Hangi ürünlerle başladın Ne kadar zamanda neler yapıp kaç kilo verdin ?Canm 71 kiloya dustum sporda yapıyorum hergum
İnstagram dan mı aldınız normal şubesinden miMerhaba aylık set olarak 300 tl verdim ben Martın 12 sinde başladım 5.800 gr vermişim
Hangi ürünlerle başladın Ne kadar zamanda neler yapıp kaç kilo verdin ?
Aloe vera konsantre ve shake le basladim ben subesinden aliyorum koca sorarsan sana herseyi satmak ister sen senin ihtiyacin ne onu bilmen gerek ikinci ayda da thermo ve klasik bitki cayi ile devam ediyorum cok yetisemedigim anlarda shake kullaniyorum soyleyim cok duzenli bir kullanim yapmadim sma dikkatde ettim subat basi basladimİnstagram dan mı aldınız normal şubesinden mi
Bazıları Shake ve çay yeterli diyor 170 tl gibi bir fiyat çıkarıyor. Şubedeki bi Koç la konuştuğumda ise 300 küsür bi fiyat çıkarıyor o yetmez bu yetmez diyip büyük boy ürünler satmaya çalışıyo
Aleo Vera suyu çay ve Shake değilmi ne kadar verdin ücret CNm Koç o yetmez bu yetmez diyip herşeyi büyük boy satmak istiyorAloe vera konsantre ve shake le basladim ben subesinden aliyorum koca sorarsan sana herseyi satmak ister sen senin ihtiyacin ne onu bilmen gerek ikinci ayda da thermo ve klasik bitki cayi ile devam ediyorum cok yetisemedigim anlarda shake kullaniyorum soyleyim cok duzenli bir kullanim yapmadim sma dikkatde ettim subat basi basladim
Sen istedigin soyle al ona sorma ilk 165Aleo Vera suyu çay ve Shake değilmi ne kadar verdin ücret CNm Koç o yetmez bu yetmez diyip herşeyi büyük boy satmak istiyor
İlk ay aldıklarının resmini atarmısın CNmSen istedigin soyle al ona sorma ilk 165
verdim sanirim shakele aloe ya 2.de buyuk boy cayla thermo aldim 246 verdim onada
Aloe vera yerine artık Sabahları aç karnına büyük bir bardak limonlu su içiyorum Eki Görüntüle 2135228
Teşekkür ederim CNm şimdi gidiyorum şubeye bakayım neler alıcamAloe veram gittiği için attımEki Görüntüle 2135244 bu şekil vanilyalı olanını almıştım ilk aldığımda 2. Aldığımda fındık aramalısın aldım Ben her zaman normal domatesli yeşillikle peynirli haşlanmış yumurtalı kahvaltımı yaptım öğlen hafif geçirdim mesela elma yedim yanına badem yedim akşam öğününde Shake içtim aloe vera sabah aç karnına ve Akşam yatarken kullandım Evet spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum evde hareket yapıyorum ama böyle sürekli bir salonda falan bir yerde spor yapmıyorum kendi hareketlerinle Kendi çabalarımla
Sen alacaklarini netle bana sunu sunu verin de olcumunude yaptir oradaTeşekkür ederim CNm şimdi gidiyorum şubeye bakayım neler alıcam
cnm gittim bir egoistler bir suratsızlar ürünlerin fiyatlarını bile bilmiyolar kaç para demiştim ben sana diyo ,sanırım herkese farklı fiyat veriyolar.500 tl ye yakın bi fiyat çıkardı bana ukala ukala tavırlar kavga etmemek için zor tuttum kendimi çıktım.Sen alacaklarini netle bana sunu sunu verin de olcumunude yaptir orada
mrb cnm sonuçtan memnunmusun totalde kaç kilo verdin?Evet cnm bir hafta oldu 108 kiloyla basladim 105 kiloyum suan
sonuçları yazarsan sevinirim cnm bende sipariş verdim burda paylaşalımmerhaba arkadaşlar bende bugün başladım bakalım sonuçlar nasıl olacak bende aloe vera konsatre çay ve shake ile başladım
Sikayet et gerzekler vallahi sariyerdeki kadin cok ilgili ne kadara aldin canmcnm gittim bir egoistler bir suratsızlar ürünlerin fiyatlarını bile bilmiyolar kaç para demiştim ben sana diyo ,sanırım herkese farklı fiyat veriyolar.500 tl ye yakın bi fiyat çıkardı bana ukala ukala tavırlar kavga etmemek için zor tuttum kendimi çıktım.
instagramdan bi ablayla konuştum ondan çok çok uygun bi fiyata verdim siparişimi çokta güzel indirimler yaptı sağolsun.
4 lü set aldım shake,çay,termo ve aleovera
şube bana 480 gibi bi fiyat çıkardı instagramdan 320 liraya aldım ama baya bi pazarlık yaptım ve iki set aldım.Shake termo aleovera çay ve shaker ve kargo dahilSikayet et gerzekler vallahi sariyerdeki kadin cok ilgili ne kadara aldin canm
Iyi Hadi Bismillah diyelim o zaman umarım İnşallah istediğin gibi olur bizim diyet gruplarımız var Oraya da katılabilirsin kadınlar kulübündeşube bana 480 gibi bi fiyat çıkardı instagramdan 320 liraya aldım ama baya bi pazarlık yaptım ve iki set aldım.Shake termo aleovera çay ve shaker ve kargo dahil
hangi grup cnm link atar mısın takımlar filan mı?Iyi Hadi Bismillah diyelim o zaman umarım İnşallah istediğin gibi olur bizim diyet gruplarımız var Oraya da katılabilirsin kadınlar kulübünde
Merhaba size temsilciniz nasıl bir program verdi ben internetten aldım çay ve şeyk kullanıyorum ama program yok bana da yazar mısınız ona uyayımEvet faydası var tabi ama temsilcinizin size söylediği şekilde kullanmalısınız ve yediklerinize dikkat etmelisiniz. sporla birlikte baya bir zayıflatıyor. ben 1 ayda yaklaşık 6 kg verdim.
forumda aktifseniz bana yazın detaylı yazıcamMerhaba size temsilciniz nasıl bir program verdi ben internetten aldım çay ve şeyk kullanıyorum ama program yok bana da yazar mısınız ona uyayım
Bu gurubun linkini banada atarmısınız bende bakmak istiyorumhangi grup cnm link atar mısın takımlar filan mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/diyet-gunlukleri.1143/Bu gurubun linkini banada atarmısınız bende bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?