• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife kullananlar buraya

Ben öğrenciyim Herbalife hakkında araștırma yapıyorum. Hani neden zararlı ve kullananlarda ne gibi sorunlar oldu bunu merak ediyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Canim soyle anlatayım benimde korkularım vardı.ogretmen arkadaşım koçluk yapiyor ve su an hamile ve bu ürünleri okul acikkende kullandığını gordum.onu bırak kafamda soru işaretleri olduğu için arayıp sordum bana hamileyim ve kullanıyorum küçük oğlumda kullanıyorum dedi.
Bağımlılık yapiyor diye korkuyorsun sanirim bağımlılık yapmıyor yine bir öğretmen arkadaşım yıllar önce kullanıyordu kilosunu sabitlemiş ve bırakmış umarım yardımcı olmuşumdur bu arada kilon kac

2 kilo verdim az ama vucudumda özellikle sırr bölgemde sıkılaşma oldu. İnsülin direncim olduğu için alovera suyu cok iyi geldi sabah erken kalkabiliyorum daha sonrada uykum gelmiyor.
Peki sizin danıştıgınız kişi shake tozundan ne kadar kullanmanızı söyledi. Benim görüştüğüm bayan iki şeker kaşıgı dedi bir arkadasıma baska biri 2,5yemek kaşıgı demiş o kafamı karıştırdı?
Benim okuduğum kadarıyla ve görüştüğüm kişi 2 yemek kaşığı dedi şeker kaşığı çok az dolu dolu mu atıyorsun dolu dolu ise olur silme yemek kaşığı cunku

Benim okuduğum kadarıyla ve görüştüğüm kişi 2 yemek kaşığı dedi şeker kaşığı çok az dolu dolu mu atıyorsun dolu dolu ise olur silme yemek kaşığı cunku

Kabızlık sorunu yaşarsam su ile yapmamı söyledi o zaman 2 şeker kaşıgı dolu dolu
ama bir bardak süt yarım cay bardagı suya 2 şeker kaşığı silme şeklinde yapıyorum tadı kötü değil. Ama başka bir instagram danışmanı sizin dediğiniz gibi söyledi. Aldığım danışman diğerlerinin daha cok ürün satmak icin bu sekilde kullandırdıklarını söylüyor. Dediği su sekilde mantıklı geldi 2 yemek yaşıgı kullananlar br shake 20 gün kullanıyor bende shake 21 günündeyim ve yarısına gelmedi. Ama bana verdiği programda ara öğün var diğerinde yok diye biliyorum.

Bakan geçio bakan geçiyo
:KK48::KK48:

Ben kullanmıyorum, asla kullanmam, ama fikrimi aynı başlılıklı konularda çok paylaştım, genelde insanlar bozuluyor. Acayip fanatiklik var insanımızda, yediği içtiğine bile laf söyletmez.

Arama bölmesine markayı yazın, zaten konuları görürsünüz, kullananlarım yorumları oralarda var.

Kabızlık sorunu yaşarsam su ile yapmamı söyledi o zaman 2 şeker kaşıgı dolu dolu
ama bir bardak süt yarım cay bardagı suya 2 şeker kaşığı silme şeklinde yapıyorum tadı kötü değil. Ama başka bir instagram danışmanı sizin dediğiniz gibi söyledi. Aldığım danışman diğerlerinin daha cok ürün satmak icin bu sekilde kullandırdıklarını söylüyor. Dediği su sekilde mantıklı geldi 2 yemek yaşıgı kullananlar br shake 20 gün kullanıyor bende shake 21 günündeyim ve yarısına gelmedi. Ama bana verdiği programda ara öğün var diğerinde yok diye biliyorum.
Canim kutu üzerinde yazan kullanım şeklide 2 çorba kaşığı.kabizlik sorunu icin aleo vera verdi. Yari yariya sut ve su.eger daha az kalori almak istersen sadece su.

Merhabalar dün tartildim 70.2 ciktim.11 temmuzda başlamıştım.yani 10 gün olmuş.son 2 -3 gece kaçamak yaptim.1.9 kg vermişim.ben herbilefe baslamadan önce çok forum aramıştım.o yüzden yazıyorum.onumuzdeki günlere bakacağız..saglikla kilo veririm insallah

Merhabalar dün tartildim 70.2 ciktim.11 temmuzda başlamıştım.yani 10 gün olmuş.son 2 -3 gece kaçamak yaptim.1.9 kg vermişim.ben herbilefe baslamadan önce çok forum aramıştım.o yüzden yazıyorum.onumuzdeki günlere bakacağız..saglikla kilo veririm insallah
Insallah verirsin bende 2 gun oldu baslayali nasil kullaniyosun sen

Sabah akşam shake ara öğün termo öğlen protein ağırlıklı yemek.
Hemen sabah aksam mi basladn sen ben sabahlari iciyorm ilk hafta aloe vera suyu sabah ac karna sonra shake cayiyla birlikte sonra 1.5 litre suya tekrar aloe vera 4 kapak 2 cay kasigi cay onu tuketiyorm ayrica da sonra tuketebildigim kadad su

Hemen sabah aksam mi basladn sen ben sabahlari iciyorm ilk hafta aloe vera suyu sabah ac karna sonra shake cayiyla birlikte sonra 1.5 litre suya tekrar aloe vera 4 kapak 2 cay kasigi cay onu tuketiyorm ayrica da sonra tuketebildigim kadad su
Evet hemen öyle başlattı.aleo vera sabah aç karnına 2 kapak.kilonuz kaç sizin

Back