- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
+1 ve bir şey sormak istiyorum siz nasıl anladınız tüm ortak arkadaşlarınızı engellediğini ? Yani bu takıntının hangi boyutu ? Hadi beni engelledi anlarım da insanları engellediğini anlamam için tek tek baktırmam ya da sormam gerekİnsanları fazla darladığınızı düşünüyorum. İkili ilişkiniz kadın olsun erkek olsun çok sık boğaz ediyor gibisiniz. Sürekli ilgi bekleyen biriyle uğraşmak zor
Çok aşırı takıntılı geldi bana da+1 ve bir şey sormak istiyorum siz nasıl anladınız tüm ortak arkadaşlarınızı engellediğini ? Yani bu takıntının hangi boyutu ? Hadi beni engelledi anlarım da insanları engellediğini anlamam için tek tek baktırmam ya da sormam gerek
Bende hoşlanmıyorum bu şekil takıntılardan görüldü attın atmadın bilmem ne ya arkadaşım tüm hayat senin etrafında dönmüyor ki bir sal bir de bu erkek cinsi aşık oldu mu ilgi göstermek istedi mi öyle hallere giriyor ki yok ben beceremem yok ben bilmem yok ben böyleyim hikaye oluyor bunu öğrendiğim günden beri hepten saldımÇok aşırı takıntılı geldi bana da
bu tür kişiler beni inanılmaz rahatsız ediyor. Eşim bile beni bu kadar kıskanmıyor. Böyle bir arkadaşım vardı 15 yıl sonra birbirimizi bulduk tekrar. O yazmıyor mesela ben yazmayınca neden yazmadın, işte ben çok kötüyüm sen yeterince benimle ilgilenmedin, seni aradım açmadım çok kötüydüm Hayat enerjimi sömürdü resmen. En son sen bana yeterince ilgi göstermiyorsun diye bana trip attı ve ben iletişi kestim
arkadaslarimi engellemesine hic anlam veremedim. konustugumuzu bilmeyen arkadasimizi bile engellemis yani bi tane ya sundan olabilir desem salicam da merak ediyoe insan sadece
Yani daha 3 günlük insana niye hikaye attın da mesajıma dönmedin diye olay çıkarırsan başına bu gelmesi çok normal.. Adam geleceği görmüş korkmuş, çok da haklı bence, duyguları büyümeden ilişkiyi kesmiş. En güzeli ben olsam ben de öyle yapardım. İnsanları bu kadar darlamayın bi rahat bırakın yaa, sizin tarzınız gerçekten koşarak uzaklaşılası türden bence.Selam herkese...
Ne deseniz haklisiniz oncelikle.
Hizlica anlaticam. Kafamda bi turlu oturtamiyorum bazi seyleri. ve uzgunum malesef...
Liseden simaen tanidigim biri vardi. Arkadas olarak ekleyince sohbet acildi.. bi sure konustuk bi uc hafta kadar sonra bulustuk ve cok iyi anlastik. bana bir kac gun baska bi sehire gidecegini soyledi. arkadaslariyla gezmeye.
cok keyifli gecti. ben zaten 1.5 senedir evden kac kere cikmisimdir inanin bilmiyorum. kotu de bi ayrilik gecireli bi sure olmustu. tam ustune gelince heralde fazla anlam yukledim...
(yalniz burda kucuk bi detay var: ben eve gelince mesajlarina donmedim cunku yolda hikaye paylasmis bi de arabayi hizlica surup gitti yani beklemeyi gectim uctu resmen. 5. mesajinda dondum ve konusmaya devam ettik..)
bulustuktan sonra guzelce konustuk. ertesi gun bi yere gidecekti yolda hikaye atmis instaya ama benim mesajima 6 saat donmedi.. ben de beni begenmedi falan diyr kafamda kurup biraz sitemli bi mesaj attim. o da sen cok kavga tartisma cikariyorsun ugrasamam boyle dedi ve bitirdi...
ben de cok ani oldugunu dusundum evet cok cok buyuk bi hata yaptim. ustune gittim ozurler diledim... son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim...
simdi baska sehirde ben engelliyim her yerden... rezil oldugumla kaldim... barismak istemem artik zaten ama sadece icimi dokmek istedim..
ne üzülüyorsunuz..Selam herkese...
Ne deseniz haklisiniz oncelikle.
Hizlica anlaticam. Kafamda bi turlu oturtamiyorum bazi seyleri. ve uzgunum malesef...
Liseden simaen tanidigim biri vardi. Arkadas olarak ekleyince sohbet acildi.. bi sure konustuk bi uc hafta kadar sonra bulustuk ve cok iyi anlastik. bana bir kac gun baska bi sehire gidecegini soyledi. arkadaslariyla gezmeye.
cok keyifli gecti. ben zaten 1.5 senedir evden kac kere cikmisimdir inanin bilmiyorum. kotu de bi ayrilik gecireli bi sure olmustu. tam ustune gelince heralde fazla anlam yukledim...
(yalniz burda kucuk bi detay var: ben eve gelince mesajlarina donmedim cunku yolda hikaye paylasmis bi de arabayi hizlica surup gitti yani beklemeyi gectim uctu resmen. 5. mesajinda dondum ve konusmaya devam ettik..)
bulustuktan sonra guzelce konustuk. ertesi gun bi yere gidecekti yolda hikaye atmis instaya ama benim mesajima 6 saat donmedi.. ben de beni begenmedi falan diyr kafamda kurup biraz sitemli bi mesaj attim. o da sen cok kavga tartisma cikariyorsun ugrasamam boyle dedi ve bitirdi...
ben de cok ani oldugunu dusundum evet cok cok buyuk bi hata yaptim. ustune gittim ozurler diledim... son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim...
simdi baska sehirde ben engelliyim her yerden... rezil oldugumla kaldim... barismak istemem artik zaten ama sadece icimi dokmek istedim..
yolda oldugunu biliyorum sorun degil ama hikaye atmissin buna zamanin var bana donmeye mi yok dedim...sitem ettim derken çok özel değilse neler yazdınız ?
Owwwww adamı resmen bunaltmışsınız. Arkasına bile bakmadan kaçmış resmen. Yaşlar kaç?yolda oldugunu biliyorum sorun degil ama hikaye atmissin buna zamanin var bana donmeye mi yok dedim...
o da bununla ugrasamam hep tartisma cikariyosun dedi.
ben de haksiz miyim vs derken buyudu de buyudu en son 3 4 tane mesaj cektim gaza gelip . o da engellwdi. rezalet valla evet ama bu sekilde oldu...
o 3 4 mesajda da iste uzgunum ben abarttim haklisin iyi anlasmistik yanyana bu sorun olmasin bilmemne o tarz seyler. fakat en son bi hakaret ettim ondan sonra engeli yedim.
o 3 4 mesajda da iste uzgunum ben abarttim haklisin iyi anlasmistik yanyana bu sorun olmasin bilmemne o tarz seyler. fakat en son bi hakaret ettim ondan sonra engeli yedim.
yolda oldugunu biliyorum sorun degil ama hikaye atmissin buna zamanin var bana donmeye mi yok dedim...
o da bununla ugrasamam hep tartisma cikariyosun dedi.
ben de haksiz miyim vs derken buyudu de buyudu en son 3 4 tane mesaj cektim gaza gelip . o da engellwdi. rezalet valla evet ama bu sekilde oldu...
Bundan sonra paylaşacağı şeylerin haberinin size gelmesini istemediği için engellemiş olabilir. Hazır kendi hatasından değil de sizin üzerine düştüğünüz için ayrılmış gibi yapıyorken bunun bozulmasını istememiştir.arkadaslarimi engellemesine hic anlam veremedim. konustugumuzu bilmeyen arkadasimizi bile engellemis yani bi tane ya sundan olabilir desem salicam da merak ediyoe insan sadece
Hesabi da herkese acik bi de. Yani bakmak istesem bakarim niye arkadaslarimi engellemis bilmiyorumBundan sonra paylaşacağı şeylerin haberinin size gelmesini istemediği için engellemiş olabilir. Hazır kendi hatasından değil de sizin üzerine düştüğünüz için ayrılmış gibi yapıyorken bunun bozulmasını istememiştir.
Ah keske sizin gibi rahat olabilsem. tonlarca sey gecti aklimdan. :/ bulusma sonrasi mesajina donmedigim icin her saat basi bi mesaj tam 5 tsne mesaj ceken adam... ya bi de neler soyledi hepsine inandim, yok sen benim hayat srkadasim olacaksin falan. safim da ben biraz...2 gün tanıdığiniz adamı niye bu kadar önemsediniz ki ? Yazmazsa yazmasın. Dönmesin yani o bunun karakterini gösterir. Belki sizinle bisey düşünmüyordu öylesine konuşuyordu? Direk konuşmayı kesseniz daha iyi olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?