• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife kullananlar buraya

İnstagram dan mı aldınız normal şubesinden mi
Bazıları Shake ve çay yeterli diyor 170 tl gibi bir fiyat çıkarıyor. Şubedeki bi Koç la konuştuğumda ise 300 küsür bi fiyat çıkarıyor o yetmez bu yetmez diyip büyük boy ürünler satmaya çalışıyo

Merhaba, bu ürünlerin fiyat farkı acaba ürünleri satın alırken fatura kesip kesmemeleri ile alakalı olabilir mi ? Gerçi fatura kesiyorlar mı ürün satarken şubeler onu bilmiyorum ama :) arada ki fiyat farkını okuyunca sebep bu mu dedim ama bilemedim. Bende almayı düşünüyorum ama araştırıyorum şimdilik. Siz memnun kaldınız mı ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama sizi bu konu da bilgili görünce danışmak istedim :oops:

Ben seneler önce. Kilo almak icin kullanmistim ise yaramisti bence cok guzel. O herbalife shakeleri de lezzetli

Herbalife disiplin gerektiriyor shake içine tğrk kahvesi koyun yarım cay kasıgı enfes ... arkadan dolu dolu 2 badak su için bu kural cok öenmli gğnde 2 öğün kullanırsanız 220kaloriden 440eder bir sağlıklı öğün 350 desek alın size 800 kalori mantık cok basit maksımum tokluk minumum kalori oldugundan kilo veriliyor... shake bıraktınız günde 800 kalori alacam hemde tok duracan yapamadıgımız şçin besinler bizleri doyurmuyor.. toprak hormon ondan cok kalori alıyorız su şçmiyoruz ondan kilolar geri gwliyor

Mantık su diyeyisyene gittiniz spor yaptınız 20 kilo verdiniz eeee aonra yine buraktınız alıcaksın lişolaları yine ya hayat bıyu diet yapacan yada herbalife bol su şle şçeçen tok duracan daha kolay ne yapacam be yicem dersine SON....

Bende kullanıcıyım cok faudasını gördüm bırktım aldım şimdi yine başladım düğümüm var 10 kilo vericıgum gitsin kilolalar benden siE tüyo lilolaları cerdiniz sonra yiyin kebapları ama mutlaka cay için toksin zararlı olanları atıyor kilo sabit kaluyor yeyeye baktın hafif şişliköi 3gğn sabah akşam shake iç yine in kilonu sabitle
Diyeti ömür boyu yapmak zor geliyor da herbalife ömür boyu içmek zor değil mi ?
Hem de sağlıksız
En azından diyette sağlıklı besleniyorsunuz
Ömür boyu yemek yerine mama yemektense diyet yapmayı tercih ederim
Koyduğunuz paraya yazık gerçekten.

Merhaba, bu ürünlerin fiyat farkı acaba ürünleri satın alırken fatura kesip kesmemeleri ile alakalı olabilir mi ? Gerçi fatura kesiyorlar mı ürün satarken şubeler onu bilmiyorum ama :) arada ki fiyat farkını okuyunca sebep bu mu dedim ama bilemedim. Bende almayı düşünüyorum ama araştırıyorum şimdilik. Siz memnun kaldınız mı ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama sizi bu konu da bilgili görünce danışmak istedim :oops:
Merhaba CNm şimdi anladığım kadarıyla komisyonlu satış veriyorlar. Kendilerine koç diyenlerde bu ürünleri pazarlayanlar. Ben internetten aldım shaki 60 tl ye temsilciye sorarsan 98 tl gibi bi fiyat koyuyor. Evet ürünün kilo kaybı az olsada gözle görülür incelme sağlıyor.

Merhaba bende 3lü(alovera suyu, çay,çikolatalı shake) şipariş ettim çarşamba günü elimde olacak hala devam eden var mı?
Boyum 167 kilom 64

Kaç kiloyla başladınız ? Bir ay da kaç kilo verebildiniz? Bir de size program hazırladılar mı?
93 kiloyla başladım 1,5 ayda 3 kilo filan verdim.Ama günde 10 bin adım attım sporumu yaptım yani bu kilo veriminin sporla ilgisi olduğunu düşünüyorum.ama incelme oldu sıkılaşma oldu o konuda ürünün hakkını yiyemem.şimdi tekrar başka bi danışanla başlıcam kullanım şeklini değiştiripte bakalım ne şekilde etki edicek yazarım buradan.

Bende cok uyamadım babaannem rahatsızdı hastaneye falan gitmemiz gerekti yaklasık 7-10 arası yinede 1,5 kilo verdim uyabilsem ve düzenli spor yapmaya calısıyorum memnun kaldım. Ben özellikle sabah kahvaltı yapamayan biriyim ondan kilo aldım. Bence danıştığınız kişi cok önemli farklı secenekler sunuyor.

Bende cok uyamadım babaannem rahatsızdı hastaneye falan gitmemiz gerekti yaklasık 7-10 arası yinede 1,5 kilo verdim uyabilsem ve düzenli spor yapmaya calısıyorum memnun kaldım. Ben özellikle sabah kahvaltı yapamayan biriyim ondan kilo aldım. Bence danıştığınız kişi cok önemli farklı secenekler sunuyor.
Merhabaaa bene çarşamba başladım bakalim kilo verebilecek miyim tam set aldim n11 den

Ben instagramdan aldım aloevera suyu cayı cikolatalı shake toplam 250tl aldım. Programda yaptı kadın her hafta kilomu soruyor. Ama tabi bu alım bir sefer olur diye dusunuyorum tekli ürünler cok pahalı ben uygun n11 birde hepsbrada var ordanda alınabilir uygun fiyata önemli olan nasıl kullanacagını bilmek bir de inşallah sağlığımıza sıkıntı yaratmaz bol eksili günler :)

Ben instagramdan aldım aloevera suyu cayı cikolatalı shake toplam 250tl aldım. Programda yaptı kadın her hafta kilomu soruyor. Ama tabi bu alım bir sefer olur diye dusunuyorum tekli ürünler cok pahalı ben uygun n11 birde hepsbrada var ordanda alınabilir uygun fiyata önemli olan nasıl kullanacagını bilmek bir de inşallah sağlığımıza sıkıntı yaratmaz bol eksili günler :)
Orjinal ürünler satan kadın 20 yıldır koçluk yapıyormuş çarşamba başladım daha bakalim görücez siz ne zamandır kullanıyorsunuz verdiniz mi kilo

Orjinal ürünler satan kadın 20 yıldır koçluk yapıyormuş çarşamba başladım daha bakalim görücez siz ne zamandır kullanıyorsunuz verdiniz mi kilo

Ben Sabah akşam kullanıyorum öğlende ızgara salata çorba veya sebze salata corba şeklinde yapmamı söyledi. Ara öğün olarak sade türk kahvesi diger birara öğünde yeşil cay yatmadan öncede saat 22.30 light yogurtla kür yapmamı istedi. İlk hafta biraz kaçamak yaptım kaçamk icinde kola gözleme simit tarzı kilo aldırıcı seyler vardı kaçamk yaptıgım zamanlar shake içmedim ona ramen iki hafta da64 kilodan 62 yim. Siz termal kapsül Kullanıyormusunuz? Herhangi bir yan etkisi oldu mu? Almak istiyorum ama çarpıntı falan yaptığını duydum

Ben Sabah akşam kullanıyorum öğlende ızgara salata çorba veya sebze salata corba şeklinde yapmamı söyledi. Ara öğün olarak sade türk kahvesi diger birara öğünde yeşil cay yatmadan öncede saat 22.30 light yogurtla kür yapmamı istedi. İlk hafta biraz kaçamak yaptım kaçamk icinde kola gözleme simit tarzı kilo aldırıcı seyler vardı kaçamk yaptıgım zamanlar shake içmedim ona ramen iki hafta da64 kilodan 62 yim. Siz termal kapsül Kullanıyormusunuz? Herhangi bir yan etkisi oldu mu? Almak istiyorum ama çarpıntı falan yaptığını duydum
Evet kullanıyorum bana ara öğün yerine tablet almamı söyledi çarpıntım olmadi buradan destek olalım mi birbirimize rahatsız etmiyorum insallah

Evet kullanıyorum bana ara öğün yerine tablet almamı söyledi çarpıntım olmadi buradan destek olalım mi birbirimize rahatsız etmiyorum insallah

Hayır ne rahatsızlığı çok sevinirim böylelikle kaçamak yapmayız :) ben de 60 kilonun altına inince tablet almak istiyorum ürünleri satan kadın o şekilde uygulamamı söyledi ama tablet fiyatı 110 tl sizde mi o şekilde aldınız başka sitelerde çok uygun bende uygun olan br yerden alacagım tabi güvenilir :)

Hayır ne rahatsızlığı çok sevinirim böylelikle kaçamak yapmayız :) ben de 60 kilonun altına inince tablet almak istiyorum ürünleri satan kadın o şekilde uygulamamı söyledi ama tablet fiyatı 110 tl sizde mi o şekilde aldınız başka sitelerde çok uygun bende uygun olan br yerden alacagım tabi güvenilir :)
Bende çok sevindim.o zaman gelişmeleri yazarız birbirimize.gerci siz benden daha zayıfsınız ben 72.1 çarşamba başladım n11 de çok uygun yorumları okuyun isterseniz orjinal urunler

Back