slm kizlar allah var benim dügünüde esyayida kayinvalidemler aldi.3 hafta önce kiz kardesim evlendi,bu kadar sorumsuz bi aile olamaz,enisten üniversiteye gidiyor,babasi 5 sene önce vefat etmis 3 kardesler,abisinin alman sevgilisi var dost hayati yasiyorlar birde kücük oglan var 23 yasinda,basta dayisi dügünü merak etmeyin o kolay hep bi elden yapacaz dediler,neyse kardesimde saf iste nisani onlar yapti ama kardesim bütün salonun süslerini masalrini ayarladi,neyse durumumuz yok dediler yengesinin altin setini göztermelik orda taktilar tabi bunlardan ailemin haberi yok,nisandan sonra ailecek 1 kez oturmaya geldiler okadar baska ailecek gelme olmadi,tek kaynana bir bayram cikti geldi ama eli bos,bise getirmesi önemli degil ama bi cikolatada alabilirdi,ilk oglan evlendiriyorsun yani,baskada gelme gitme arama olmadi,ailem yinede aradi sordu,aradan 1 sene gecti his dügün ne zaman olcak diyen olmadi,neyse kardesimle enistem ev tutdu yine bu eve esya alincak alisverise gidelim diyen yok,neyse 17 mayista salon bosmus ozaman dügün yapmak istediler ama ailem gelip konusma yok bide bizim akrabaya ayin 17 dügün demesinlermi,bunuda annem disarda birinden duyuyor sinirleniyor haklida,insan bi gelir konusur ne yapilcak kararlastirilir diyor,kardesimde inat etti yapmadi ozaman önce insan gini gelsinler konussunlar dedi,yazik enistem arada kaldi ama susmakla hata yapti oda,neyse salon tutuldu3 hafta icinde dügün olacak,artik enistemle kardesim esya ismarlamaya falan gittiler ama tabiki sade ismarlaniyor para ödenmiyor burda,dügün haftasina kadarda erkek tarafi gelmedi,esyalar dab bi koltuk geldi parasi ödendi baska bise gelmedi,yatak odasini zaten ailem aldi,kardesimin ceyizide coktu,dügün oldu bitti halen tek koltuk var ortada,gecen ismarlanan tv dolabi almaya gitmisler kardesim kendi parasindan almis,mutfak zaten ortada yok,güya dogruysa bunlarin ismarladigi elektirik esyalari yokmus parasi geri verilmis ve kaynana alip harcamis,pazar dügün oldu pazartesi kardesim annemlere yemek yemege gitti,simdiye kadar ne aradilar kardesimi ne sordular,ne yiyor ne iciyorsunuz diyen yok,dügünde altinlari almak istediler,salon parasi yetmezse altindan ödencek,dügüne gelenlerinde dügünü olursa gelinin kücük altinlarindan alincakmis,kafam atti,sadica sakin verme dedik,akrabalar zaten hep bize verdi salonda cagirtdirmadik,sonrada kiz tarafi altini aliyor dediler,annem beni karistirmayin bunlarla muhattapat etmeyin güzelce siz halledin dedi bana,kizimin altini ben alirmiyim hic dedi öylede zaten,kaynana sonra salonda oturdugu yeri begenmedi bizi kapinin agzina attiniz ben gidiyorum siz kendiniz dügün yapin dedi,cok stresli bi dügündü,neyse salondan cikiliyor herkes vedalasiyor benim annem kardesime mutafaginiz yok yiyecek biseniz varmi ne yeyip iceceksiniz bise yollayayim diyor kaynanada kardesime cok saygiliymissin diye laf vuruyor,kardesim bugüne kadar saygisizlik etmedi ama dügünde patladi gercekten,onlara lafinida verdi erkek tarafina inat hic oturmadi bol bol göbek atti,simdi annemler izinde gelince kardesime mutfak alcaklar,dügünde elden verilen biraz para var onunla,enistemde simdi kimin ne oldugunu anladi ailesine gitmiyor,hani durumumuz yok alamayiz deseler neyse ama onuda demiyorlar,enistemin 2 kardesi var ama hic hayirlari yok,bide kücük kardesi kizkardesime benim dügünümde ne yapcaksiniz demis bide kardesimde herkes ektigini bicer demis haklida,yani ne insanlar var dünyada arkadaslar kendi canin yavrun bu kadarmi degersiz