Nasıl yani bol bolay mi iceyim
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani bol bolay mi iceyim
Başbakan geliyo başbakan geliyoo.Bakan geçio bakan geçiyo
Merhabalar, Ben 16 haziran da kullanmaya basladim. Tam 3 hafta boyunca sabah 8:30 da shake’imi İçtim öğlen (sadece sebze ya da ızgara) sağlıklı besinler tükettim asla pilav makarna börek çörek yemedim, akşamları da 7-8 arasında Shake içtim. Ve gün içinde ara öğünlerimde ya 1 yeşil elma ya da 7 badem yedim, ay acıktım ağzıma şunu atayım demedim normal çay, kahve, meyve suyu asla içmedim sadece herbalife in çayını tükettim ve 3 haftada 56 kilodan 49 a düştüm yağlar eridi gitti belim inceydi zaten ancak inanılmaz inceldi basenlerimden gitti, sadece kurallara uydum asla kendime tölerans tanımadım ve hiç spor yapmadım çok yoğun çalıştığım için ve yürümüyordum da yürüme mesafem sadece evden arabaya arabadan işe idi. Oturarak çalışan bayanlar için gerçekten kurtarıcı. Ancak şu da var göğüslerde de küçültme yapıyor dehşet şekilde
tam da aklımdan geçenlervalla arkadaşlar shakenin kalorisi 216 dolayısı ile kilo verdiren shake deil siz zaten kalorisi düşük şeyler yediğiniz de zaten kilo vereceksiniz . diyelim günlük 1200 kalori alıyorsunuz 900 e düşürün bakın görün sonuçları :)
boşuna para tuzaklarına para kaptırmayın ...
hızlı verilen herşey hızlı ve fazlası ile geri alınır bunu da buraya yazalım burda kalsın sevgiler :)
Merhabalar acaba herbalife süreciniz nasıl gidiyor.Memnunmusunuz?Kaç kilo verdiniz?Ben de 11 Eylül de basladim kullanmaya. 81.1 ile başladım. 20 Eylul sabahi 77.6 ya düştüm. Iki gece üstüste feci halde bozdum diyeti. Genelde uykum da duzensizdi. Ogle yemegini cok gec yeyip o yüzden aksam shakelerini icmedigim çok oldu. Hareket de cok edemedim. Gittigim yerlerden yurume dondum bu hafta mesela ama oyle terletecek bi seyler yapmadım. Simdi daha erken kalkarak ve evde duzenli hareket ederek devam etmeyi deneyeceğim. Bu hafta 5 kilo gibi bj hedef koydum. Eger baska kullanan varsa gelismelerimizi burdan konusabiliriz. Süreci hareketlendirir
Merhabalar son durumunuz nedir acaba? Kiloları geri aldınız mı? Bu arada çok iyi sonuç almışsınız tebrik ederim.Bana neyi ne zaman ve nasıl kullandığınızı anlatır mısınız acaba?Merhabalar, Ben 16 haziran da kullanmaya basladim. Tam 3 hafta boyunca sabah 8:30 da shake’imi İçtim öğlen (sadece sebze ya da ızgara) sağlıklı besinler tükettim asla pilav makarna börek çörek yemedim, akşamları da 7-8 arasında Shake içtim. Ve gün içinde ara öğünlerimde ya 1 yeşil elma ya da 7 badem yedim, ay acıktım ağzıma şunu atayım demedim normal çay, kahve, meyve suyu asla içmedim sadece herbalife in çayını tükettim ve 3 haftada 56 kilodan 49 a düştüm yağlar eridi gitti belim inceydi zaten ancak inanılmaz inceldi basenlerimden gitti, sadece kurallara uydum asla kendime tölerans tanımadım ve hiç spor yapmadım çok yoğun çalıştığım için ve yürümüyordum da yürüme mesafem sadece evden arabaya arabadan işe idi. Oturarak çalışan bayanlar için gerçekten kurtarıcı. Ancak şu da var göğüslerde de küçültme yapıyor dehşet şekilde