mrb arkadaşlar.burda bazı arkadaşlar çok gerçekçi davranmaya çalışmışlar ama yaşananlar o gerçekleri anlamsızlaştırıyor.ya emin olun kimsenin derdi "karşı taraftan ne koparırsam kardır"mantığı değil.burda bi yuva kuruluyor.el birliği ile kimin gücü neye yetiyorsa yapmak yanlış mı geliyor?çocukların ömür boyu arkalarında gördükleri anne babalarını düğünde birden bire "hadi artık benden bu kadar "diyip sırtını dönmeside çok normal olmasa gerek.kimse tam olarak yaşamadığı bi durum için adaletli bi yorum yapamaz.bu biraz kuyruk acısı meselesi.ben 4çocuklu ve varlıklı bi ailenen tek oğluna gelin gittim.kayınvalidem kendi kızlarını evlendirirken karşı taraftan istediği hatta söke söke aldığı şeylerin hiçbirini bana yapmadı.şimdi siz bu insanın iyi niyetli olduğuna inanabilir misiniz!!!???dinimiz de bile bi anne baba imkanları elverdiği doğrultuda evlatlarının kurduğu yuvaya destek olmasına dair bilgiler vardır.bu hak değil.bu helal de değil.zaten bende hakkımı helal etmiyorum.dilim etse yüreğim etmiyor...