşil elmeya ne dersiniz kızlar hangi ara öğünlerde yemeliyim
bir de fındığı hangi ara öğünlerde yemeliyim söyleyebilir misiniz kızlar?

bir de bu nesfitte kalorisi azmış onuda mı yemeyelim? içinde meyve parçacıkları olmayanı?

hayır, nesfit yeme. hazır gıda yeme diye bi daha demicem sana:20:
ara öğün mümkün olduğunca yapma.
fındık fıstığı kahvaltıda ye.

ama illa bi meyve yiyim,ben arasız yapamam diyosan sabahla öğle yemeği arasında yapacağın arada ye.

Yeşil çay getiriorum aslında yanımda ama bitmişti ben de bergamotlu almıştım liptondan.Bu sabah içeyim dedim aman allahım nasıl acıydı hiç beğenmedim akşam üstü yeni alıcam.O tarçınlardan da var evde ama hiç tat vermio ki onlar

veriyo kız nasıl vermiyo
almıyo musun tadını
ben alıyorum.
biraz da karanfil al aktardan
çayına bi tane de karanfil at
nefis oluyo

canım liptonunkiler acayip acı oluyor. ben demliyorum yeşil çayımı tadı güzel oluyor ve beni rahatlatıyor dene derim. aktardan yada tuğba kuruyemişten alabilirsin :34:

ben lipton aldım mecbur:5:
ama az demliyorum
yeşil rengini verene kadar
içine bi çubuk tarçınla bi tane de karanfil atıyorum hiç acı olmuyor
ohh mis

bugun gezme günümüzdü ousla :27: o yüzden kaçamaklar oldu

çünkü 7 saat dışardaydık :21:

sabah : haşlanmış yumurta zeytin peynir domates

öğlen : ayvalık tostu patates kola :26:

akşam : 2 adet ızgara köfte salata yoğurt 2 dilim ekmek :17:

bugun midem bayram etti :37:

tek iyi tarafı 6 olmadan son yemeğimi yemiş oldum :56:

ayvalık tostu patates kolamıııı aman allahım bence boşa kurek kuzum sen napıyorsun boyle amacın kılo almakmı vermekmı?

yeşil elmeya ne dersiniz kızlar hangi ara öğünlerde yemeliyim
bir de fındığı hangi ara öğünlerde yemeliyim söyleyebilir misiniz kızlar?

yeşil elma çok faydalı cnm sabah kalkınca tercih ama canın ıstedıkce ye ben şimdi yedim

daha bu saat olmuş hiç birsey yemedim bitki çayımı içtim yeşil elmamı zorlada olsa yedim şimdi domates ve tavuk burger yicem siz ne yediniz sesime ses verin:14:

Son düzenleme:
ben sabah 1 dilim tam buğday ekmeği az tuzlu peynir,zeytin uyduruk bi kahvaltı yaptım geç kalktım diye birde bitki çayımı içtim biraz sonrada bulgur pilavı domatesli yapıcam yanınada yoğurt ekmek yok

ben birden 5-6 kilo verdim yazın yüzerek ekmeği keserek şimdi tam 77 kg yum boyum 1.70 daha 69kg olana kadar vermeye çalışıyorum ama bir durma oldu kilomda epeydir 77 den aşağıya düşsem daha bi hırs gelecek yoğurt ve keten tohumu da yiyorum ara öğünlerde birde suyu bol içmeye çalışıyorum birgün tavuk balık ızgara yersem diğer günlerde sebze ağırlıklı birde semizotu salatasını hergün 1 öğün yiyorum

ben birden 5-6 kilo verdim yazın yüzerek ekmeği keserek şimdi tam 77 kg yum boyum 1.70 daha 69kg olana kadar vermeye çalışıyorum ama bir durma oldu kilomda epeydir 77 den aşağıya düşsem daha bi hırs gelecek yoğurt ve keten tohumu da yiyorum ara öğünlerde birde suyu bol içmeye çalışıyorum birgün tavuk balık ızgara yersem diğer günlerde sebze ağırlıklı birde semizotu salatasını hergün 1 öğün yiyorum

şimdi yüzme imkanın yok mu?
yüzme çok çabuk sonuç verir, zaten görmüşsün de..
menülerin çok güzel.böyle devam edersen vermemen için hiç bir sebep yok..
kahvaltıda süt de içebilirsin, proteine ağırlık ver..zaten yoğurt yiyormuşsun..sütle daha da baskınlamış olursun..

keten tohumlu yoğurt vakti ya bide kafama takıldı hergun spor yapmak zor geliyor sadece yediklerimize dikkat edip kilo verebilirmiyiz?

Kızlar merhaba,

Bana yardımcı olun nolur, moralim çok bozuk, berbat bir haldeyim.
Geçen yıl 50 kiloydum şimdi 65 kilo oldum. :5::5::5:
Antidepresan kullandım ve beni mahvetti.
Şimdi önüne geçemediğim bir iştahım var, acıktığım an dünyayı verseler yiyorum engel olamıyorum kendime.
Acilen kilo vermem lazım, alışık değilim çünkü nefes almam bile değişti.
Napabilirim, nasıl kilo veririm bana yardımcı oluun. :43::43::43::43::43:

keten tohumlu yoğurt vakti ya bide kafama takıldı hergun spor yapmak zor geliyor sadece yediklerimize dikkat edip kilo verebilirmiyiz?

verilir canım, ama sarkmalar oluşur.
her gün yapamıyorsan bile haftada 3-4 gün yapmaya çalış

Kızlar merhaba,

Bana yardımcı olun nolur, moralim çok bozuk, berbat bir haldeyim.
Geçen yıl 50 kiloydum şimdi 65 kilo oldum. :5::5::5:
Antidepresan kullandım ve beni mahvetti.
Şimdi önüne geçemediğim bir iştahım var, acıktığım an dünyayı verseler yiyorum engel olamıyorum kendime.
Acilen kilo vermem lazım, alışık değilim çünkü nefes almam bile değişti.
Napabilirim, nasıl kilo veririm bana yardımcı oluun. :43::43::43::43::43:

ah canım, antidepresan kullanmayı bıraktın mı şimdi?
bilirim o nefes almanın değişmesini.

ama az yemeye çalışmalısın bunun başka yolu yok:50:
boğazını tutcan biraz:50:

her gün 1 saat yürümekle başla bence işe.

mrb arkadaslar...bu grup cok hosuma gıttı...yazıların buyuk cogunlugunu okudum...daha oncesındekı dıyetlerı lıstelerı gordugum ettıgım ıcın burda kurallar ve bılgıler daha dogru benım ıcın ve de bana uygun sekılde...64 kıloydum mart ayında...21 martta rejım eve yuruyuse basladım...2 ayda 10 kılo verdım...sonrasında bıraz daha verıp 52.3 oldum...su an dusunuyorum ıyı azım ve ırade gostermısım o zaman...o gazı kendımde bulamıyom sımdı...rejımı bırakınca aldım bıraz ve su an 54.2 yım daha dun tartıldım...boyum kısa 1.55...hedefım 48 o nedenle...6.2 kılom var...benı de aranıza alırsan bu kalanları da sızlerle beraber vermek ıstıyorum ınsallah...motıvasyonunuza ıhtıyacım var...

Sabah kahvaltım;

1 dilim tam buğday ekmeği,
Peynir,
Zeytin,
Domates,
Salatalık,
2 tane haşlanmış yumurta :56::56:

mrb arkadaslar...bu grup cok hosuma gıttı...yazıların buyuk cogunlugunu okudum...daha oncesındekı dıyetlerı lıstelerı gordugum ettıgım ıcın burda kurallar ve bılgıler daha dogru benım ıcın ve de bana uygun sekılde...64 kıloydum mart ayında...21 martta rejım eve yuruyuse basladım...2 ayda 10 kılo verdım...sonrasında bıraz daha verıp 52.3 oldum...su an dusunuyorum ıyı azım ve ırade gostermısım o zaman...o gazı kendımde bulamıyom sımdı...rejımı bırakınca aldım bıraz ve su an 54.2 yım daha dun tartıldım...boyum kısa 1.55...hedefım 48 o nedenle...6.2 kılom var...benı de aranıza alırsan bu kalanları da sızlerle beraber vermek ıstıyorum ınsallah...motıvasyonunuza ıhtıyacım var...

merhaba bocum, çok güzel kilo vermişsin..2 ayda 10 kilo büyük azim gerektirir..
daha önce verdiysen şimdi de verirsin merak etme..

burda çoğunluğumuzun uyguladığı tek kural akşam yemeğini hafif geçirip, olabildiğince erken saatte bırakmak..

kızlar bu arada ben 5te bırakmayı düşünüyorum şu sıralar..
bayram geliyo, kumaş pantolonlarım olmayacak gibi..

bugün kahvaltıda eşim ''göbeğin fırtlamış'' dedi ve güldü :1:

Sabah kahvaltım;

1 dilim tam buğday ekmeği,
Peynir,
Zeytin,
Domates,
Salatalık,
2 tane haşlanmış yumurta :56::56:

vaayy mutlucan

siftahı burdan yapıyoz artık demekki :20:

:1:

..
bende 156.diyet programındayım sanırım:1:

vede 2.günüm

dün açtım. bildiğin gurultulu ve gürültülü bir mide ile uyudum.

amaaaa - 1300 su kaybı olarak tartıya yansıdı.

sağ elimde tarçınlı karanfilli yeşilli çay sol elimde ise neskahve. biraz önce ise adaçayı. ondan önce ise su filan :55:

..
diğer diyettaşlara selâm olsun :3:

Bende size uyacağım vermem gereken kilo 5 kilo 55 kiloyum istediğim 50 kilo olmak
Evlenmeden önceki kiloma yeniden ani bir dönüş yapmak :44:

Sabah Kahvaltım.

1 Su bardağı içine Nesfit +diet süt ile.

haydi bakalım gün için ne farkedecek :27: bol su içmek lazım :39:

vaayy mutlucan

..

vede 2.günüm

sağ elimde tarçınlı karanfilli yeşilli çay sol elimde ise neskahve. biraz önce ise adaçayı. ondan önce ise su filan :55:

..

1.300 su kaybı mı.hımmm..

yeterli su içmiyor musun nihilcim

Bende size uyacağım vermem gereken kilo 5 kilo 55 kiloyum istediğim 50 kilo olmak
Evlenmeden önceki kiloma yeniden ani bir dönüş yapmak :44:

Sabah Kahvaltım.

1 Su bardağı içine Nesfit +diet süt ile.

haydi bakalım gün için ne farkedecek :27: bol su içmek lazım :39:

kız gonzales nesfit yiyeceğine peynir zeytin domates salatalık yumurta ye
o nesfiti yedikten 2 saat sonra acıkırsın
yumurta yersen öğleye kadar tok tutar seni..

günaydın zanım:3:
sana faceden mesaj attım niye geri dönmedin:31::31:

Günaydın maximacım... Mesajını okudum zanım neden cevap vermedim bilmiyorum :1::1::1: Özür olsun :34::34:

vaayy mutlucan

..

vede 2.günüm

..

Nihilcim günaydın...Geyik topiğine girmeyi düşünmüyorum artık :50::50:

Geçen hafta alışma dönemindeymişim gibi düşündüm bugünden itibaren başlıyorum bende diyetime :16::16::16:

Sen gereken sıvını şimdiden almışın :16::16: Dur sana leslie yükleyim :34:

Back