- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
Iyi de makyaj yapmayan pespaye değil ki. Ben her zaman takılarımı takar parfüm sürer hep uyum içinde güzel giyinirim. Saçlarım falan uzun düz zaten. Ama makyaj yapmam. Aslında bu konuda sürekli iltifat alırım. Kimse 26 olduguma inanmaz. Cildim zaten güzel. Neden onu kapatayım ki?Bakım makyaj iyidir cnm. Kendine değer verdiğini gösterir. Asıl paspai şekilde hayattan vazgeçmişler düşünsün. Bi dahamı gelicem dünyaya. Yap makyajını. Kadınız sonuçta. Bir farkımız olsun. Üşenmiyorsan bravo . Devam.
Belki de makyaj bu hale getirmistir... azcik nefes aldir yuzune.. en azindan sadece gozunu ve dudagini boyaKesinlikle ama problemli bir cildim var zaten. Bazen başlıyorum sadece kusurları örteyim diyorum ondan sonra yine aynı makyaj biri olmayınca bile eksik hissediyorum
Ben hic yapmiyorum sadece nemlendirici yazin da gunes kremi okadarAy simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.
Çok kötü itici diyenleri de hiiiç sallamayın ruh gibi gezmekten iyidir
Iyi de makyaj yapmayan pespaye değil ki. Ben her zaman takılarımı takar parfüm sürer hep uyum içinde güzel giyinirim. Saçlarım falan uzun düz zaten. Ama makyaj yapmam. Aslında bu konuda sürekli iltifat alırım. Kimse 26 olduguma inanmaz. Cildim zaten güzel. Neden onu kapatayım ki?
Çalıştığım icin sifir makyajla hic ise gitmedim
makyajim da
Eyeliner,allık ve ruj bu kadar.
Çalıştığım icin sifir makyajla hic ise gitmedim
makyajim da
Eyeliner,allık ve ruj bu kadar.
Hele bi doğur, ozamana kadar tak takıştır, sür sürüstür. Sonra elektrik yemiş gibi dolaniyon zaten . Yani en azından ben öyleyimKızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.