Her zaman makyajlı kadınlar

Makyaj yapma kararım evden kaç km uzaklaşacağıma bağlı biraz Günlük hayatımda pek yapmıyorum cildimi dinlendirmeye çalışıyorum. Uzak bir yere gideceksem göz makyajı ve ruj sürüyorum. Eğer birileriyle görüşeceksem ya da önemli bir yere gideceksem fondoten de ekliyorum Eğer makyaj yapacaksam vazgeçilmezim eyeliner ve ruj. Sırf ikisini kullanarak yapıyorum çoğu zaman makyajı. Abartı makyajdan hoşlanmıyorum. En azından cilt makyajını azalt konu sahibi erken yaşta kırışma...

Yalnizca ruj suruyorum. Cok nadir de far surerim ama asiri derecede rahatsiz olurum. Cunku surekli yuzune gozune elini suren biriyim. Yilda bir ya da iki kez de bb krem surerim ama cok rahatsiz oluyorum. Sanki suratimda bir kalip var gibi geliyor. Zaten hic beceremem makyaj falan. Ruju bile taşiririm cok beceriksizim bu konuda.

Şu bebek suratınıza niye yazık edersiniz daha çok küçüksün 35 Yaşından sonra o bebek suratını çok ararsın yapacaksan sadece rimel bir de ruj sür dikkat et ünlü ablalara yüzlerinin bi haline ben 47 yaşındayım ve hayatım boyunca fondöten 10 kere felan sürmüşümdür oda özel günlerde İnan pişman olursun. Benim kimse 47 yaşımda olduğuma inanmıyor

Guzel kapatici bitkisel bir fondoten kullanabilirsin. Dudak tonlarinda ruj.hafif bir allik. Fondoteni o kadar dogal suruyorumki varla yok arasi. Iki damla fondoteni tum yuzume yediriyorm.ve tam rengim. Genelde cok begenirler. Fari katiyen kullanmam.goz makyaji hic yapmam.kapatici kesinlikle kullanmayin. Daha yasli gosteriyor. Yani bir fondoten hafif bir ruj ve allik.hem guzel gosteriyor hem dogal.

Iyi de makyaj yapmayan pespaye değil ki. Ben her zaman takılarımı takar parfüm sürer hep uyum içinde güzel giyinirim. Saçlarım falan uzun düz zaten. Ama makyaj yapmam. Aslında bu konuda sürekli iltifat alırım. Kimse 26 olduguma inanmaz. Cildim zaten güzel. Neden onu kapatayım ki?

Birde su bb kremlerden nefret ederim.ne oldugu belirsiz. Madem yuzume suruyorum kapatsin isterim.onu surecegime bitkisel en hafif dfondoten kullaniyorum.nedense bb kremler tek renk oldugu icin insanin yuzunde camur gibi duruyoe.birde yapis yapis

Kesinlikle ama problemli bir cildim var zaten. Bazen başlıyorum sadece kusurları örteyim diyorum ondan sonra yine aynı makyaj biri olmayınca bile eksik hissediyorum
Belki de makyaj bu hale getirmistir... azcik nefes aldir yuzune.. en azindan sadece gozunu ve dudagini boya

Ben hic yapmiyorum sadece nemlendirici yazin da gunes kremi okadar

Ben katiliyorum.
Parfumu her zaman ozenle secerim. Giysilerimi almaya da zaman harcarim, iyi seyler giyerim, ayakkabim cantam her zaman kalitelidir. Sacimin dogal dalgasi da guzel ama kuafore de giderim. Taki olarak da ya geometrik, buyukce, iddiali olanlardan ya da ufak zairf olanlardan takiyorum. Yani yuzum zaten seker ruj+rimel yetiyor. Geriye kalanim sekerken yuzume 10kg boya surmeme gerek kalmiyor. Makyajsiz kadin bakimsizdir, paspaldir lafina hic katilmiyorum. Hele ki o boyali kas, dovme kas, kalemle cizilmis kas vb, takma kirpik falan cok yapay ve gulunc duruyor.

Bende kalemsiz duramam ve bu yüzden eleştiriliyorum. Bazen eleştirenler de fondotensiz yapamayan kişiler oluyor. O da ayrı bi ironi :)

Herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle gezsin ama fondoten günlük makyaja ağır kaçabilir cc krem tercih edebilirsiniz

Sıfır makyajim halimden memnunum. Yapanada karişmam göze sokacak kadar abartmiyorsa itici duruyor çünkü öyle.. ayrıca her gün makyaj yapan biri birgün yapmazsa hastalıklı gibi görünüyor çok kötü bir durum.

Ben hiç makyaj yapmam sadece arada rimel, dünyanın en güzel en rahat şeyi ve kimse 35 olduğuma inanmıyor, cildimde genç kaldı yani :) bence gerek yok makyaja,doğallık en en en güzeli

Makyajı severim ama her gün cildime eziyet etmeme gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca çalıştığım ortam bunu gerektirecek bir yerde değil, bütün gün bir odanın içindeyim. Sabah çocukla nasıl kalktığımı bilmiyorum iyi ki şuan çalıştığım ortam bu şekilde yani :) Hafta sonu yapıyorum doğal tonları tercih ediyorum.

Çalıştığım icin sifir makyajla hic ise gitmedim
makyajim da
Eyeliner,allık ve ruj bu kadar.

Sizi alıntıladım ama sadece size değil cevabım

O makyaj yapmıyoruz diyenler çalışmıyor mu sanılıyor acaba yani Nasıl bir tip canlanıyor gözde

Çalışıyorum hatta patronum

Günde onlarca hatta 100lerce kişiyle muhatabım

Dini hassasiyetlerim vs de yok

Ama makyaj yapmıyorum

Geçen sene saçım kırmızı balyajlıydı yine de makyaj yapmadım

Makyaj iş hayatının olmazsa olmazı değil plazada çalışırken de düz ayakkabı ve makyajsız işe gidiliyor bizde daha makbul hatta

0 makyajlı olduğum zamanlar,makyajlı zamanlarıma nazaran çok daha iltifat alırım.
Herkes doğal güzelliğin olmadığını söylemiş ama hala var yani. Bir ıslak mendille silinen güzelliği ben napiyim? Her zaman 0 makyaj geziyorum iri mavi gözlerim,hafif sarı saçlarım var,fiziğimde düzgün. Gayet güzelim bence.

Ya ben de alışverişe giderken bile en azından bir bb krem ruj sürerdim yüzümde bir renk dengesizliği var o benim hoşuma gitmiyor hiç rahatsız oluyorum. Bir de az güneş görsün hemen yanıyor ve kabul kabuk oluyor beyaz pembe arası bir cildim var. En kötü güneş kremi sürmem lazım onun yerine spf 15 veya 30 içeren bb cc kremlerden kullanıyorum. Bu yaz biraz farklı bir şey yapmaya başladım hem komedon yazın daha fazla oluyor cildimde onu önlemek istedim hem de az nefes alsın güneşe alışsın diye saldım makyaj olayını.

Papatya suyuyla gül suyuyla sildim yıkadım cildimi devamlı aloe vera yaprağını kendim ezerek maske yaptım hem yüzüme hem saçlarıma yıllardır olmadığı kadar düzgün oldu şimdi. Komedonlar siyah noktalar küçüldü ama hala var makyaj yapasım yok ama dönem başlıyor okula da makyajsız gidemiyorum bu kadar zamandır makyaj yapıyorum yapmayınca hasta sanıyor insanlar beni cildim fazla soluk kalıyor.

Hem yazın yaptığım kadar bakım yapamayacağım hem de makyaj yapıp tam düzelmeye başlarken bozacağım diye canım sıkılıyor. Kışın kimyasal peeling mi yaptırsam diyorum ama baya ağır gelebilir kullananlar cilt lekelerine iyi geldiğini söylüyor ama cildi fazlaca yoruyor diyorlar. Kafam çok karışık ya bakımlı bir kadın olmaya çalışmak niye zor bu kadar?

Hele bi doğur, ozamana kadar tak takıştır, sür sürüstür. Sonra elektrik yemiş gibi dolaniyon zaten . Yani en azından ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…