Herbalife kullananlar buraya

Canim ben bayag guzel kahvaltimi yapiyorum oglen ve aksam ogunune shake yapiyorum.ilk defa bugun aksam yemeginde makarna yedim :) ara ogundede beyaz leblebi ile 1 elma yiyorum
Senin kilon az oldugu icin farkli demekki bende sabah aksam shak iciyorum oglen yemegi serbest

Canm ben kahvaltisiz duramam o yuzden oyle yaptik 1 senede 11 kilo aldim simdi onun zorundayim 65 dim 76 oldum sabah 74.4 dum hergun yarim saat olsun spor yapmaya calisiyorum
Evde internetin varsa leslie diye bi spor programi var ac cok guzel hareketler bende onu yapmaya calisiyorum kucuk bebegim var disari pek cikamiyorum

Evde internetin varsa leslie diye bi spor programi var ac cok guzel hareketler bende onu yapmaya calisiyorum kucuk bebegim var disari pek cikamiyorum
Evet anliyorum seni bende evde eliptik bisikletle yapiyorum kisin nerdeee... bu havada disarida spor bakicam dedigin programa bakalim 1 ay sonunda ne olucak :)

Arkadaşlar sakın almayın böyle şeyler. Sağlık bu şakaya gelmez. Boğazımı tutamayıp sık sık kilo almama rağmen asla kullanmadım. Sadece bir gün toplantılarına katılmak bana yetti. Bunu satanlar kimler? Mesela ben Hatay’da yaşıyorum. Adam diyetisyen değil hatta liseyi bile okumamış (ilkokul mezunu) ,kendisine ezberletilen ürünlerin tanıtımını yapıyor. Ağzı iyi iş yapanı hemen kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Çünkü o sattıkça tepedekiler para kazanıyor. Herbalife ürünleri gerçekten iyiyse neden raflarda yer almıyor da böyle pazarlamacı gibi gezen insanlar tarafından satılıyor? Bunun yerine diyetisyene gidin. Bende insülin direnci varmış mesela farkında bile değildim. Sürekli şok diyetler yapıyordum. Hepsinden sadece zarar gördüm. Uzun vadeli olarak bir tek dukan yaptım ( neredeyse 1 yıl) gut hastası oldum ve tavuğa karşı alerjim başladı. İsveç diyeti gibi kısa süreli diyetleri bolca yaptım . İyi kilo verdim de. Biraz zaman geçtikten sonra sürekli hastalanmaya başladım. Bağışıklık sistemim neredeyse çökmek üzereymiş. 3 poşet ilaç kullanıyorum şu an. Bir sabah mide koruyucumu almayım , ölüm gibi geliyor o gün. Ben yıllardır kendime zarar vermişim. Hepsinin acısı şu an çıkıyor. Şimdi eskisi kadar kilolu değilim ama sağlıklı da değilim. Sadece zayıflayınca sağlıklı olunmuyormuş. Önemli olan dengeli beslenerek zayıflamakmış.

Son düzenleme:
Canm bende senin kadar tecrubeliyim bilgilendirmen icinde tabii tesekkurler benim insulin direncim herseyim normal herbalife daki kullanma amacimda gunluk kalorimi dusurmek isede yariyor bu tarz urunler zaten market rafinda olmaz ben agir sporlar yaparkende urun kullaniyorum o urunlerde sadece spor gida magazalarinda oluyor bu aslinda tercih meselesi her bunye her vucut her kisi farkli ama kalorini dusurunce sonuc ayni

Markette satılmasından bahsetmiyorum zaten. Tabi ki marketlerde bu tarz ürünler bulunmaz. Ev ev gezmek yerine, Gnc gibi spor takviye ürünlerinin sattığı bir yer açsınlar açabiliyorlarsa.Yasak ve zararlı olan şeyler öyle kaçak göçek satılır. Tabi ki sizin hayatınız ,sizin sağlığınız beni ilgilendirmez. Bunu esas yazma amacım, "skinny" çılgınlığına kapılan genç kızlarımızı uyarmak. Sağlık gitti mi geri gelmez.

Örnek şöyle vereyim canım sana daha önce ben her bunu araştırmıştım ama yakınımda Hiçbirinde almak için bulamamıştım Sarıyer merkezde bildiğin bir dükkan şeklinde açılmış ürünler her şeyler yerinde görevli kadın da var gidiyorsun istediğin ürünü temin ediyorsun istersen Parçalıyorsun kilo kontrol isteyen yazılıyor ne istersen yapılıyor yani satılıyor o şekilde Tabii ki Sağlık her şeyden önce gelir merdiven altı satılan bir ürün değil yurt dışında da talep görüyor Türkiye'de talep görüyor Neyse bunun savunmasını yapacak ben değilim Ama ben almak için aradım da kolay kolay bulamamıştım

Evet cnm bir hafta oldu 108 kiloyla basladim 105 kiloyum suan
Süper bende aldım ciddi incelmelerim oldu ama ameliyata girmek durumunda kaldım cıktım bir hafta oldu ama yine kullanıyorum besin takviyesi günde 1 öğünle Zinde hissediyorum şişliklerim var tabi zamanla aşılcak ama ürüblerden cok memnunun suanki kolunuz kaç oldu peki çok heyecanlı

Kizlar ben aldim dun sabah basladim bugun 2. Gun gunde 1 ogunle basladim sabah aksamda aloe vera icecegi iciyorum bakalim 1 ay sonra sonuc ne olucak 76.7kg basladim.olcumlerim vs de yapildi. Ama aralarda 2 ogundede kullanacagim gunlere gore

Sonuçlar nasıl acaba işe yaradı mı.? :)

Herkese merhaba konuyu görünce üye olup yazmak istedim bende kullanmaya başladım 3 hafta oldu birbirimizi motive ederiz diye düşündüm

Merhaba aylık set olarak 300 tl verdim ben Martın 12 sinde başladım 5.800 gr vermişim
bana da 300 dediler ve merak ettim genel bir piyasa fiyatı var mı diye.çok iyi vermişsiniz daha bir ay olmadan ben de 10-12 kilo vermek istiyorum ama daha alamdım araştırıyorum

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bakalım sonuçlar nasıl olacak bende aloe vera konsatre çay ve shake ile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…