Ne zaman başlamıştınız siz.toplamda kaç kilo verdiniz.ben çarşamba günü tartilicsmcok iyi almıssın :)
Benim de bir haftaya alovera suyum biticek ondan alırken termo tablette alacagım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herbalife kullananlar buraya
- Konu Sahibi gonencs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen ya bir değişiklik yok gibi geliyor27 haziran da başladım ama sadece 2 kilo verebildim aralarda kaçamaklarım oldu bu benim hatam da olabilir ama zaten vucudum cok zor kiloyu veriyor ben biraz heveslendim daha hızlı kilo verecegim diye ama olmadı
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Ben şu anda kullanıyorum . Yanı faydası olmadı diyemem ,ac kalmaktan farkı yok diyenler olmuş , haksiz değiller. Ac miyim acım .Yanı belki de psikolojik. E o zaman açsan öyle ac kal, niye herbalife derseniz , bende mi böyle oldu bilmiyorum ama galiba o shake içind e bulunan vitaminler vs . Sayesinde normalde ac kaldığımda hissettiğim hayattan bezmislik, yorgunluk filan yok . Bildiğiniz enerjigim yanı. Bence herbalife ac kalmamayi vaad etmiyor zaten, bence ac kalmanin sonuclsrini hafifletiyor. Dirençsiz kalmıyor insan . O zaman da devamı geliyor bence . Sonuçta 2 kez shake içip , 1 öğün yemekle doymayı beklemek zaten biraz hayali geliyor bana :/
Ben şu anda kullanıyorum . Yanı faydası olmadı diyemem ,ac kalmaktan farkı yok diyenler olmuş , haksiz değiller. Ac miyim acım .Yanı belki de psikolojik. E o zaman açsan öyle ac kal, niye herbalife derseniz , bende mi böyle oldu bilmiyorum ama galiba o shake içind e bulunan vitaminler vs . Sayesinde normalde ac kaldığımda hissettiğim hayattan bezmislik, yorgunluk filan yok . Bildiğiniz enerjigim yanı. Bence herbalife ac kalmamayi vaad etmiyor zaten, bence ac kalmanin sonuclsrini hafifletiyor. Dirençsiz kalmıyor insan . O zaman da devamı geliyor bence . Sonuçta 2 kez shake içip , 1 öğün yemekle doymayı beklemek zaten biraz hayali geliyor bana :/
Kesinlikle haklısın benim gözüm mesela cok aç oluyor. Ama yemeye bir kaç kez kalktım eskisi gibi zevkle yiyemedim ve daha az yedim. Bu fark bana devam etmeme sebep oldu. Ben kolaya cikolataya hayır diyemiyorum eskisine göre de cok az yiyorum tam tamına uysam fark olacağını düşünüyorum. Alovera suyu ve cayı halsizligi alıyor kalktıktan sonra br daha yatmak istemiyorum
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Aloevera inanılmaz derecede midemi bulandırıyor, yani resmen öğüre öğüre yutuyorum . Allah’tan tadı ağızda çok kalmıyor . Cola zero ya da light iç 0 kalori hiç yoktan iyidir . Çikolata içinde şekersiz çikolatalar var , yani hiç yemesen tabi daha iyi , ama illa yersen de bunları tercih et . Aslında amaç kalori saymak . Günde 800 kaloriyi geçmeden yemek zaten ciddi bir kilo kaybına sebep olur , ama tabi vitamin vs . Kaybına da . İşte ben bu konuda güveniyorum herbalife ‘a . Gerçi ben çok istikrarlı yapmıyorum. Bazen Shake içmek istemiyor canım o zaman weight watchers’a göre yapın puan sayıyorum . Pazartesi 65.9 ‘dum şimdi bu sabah 64.8 amaç önce 60 sonra 55Kesinlikle haklısın benim gözüm mesela cok aç oluyor. Ama yemeye bir kaç kez kalktım eskisi gibi zevkle yiyemedim ve daha az yedim. Bu fark bana devam etmeme sebep oldu. Ben kolaya cikolataya hayır diyemiyorum eskisine göre de cok az yiyorum tam tamına uysam fark olacağını düşünüyorum. Alovera suyu ve cayı halsizligi alıyor kalktıktan sonra br daha yatmak istemiyorum
Açıkçası bende acıkıyorum özellikle sabahlari.diger diyetler sonucu kas gidip yag geldiği için çok yaglandim .vitamin mineral desteği için devam ediyorum.ilk hafta zor geçti yarın itibari ile 2.hafta.bakalim göreceğiz.Aloevera inanılmaz derecede midemi bulandırıyor, yani resmen öğüre öğüre yutuyorum . Allah’tan tadı ağızda çok kalmıyor . Cola zero ya da light iç 0 kalori hiç yoktan iyidir . Çikolata içinde şekersiz çikolatalar var , yani hiç yemesen tabi daha iyi , ama illa yersen de bunları tercih et . Aslında amaç kalori saymak . Günde 800 kaloriyi geçmeden yemek zaten ciddi bir kilo kaybına sebep olur , ama tabi vitamin vs . Kaybına da . İşte ben bu konuda güveniyorum herbalife ‘a . Gerçi ben çok istikrarlı yapmıyorum. Bazen Shake içmek istemiyor canım o zaman weight watchers’a göre yapın puan sayıyorum . Pazartesi 65.9 ‘dum şimdi bu sabah 64.8 amaç önce 60 sonra 55
Açıkçası bende acıkıyorum özellikle sabahlari.diger diyetler sonucu kas gidip yag geldiği için çok yaglandim .vitamin mineral desteği için devam ediyorum.ilk hafta zor geçti yarın itibari ile 2.hafta.bakalim göreceğiz.
Kızlar devam ederseniz lutfen buradan yazışalım motive olma adına gelişmeleri paylasirizKesinlikle haklısın benim gözüm mesela cok aç oluyor. Ama yemeye bir kaç kez kalktım eskisi gibi zevkle yiyemedim ve daha az yedim. Bu fark bana devam etmeme sebep oldu. Ben kolaya cikolataya hayır diyemiyorum eskisine göre de cok az yiyorum tam tamına uysam fark olacağını düşünüyorum. Alovera suyu ve cayı halsizligi alıyor kalktıktan sonra br daha yatmak istemiyorum
Açıkçası bende acıkıyorum özellikle sabahlari.diger diyetler sonucu kas gidip yag geldiği için çok yaglandim .vitamin mineral desteği için devam ediyorum.ilk hafta zor geçti yarın itibari ile 2.hafta.bakalim göreceğiz.
Anladım ben de sükür mide bulantı veya aclıktan dolayı mide agrısı yaşamadım. İşte sadece biraz daha agzımı tutmam gerekiyor hafta da birgün mutlaka bozuluyor aksam davet oluyor gittigin yer de yesen bir türlü yemesen bir türlü o sıkıntj
Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Eğer yaptırmıșsanız vücudunuzda bir farklılık meydana geldi mi?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .
Merhaba ben 11 inde kullanmaya başladım kan testi yaptirdim ama sadece ferritin baktirdim.sizi anlıyorum bende çok tereddüt ettim buradaki forumları okudum moralim bozuldu.ama sonra benimle ilgilenen bayan beni bayağı rahatlattı.20 yıllık kullanıcı imiş. Tercih sizin.kac kilosunuz.normal diyet yapabiliyormusunuz.bolgesel mi kilonuz bunları siz biliyorsunuz.sanirim fotoğraf çekemiyoruz.internete yazın içeriği cikiyor.herbalife in kendi sitesine girin.Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Offf benimde kacamaklarim sıklaştı bu canımı sıkıyor.hemen bir düzen tutturmaliyim.ve haklisiniz evden çıkınca düzen bozuluyorAnladım ben de sükür mide bulantı veya aclıktan dolayı mide agrısı yaşamadım. İşte sadece biraz daha agzımı tutmam gerekiyor hafta da birgün mutlaka bozuluyor aksam davet oluyor gittigin yer de yesen bir türlü yemesen bir türlü o sıkıntj
Peki vücudunuzda bir farkındalık oldu mu? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Merhaba ben 11 inde kullanmaya başladım kan testi yaptirdim ama sadece ferritin baktirdim.sizi anlıyorum bende çok tereddüt ettim buradaki forumları okudum moralim bozuldu.ama sonra benimle ilgilenen bayan beni bayağı rahatlattı.20 yıllık kullanıcı imiş. Tercih sizin.kac kilosunuz.normal diyet yapabiliyormusunuz.bolgesel mi kilonuz bunları siz biliyorsunuz.sanirim fotoğraf çekemiyoruz.internete yazın içeriği cikiyor.herbalife in kendi sitesine girin.
- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
Bir tanıdığımızın beyfendinin 150den 80e düştüğünü görünce sorduk anlattı. Bende daha önce 2 hafta kullandım sonra hamile oldugumu öğrenince bırakmıştım. Şimdi gene bugün başladım. Hamilelikten sonra baya bi dert oldu kilo olayı tam veriyorum sonra gene geri alıyorum. Polikistik over da var bende oyüzden dengesizlik oluyor sanırım. Bugün başladım bende herbalife kullanmaya. Gelen ürünler, shake, çay, dermo hap, omega hapı, aloe vera içecek. Herbalife kullananlar varmı? Yol arkadaşı olalım
Peki vücudunuzda bir farkındalık oldu mu? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
2 kilo verdim az ama vucudumda özellikle sırr bölgemde sıkılaşma oldu. İnsülin direncim olduğu için alovera suyu cok iyi geldi sabah erken kalkabiliyorum daha sonrada uykum gelmiyor.
Peki sizin danıştıgınız kişi shake tozundan ne kadar kullanmanızı söyledi. Benim görüştüğüm bayan iki şeker kaşıgı dedi bir arkadasıma baska biri 2,5yemek kaşıgı demiş o kafamı karıştırdı?
- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
Ben öğrenciyim Herbalife hakkında araștırma yapıyorum. Hani neden zararlı ve kullananlarda ne gibi sorunlar oldu bunu merak ediyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.2 kilo verdim az ama vucudumda özellikle sırr bölgemde sıkılaşma oldu. İnsülin direncim olduğu için alovera suyu cok iyi geldi sabah erken kalkabiliyorum daha sonrada uykum gelmiyor.
Peki sizin danıştıgınız kişi shake tozundan ne kadar kullanmanızı söyledi. Benim görüştüğüm bayan iki şeker kaşıgı dedi bir arkadasıma baska biri 2,5yemek kaşıgı demiş o kafamı karıştırdı?
Ben öğrenciyim Herbalife hakkında araștırma yapıyorum. Hani neden zararlı ve kullananlarda ne gibi sorunlar oldu bunu merak ediyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Benim bu ayın 27 bir ay olacak begenen oldugu kadar begenmeyen de var. Zararı inşallah yoktur 7-8 kilo verip bırakmayı düsünüyorum uzun süre 2 öğün olarak kullananmam yaşam tarzıma uymuyo ama sadece kahvaltı icin olabilir suan bulantı gibi tiksinme oluşmadı merak ettiğin başka birşey olursa sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevap veririm. :)
Offf benimde kacamaklarim sıklaştı bu canımı sıkıyor.hemen bir düzen tutturmaliyim.ve haklisiniz evden çıkınca düzen bozuluyor
Bu ürünü kışın kullanmaya başladaydım cok rahat ederdim simdi yaz ayı kaçamak daha cok oluyor