- Konu Sahibi pembeyalan
-
Şimdi anlamadım istemediğin için mi kabahatli oldun??:uhm:
benim anlatmak istediğim hekes görevini bilecek kimse herşeyinizi kendiniz yaptınız diye size tutup ödül vermez ,birde insanoğlu nankördür sırtına bir yükü ne kadar yüklenirsen daha fazlasını yüklemeye çalışır sana bide yetmezmiş gibi değerin olmaz tabiki huzur herşeyden önemli ama ben her zaman herkesin görevini ve yapması gerekeni yapması taraftarıyım kimse enayi değil....Annenizin tabiri ile ucuza giden biri olarak her şeyimi kendim aldım, alnımın teriyle yaptım. Hiç pişman değilim. Yıllarca borç içinde yüzsemde sonunda işte benim evim lafını göğsümü gere gere söyledim.
Erkek tarafından bir şey istemedim, halada istemiyorum. Allah eşyadan önce huzur ve mutluluk versin herkese.
benim anlatmak istediğim hekes görevini bilecek kimse herşeyinizi kendiniz yaptınız diye size tutup ödül vermez ,birde insanoğlu nankördür sırtına bir yükü ne kadar yüklenirsen daha fazlasını yüklemeye çalışır sana bide yetmezmiş gibi değerin olmaz tabiki huzur herşeyden önemli ama ben her zaman herkesin görevini ve yapması gerekeni yapması taraftarıyım kimse enayi değil....
erkek tarafı olarak size ne yapıldı neler karşılandı çok merak ediyorum kendimi afedersiniz ama enayi gibi hissediyorum da..
deşmeyin yaramı mafoldumben
bizimkilerin hiçbişeyden haberi yok. . . ne adet bilolar ne başka bişey . . .biz sölemesek hiçbişyi almıcaklar. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?