Her zaman makyajlı kadınlar

Ben dogumdan sonra hergün yapmaya basladim. Insanlar „evlisin , cocugun da var ama kendine bakmayi ihmal etmiyorsun“ deyince hosuma gidiyor.:21:tabii sabah sabah dügüne gider gibide yapmiyorum. Acik da olsa far sürdügümde ruju renkli sürmem. Ruj varsa da far sürmem eye liner varla yok arasidir.

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Bende 20 'li yaşlarımda makyajsız duramazdım. Ama 25de farkettim ki cilt fena yıpranıyor. Şimdi sadece özel günlerde yapıyorum.
Sonuçta hepsi kimyasal.
Çok seviyorsan; olabildiğince daha doğal daha bitkisel ürünler kullanmaya çalış.
Fondöten, allık, kapatıcılar; çok abartı ve sahte duruyor. Hiçbir kadında sevmiyorum ben. :KK43:
Aslında makyajsız gezmeye bir alışırsan; farklı bir özgüven geliyor ve bir daha hiç yapmazsın mAkyaj.. :)

Ben makyajdan hoşlanmam . Tek makyajım rujdur . Hayatımda far ,eyeliner falan (düğün vs.hariç ) kullanmadım,bilmem de .
Yüzü mahvetmekten başka işe yaramıyor fondöten, pudra vb .
Çevremde gördüğüm 20 li yaşlar full makyajlı zaten . Onu yapma azminize bayılıyorum şahsen .
Kendine güvenin varsa o kadar makyaja gerek yok .
Haberlerde makyajlı gördüğü eşini doğal haliyle görüp boşanan örnekler var .
:KK53:

Makyajli bakimli kadinlara bayiliyorum keske bende oyle olabilsem, bir erkek mutlaka bakimli hos gorunen kadini secer...

Belki makyaj yapmazsanız zamanla düzelir cildiniz. Fondöten, kapatıcı, pudra için çok erken bir yaştasınız. Yüzünüzün doğal rengi gençlik rengidir. Yaş biraz ilerleyince o gençlik rengini tutturmak için kullanılır fondöten vb. Cildinize eziyet etmeyin, rahat bırakın, nefes alsın.

yaşın gençmiş
çalışan bir bayan olarak ve 30 yaşına gelmiş biri olarak diyorum ki sakın bırakma

her daim bakımlı ol
eskiden meydan tarzı yerde ki binadaydık kalablıkdı dışarıda ama bakımlı olmasanda dikkat çekmiyordu

şuan boş bir plazada çalışıyorum güya bizim kay boş (kiralık için bekliyor yani bize ait değil)
dışarıda bazen yemek saatinde bir bayanlar görüyorum yemin ediyorum utanıyorum
eller ojeli makyaj hafif ve şık elbise yada etek neyse pantolan
ben hala eski meydandan kalmayım
makyaj yapmayı hiç bilmniyorum (resmen ciddi cddi bilmiyorum) makyajım göze rimel kalem ve rujdan ibaret
makyaj malzemesi aldım ama kullanmayı beceremedim duruyor
ben esnaf lokantasına yemeğe gittiğim için çoğu zaman çok karşılaşmıyorum ama bazen starbuck a yani onların olduğu yere kahve içmeye gdiyoruz resmen utanıyorum ve acayip imreniyorum

sakın kendini bozma
makyaj yapmak özellikle iş hayatında zorunlu gibi birşey çünkü kıyafet makyaj önemli
bu yüzden şimdiden elin alışık olsun
ben hep makyajlı olan kaınlara hayranım
(buarada ben yaşlı erkeklerle çalıştığım için ofisde de 2 bayan olduğumuz için kalan 10 kişi erkek (7 si 50 yaş ve üstü) bu yüzden dikkat etmedim şimdiye kadar ama şuan acayip eksikliğini hissediyorum

Son düzenleme:
34 yaşında biri olarak makyaj malzemelerin en kaliteli olmali az olmalı.daha çok cildine bakim yap.böylece sürekli makyaj yaparsan ne kadar silsende kalan artiklar yüzünden cildinin havasız kalmasini bozulmasını önlersin.ben usengecim makyaj konusunda.özel zamanlar hariç yapmam.kız büyüyünce belki cilt bakimina yönelirim.

22 yaşındayım yüzüme en son lise mezuniyetimde fondöten sürdüm sanırım.

makyaj yapmaya üşeniyorum ve gerek duymuyorum açıkçası. ipek kirpik yaptırdım artık rimel bile kullanmıyorum. dudağımın kendi rengine çok yakın bir ruj kullanıyorum günlük bu kadar. ama bu bakımsız olduğum anlamına gelmiyor tabi ki.

gece dışarı çıkarken genelde göz makyajı yaparım değilse uğraşamam.

makyajlı kadınlara da her kadına baktığım gibi bakıyorum, çok abartılı olmadığı sürece dikkatimi bile çekmiyor. sadece yüzünde leke değil de atıyorum sivilce, yağ bezesi gibi pütür pütür şeyler olan hanımların fondöten sürdüğünü görünce keşke yapmasalar diyorum hem kötü görünüyor hem de daha büyük zarar veriyor.

surekli makyajli gezen tanidiklarim var, normal hali oymus gibi geliyor bir sure sonra, bir gun makyajsiz gorunce acaba bir problemi mi var falan diye dusunuyorum sahsen.

onun disinda cok ilgilenmiyorum, zaman ayirabilen ve yakistiran yapar, kendi mutlu oluyorsa ne guzel.

Makyaj çok nadir yaparım. Yaparsamda bir rimel ve allık sürerim o kadar.

Diskotek lambası gibi makyaj yapanları gördüğümde Kendi varlığını ispat etmeye çalışma hissi uyandırmıştır bende hep. Yapmacık gelir. Ama normal günlük rimel, allık ve ruj sürenleri abes bulmuyorum.

yaşın gençmiş
çalışan bir bayan olarak ve 30 yaşına gelmiş biri olarak diyorum ki sakın bırakma

her daim bakımlı ol
eskiden meydan tarzı yerde ki binadaydık kalablıkdı dışarıda ama bakımlı olmasanda dikkat çekmiyordu

şuan boş bir plazada çalışıyorum güya bizim kay boş (kiralık için bekliyor yani bize ait değil)
dışarıda bazen yemek saatinde bir bayanlar görüyorum yemin ediyorum utanıyorum
eller ojeli makyaj hafif ve şık elbise yada etek neyse pantolan
ben hala eski meydandan kalmayım
makyaj yapmayı hiç bilmniyorum (resmen ciddi cddi bilmiyorum) makyajım göze rimel kalem ve rujdan ibaret
makyaj malzemesi aldım ama kullanmayı beceremedim duruyor
ben esnaf lokantasına yemeğe gittiğim için çoğu zaman çok karşılaşmıyorum ama bazen starbuck a yani onların olduğu yere kahve içmeye gdiyoruz resmen utanıyorum ve acayip imreniyorum

sakın kendini bozma
makyaj yapmak özellikle iş hayatında zorunlu gibi birşey çünkü kıyafet makyaj önemli
bu yüzden şimdiden elin alışık olsun
ben hep makyajlı olan kaınlara hayranım
(buarada ben yaşlı erkeklere çalıştığım için ofisde de 2 bayan olduğumuz için kalan 10 kişi erkek (7 si 50 yaş ve üstü) bu yüzden dikkat etmedim şimdiye kadar ama şuan acayip eksikliğini hissediyorum

Evet bende resmen imreniyorum kadin feminen gorusme li...

Dediğin makyajlari ben evde bile yapiyorum 14 yasımda ufak ufak basladım halen bırakamadım özellikle fondoten . Dısarida asla yapmadan cıkmam, eyeliner fondöten göz kalemi(gözlerim hep simsiyahtır) çok hafif ruj vazgecilmezim kötümü duruyorum bilemedim:KK17:

bazıların oyle çok yakışıyorkı, vay be dıyorum (sadece rımel ve lıkıt yapanlar fondetensız kotu druyor orası ayrı.).bazıları oyle bı yapıyokı kedı goz ,çekik kaş, vs vs.(yuzu gorunmuyor boyadan ve hiç hoş gorunmuyolar)kendıme gelırsem makyaj yapmıyorum. 5 sene oldu unıden berı yapmıyorum.kılığıma kıyafetıme ozen gosterıyorum onun yerıne.

X