Arkadaşlar sakın almayın böyle şeyler. Sağlık bu şakaya gelmez. Boğazımı tutamayıp sık sık kilo almama rağmen asla kullanmadım. Sadece bir gün toplantılarına katılmak bana yetti. Bunu satanlar kimler? Mesela ben Hatay’da yaşıyorum. Adam diyetisyen değil hatta liseyi bile okumamış (ilkokul mezunu) ,kendisine ezberletilen ürünlerin tanıtımını yapıyor. Ağzı iyi iş yapanı hemen kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Çünkü o sattıkça tepedekiler para kazanıyor. Herbalife ürünleri gerçekten iyiyse neden raflarda yer almıyor da böyle pazarlamacı gibi gezen insanlar tarafından satılıyor? Bunun yerine diyetisyene gidin. Bende insülin direnci varmış mesela farkında bile değildim. Sürekli şok diyetler yapıyordum. Hepsinden sadece zarar gördüm. Uzun vadeli olarak bir tek dukan yaptım ( neredeyse 1 yıl) gut hastası oldum ve tavuğa karşı alerjim başladı. İsveç diyeti gibi kısa süreli diyetleri bolca yaptım . İyi kilo verdim de. Biraz zaman geçtikten sonra sürekli hastalanmaya başladım. Bağışıklık sistemim neredeyse çökmek üzereymiş. 3 poşet ilaç kullanıyorum şu an. Bir sabah mide koruyucumu almayım , ölüm gibi geliyor o gün. Ben yıllardır kendime zarar vermişim. Hepsinin acısı şu an çıkıyor. Şimdi eskisi kadar kilolu değilim ama sağlıklı da değilim. Sadece zayıflayınca sağlıklı olunmuyormuş. Önemli olan dengeli beslenerek zayıflamakmış.