her yerden engellendim

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Selam herkese...
Ne deseniz haklisiniz oncelikle.
Hizlica anlaticam. Kafamda bi turlu oturtamiyorum bazi seyleri. ve uzgunum malesef...

Liseden simaen tanidigim biri vardi. Arkadas olarak ekleyince sohbet acildi.. bi sure konustuk bi uc hafta kadar sonra bulustuk ve cok iyi anlastik. bana bir kac gun baska bi sehire gidecegini soyledi. arkadaslariyla gezmeye.

cok keyifli gecti. ben zaten 1.5 senedir evden kac kere cikmisimdir inanin bilmiyorum. kotu de bi ayrilik gecireli bi sure olmustu. tam ustune gelince heralde fazla anlam yukledim...

(yalniz burda kucuk bi detay var: ben eve gelince mesajlarina donmedim cunku yolda hikaye paylasmis bi de arabayi hizlica surup gitti yani beklemeyi gectim uctu resmen. 5. mesajinda dondum ve konusmaya devam ettik..)

bulustuktan sonra guzelce konustuk. ertesi gun bi yere gidecekti yolda hikaye atmis instaya ama benim mesajima 6 saat donmedi.. ben de beni begenmedi falan diyr kafamda kurup biraz sitemli bi mesaj attim. o da sen cok kavga tartisma cikariyorsun ugrasamam boyle dedi ve bitirdi...

ben de cok ani oldugunu dusundum evet cok cok buyuk bi hata yaptim. ustune gittim ozurler diledim... son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim...

simdi baska sehirde ben engelliyim her yerden... rezil oldugumla kaldim... barismak istemem artik zaten ama sadece icimi dokmek istedim..

Son düzenleme:
Neden rezil olasın, bu kadar önemli olmasın Allah’ın dengesizlerinin sizin hakkınızdaki olumsuz düşünceleri. Siz o adam hakkında ne düşünüyorsunuz asıl kendinize odaklanın. Sizi beğenmiş, beğenmemiş, onun sorunu. Özür dilemiş, durumu düzeltmek istemişsiniz. Gönlü olsaydı sizi üzmezdi. Kendinizi böyle adamlar için üzmeyin. Enerji toplayın, sıradaki gelsin...

arkadaslarimi engellemesine hic anlam veremedim. konustugumuzu bilmeyen arkadasimizi bile engellemis yani bi tane ya sundan olabilir desem salicam da merak ediyoe insan sadece

tesekkur ederim ♡ cok tatli konusmussunuz iyi geldi...
kendime kizdim cok gereksiz olay cikardim falan diye..

arkadaslarimi engellemesine hic anlam veremedim. konustugumuzu bilmeyen arkadasimizi bile engellemis yani bi tane ya sundan olabilir desem salicam da merak ediyoe insan sadece
siz hala bu defteri kapatmamışsınız. kimi neden, nereden engellerse engellesin sizi ilgilendirmemeli artık. merak etmeyin ne gerek var. böyle tavırlar yüzünden kendini bir b.k sanıyor bu tarz erkekler. denediniz olmadı bitti.

Erkek millerinin uzerine dustukcs kaçarlar. Sen özür diledikçe barışmaya çalıştıkça kaçmış. Önemsemeyeceksin bunları. Ne kadar kaçarsan o kadar peşinde olurdu. Bundan sonra sana da ders olur. Boşver.

Senin rezil olduğun falan yok. Ortada gitmek isteyen ve giderken tüm suç kadınınmış gibi hissettiren bir adam var.

Neden engellendim diye düşünmek yerine önünüze bakın. Bu kötü deneyiminizde size, bir daha erkeklere dünyanın en önemli varlığıymış gibi davranmamanız gerektiğini hatırlatan bir anı olarak kalsın

Bahane aramis ipleri koparmak icin bence bosverin zamanla unutursunuz.

Biraz üstüne gitmişsiniz gibi geldi bana. Çok hızlı bir dönüş beklemişsiniz. Birkaç gün izin verseydiniz bu kadar tırmanmazdı olaylar. Bir de bizim kadınlarımızın her şeye trip, sitem, kapris yapması olayı var ki bundan ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum. Bu adamda da ters tepmiş zaten. Hiç yapmak istememenize rağmen muhtemelen sizi sorunlu dengesiz biri gibi algıladı ve o yüzden engelledi. Dürüst olayım; buluşmanın ertesi günü sitem kapris yapan biri için ben de uğraşmaz engellerdim. Neyse bu olaydan da bir daha trip yapmamayı öğrenmiş oldunuz. Bu da sonraki ilişkileriniz için sizi geliştirecek bir şey olmuş. Adamı çok da haksız bulmadım ben.

Yani anliyoru
Sizi de anliyorum... Ama tam bulusma sonrasi hic yapmadigi sekilde mesajima donmeden hikaye paylasinca ben de artik onemsemiyor begenmedi mi falan diye tonlarca dusunce olustu... O da bunu hic anlamaya calismadi.. 6 saat yazmadi. dedim yolda tamam ama o ara bi de 6.saatin sonunda hikaye kitleyince ben de bilendim..

ahahahah dimi bi de oylr dusunmek lazim ... gecen gun de paralari masaya koymus onlari story atmis arkadasim bakmis. boyle bi kroydu.

evde tek insansizliktan kafayi yedigimden cok ustune dustum ben de..

yani o kadar pandemi var herkes evde
bu kızla buluşayım sonra şehir dışına gideyim yok sonra oraya gideyim buraya gideyim
ilişki ilerleyecek bi cumartesi buluşuruz diye düşünürken pat ya ben arkadaşlarla buraya gidiyorum.
böyle bir model insan var, hiç uğraşmaya değmez.

İnsanları fazla darladığınızı düşünüyorum. İkili ilişkiniz kadın olsun erkek olsun çok sık boğaz ediyor gibisiniz. Sürekli ilgi bekleyen biriyle uğraşmak zor

Siz üzerine fazla düşmüşsünüz takıntılı bi imaj vermişsiniz kendisine o da bırakmış.
Hikaye paylaşımlarında sırf size dönmedi diye üstüste msj atmanızda beyefendi yi sıkmış.
Böyle durumlarda msjlara hemen cvp vermemek lazım siz de söylenmek yerine kendisine empati kurmasını sağlasaydınız keşke.
Bi erkek arkadasım vardı ilk zamanlar o da msjlara hep geç cvp verirdi hem dışarıdayım derdi bi kaç defa bende aynısını yaptım bu sefer o cvp vermiyorsun demeye başlamıştı. Bunlara böyle lazım..

sizde oluşan düşünce doğru. yani evet, önemsememiş. keşke o önemsemeyince siz de önemsemeseydiniz. benzer durum bir kez başıma gelmişti. hoşlandığım biriydi biz de bir kez falan buluşmuştuk. akşam 21 gibi yazmış olduğum üstelik gayet normal bir soru içeren (kamp yapan biriydi ve ben de kampla alakalı bildiğini, fikir verebileceğini düşündüğüm bir soruydu) mesajıma dönmeye tenezzül etmeyip ertesi gün sürekli hikaye paylaşıp durunca hiç affetmedim, saldım ipini. çünkü ben bugüne dek hep önemseyen erkek peşinde koşar gibi yazar, arar, sorar, merak eder hep bu şekilde deneyimledim. tanıma evresi/flört/ilişki sırasında bunu yapmayanı da otomatik olarak önemsemiyor, hoşlanmadı olarak kabul ediyorum. ben direkt engellemiştim hiçbir açıklama yapmadan. şimdiki aklım olsa engellemezdim çocukça aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…