• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife kullananlar buraya

Ben kullanmaya basladim 4 gunde baya farketti. Tabi en cok da irade onemli. Aksam yemegi yerine shake icmek bana cok mantikli geldi acikcasi. Midem bos oluyor buna alistim ve bu harika bir duygu hafifledigimi hissediyorum. Bir danismanim da yok kendim uyguluyorum
. Gercekten bahsedildigi kadar var ama burada shake in gucunden cok, kendi sabrimiz olculuyor. Agizimi tutamaz yersem cikolata bilmem ne yada aksam yemegi felan tabiki kilo da alirim haliyle.

Ben de 11 Eylül de basladim kullanmaya. 81.1 ile başladım. 20 Eylul sabahi 77.6 ya düştüm. Iki gece üstüste feci halde bozdum diyeti. Genelde uykum da duzensizdi. Ogle yemegini cok gec yeyip o yüzden aksam shakelerini icmedigim çok oldu. Hareket de cok edemedim. Gittigim yerlerden yurume dondum bu hafta mesela ama oyle terletecek bi seyler yapmadım. Simdi daha erken kalkarak ve evde duzenli hareket ederek devam etmeyi deneyeceğim. Bu hafta 5 kilo gibi bj hedef koydum. Eger baska kullanan varsa gelismelerimizi burdan konusabiliriz. Süreci hareketlendirir

Kızlar merhaba nasıl gidiyor? Bende başladım herbalife a. Bugün 5. Günüm umutluyum ben işr yarayacak gibi görünüyor pes etmezsem

Bende devam ediyorum çayı ve aloesi çok güzel kendi adıma çok faydasını görüyorum. Tabiki kendi başına bir işe yaramaz her şeyde olduğu gibi bunda da başarılı olmak sağlam bir irade istiyor. Bizim de yapmamız gereken tek şey bu:)

valla arkadaşlar shakenin kalorisi 216 dolayısı ile kilo verdiren shake deil siz zaten kalorisi düşük şeyler yediğiniz de zaten kilo vereceksiniz . diyelim günlük 1200 kalori alıyorsunuz 900 e düşürün bakın görün sonuçları :)
boşuna para tuzaklarına para kaptırmayın ...
hızlı verilen herşey hızlı ve fazlası ile geri alınır bunu da buraya yazalım burda kalsın sevgiler :)

kızlar selam ben de herbalife kullanıyorum ama artık sütten bıktım o derece kusasım geliyor alırken de fazla almıştım elimde kaldı daha bir tane açık shake var danışman vs değilim isteyen olursa shake ve çayı uygun fiyata verebilirim.

Merhabalar, Ben 16 haziran da kullanmaya basladim. Tam 3 hafta boyunca sabah 8:30 da shake’imi İçtim öğlen (sadece sebze ya da ızgara) sağlıklı besinler tükettim asla pilav makarna börek çörek yemedim, akşamları da 7-8 arasında Shake içtim. Ve gün içinde ara öğünlerimde ya 1 yeşil elma ya da 7 badem yedim, ay acıktım ağzıma şunu atayım demedim normal çay, kahve, meyve suyu asla içmedim sadece herbalife in çayını tükettim ve 3 haftada 56 kilodan 49 a düştüm yağlar eridi gitti belim inceydi zaten ancak inanılmaz inceldi basenlerimden gitti, sadece kurallara uydum asla kendime tölerans tanımadım ve hiç spor yapmadım çok yoğun çalıştığım için ve yürümüyordum da yürüme mesafem sadece evden arabaya arabadan işe idi. Oturarak çalışan bayanlar için gerçekten kurtarıcı. Ancak şu da var göğüslerde de küçültme yapıyor dehşet şekilde :(

Merhabalar, Ben 16 haziran da kullanmaya basladim. Tam 3 hafta boyunca sabah 8:30 da shake’imi İçtim öğlen (sadece sebze ya da ızgara) sağlıklı besinler tükettim asla pilav makarna börek çörek yemedim, akşamları da 7-8 arasında Shake içtim. Ve gün içinde ara öğünlerimde ya 1 yeşil elma ya da 7 badem yedim, ay acıktım ağzıma şunu atayım demedim normal çay, kahve, meyve suyu asla içmedim sadece herbalife in çayını tükettim ve 3 haftada 56 kilodan 49 a düştüm yağlar eridi gitti belim inceydi zaten ancak inanılmaz inceldi basenlerimden gitti, sadece kurallara uydum asla kendime tölerans tanımadım ve hiç spor yapmadım çok yoğun çalıştığım için ve yürümüyordum da yürüme mesafem sadece evden arabaya arabadan işe idi. Oturarak çalışan bayanlar için gerçekten kurtarıcı. Ancak şu da var göğüslerde de küçültme yapıyor dehşet şekilde :KK43:

Çok sevindim harika mesafe katetmişsin ama şunu bilmek lazım ki, zayiflayan her kadinin göğsü küçülür Hoppa her yerin gidip oranın olduğu gibi kalması imkansız ;)

Malesef öyle zaten çok büyük değildi herbalife kullanmaya başlamamla beraber iyice küçüldü ama herbalife ile alakalı şunu söylemek istiyorum bırakınca gerçekten verdiklerinizin hepsini zaman içinde geri alıyorsunuz sürekli kullanmak gerekiyor, benim bırakma sebebim de check-up yaptırdım kullanım esnasında ve senede 2-3 defa kan tahlili yaptırıyor olmama rağmen kolestrol seviyem yükselmiş sınırdaydı ve açlık kan şekerim de sınırdaydı o sebeple bıraktım, bırakınca zaten hemen yemek yiyemiyorsunuz ben azıcık yediğimde doyum hissine çabucak erişiyordum keyifle yemek yiyemiyordum sonra sonra iştahım açıldı ama verdiğim kiloları geri aldım, tekrar tahlil yaptıracağım bu ay değerlerime baktırmak için eğer herbalife dışında başlamış bir şey ise bu kolestrol, herbalife kullanmaya devam edeceğim. Mutlaka başlamadan önce ve başladıktan sonra düzenli kan tahlili yaptırın değerlerinizi ölçün daha sonrasında sürprizlerle karşılaşmayın

Ben herbalife kullanmayı bıraktım. Kilo veremedim diyemeyeceğim çünkü zaten doğru düzgün denemedim. Ama mesela denediğim süreçte de verdiğim kilo öyle shakeler falan almaya değecek bi miktar degildi. Hani gidip annemin evinde sağlıklı beslendiğimde doğal yoldan da verdiğim bi kilo. Shakein ekstra bi etkisi hakikaten olmuyo yani. O kadar az yediğimizde tabi ki zayifliyoruz yani doğal olarak. Bir de doktora gittim ben bu arada. Uzman diyetisyen kendisi. Dedi ki yani direk çöpe at onları. Bu dönemde bağırsakların çalışmayı unutacak sonra bıraktığımda en hafif şekilde beslensen de verdiğin 10 kilo sana 20-30 olarak dönecek dedi. Çünkü vücut sıvıya bu kadar alışınca katı besinleri işlemeyi unutuyormuş. Ben de bıraktım. Bugün de dukana başlıyorum. Onu da buradan paylaşıp yapanlar varsa onlarla ilerlemek çok güzel olur onunla ilgili de yeni konu açacağım simdi

valla arkadaşlar shakenin kalorisi 216 dolayısı ile kilo verdiren shake deil siz zaten kalorisi düşük şeyler yediğiniz de zaten kilo vereceksiniz . diyelim günlük 1200 kalori alıyorsunuz 900 e düşürün bakın görün sonuçları :)
boşuna para tuzaklarına para kaptırmayın ...
hızlı verilen herşey hızlı ve fazlası ile geri alınır bunu da buraya yazalım burda kalsın sevgiler :)
tam da aklımdan geçenler ;)

Ben de 11 Eylül de basladim kullanmaya. 81.1 ile başladım. 20 Eylul sabahi 77.6 ya düştüm. Iki gece üstüste feci halde bozdum diyeti. Genelde uykum da duzensizdi. Ogle yemegini cok gec yeyip o yüzden aksam shakelerini icmedigim çok oldu. Hareket de cok edemedim. Gittigim yerlerden yurume dondum bu hafta mesela ama oyle terletecek bi seyler yapmadım. Simdi daha erken kalkarak ve evde duzenli hareket ederek devam etmeyi deneyeceğim. Bu hafta 5 kilo gibi bj hedef koydum. Eger baska kullanan varsa gelismelerimizi burdan konusabiliriz. Süreci hareketlendirir
Merhabalar acaba herbalife süreciniz nasıl gidiyor.Memnunmusunuz?Kaç kilo verdiniz?

Merhabalar, Ben 16 haziran da kullanmaya basladim. Tam 3 hafta boyunca sabah 8:30 da shake’imi İçtim öğlen (sadece sebze ya da ızgara) sağlıklı besinler tükettim asla pilav makarna börek çörek yemedim, akşamları da 7-8 arasında Shake içtim. Ve gün içinde ara öğünlerimde ya 1 yeşil elma ya da 7 badem yedim, ay acıktım ağzıma şunu atayım demedim normal çay, kahve, meyve suyu asla içmedim sadece herbalife in çayını tükettim ve 3 haftada 56 kilodan 49 a düştüm yağlar eridi gitti belim inceydi zaten ancak inanılmaz inceldi basenlerimden gitti, sadece kurallara uydum asla kendime tölerans tanımadım ve hiç spor yapmadım çok yoğun çalıştığım için ve yürümüyordum da yürüme mesafem sadece evden arabaya arabadan işe idi. Oturarak çalışan bayanlar için gerçekten kurtarıcı. Ancak şu da var göğüslerde de küçültme yapıyor dehşet şekilde :KK43:
Merhabalar son durumunuz nedir acaba? Kiloları geri aldınız mı? Bu arada çok iyi sonuç almışsınız tebrik ederim.Bana neyi ne zaman ve nasıl kullandığınızı anlatır mısınız acaba?

Back