• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her yerden engellendim

. son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim.
Su dosyal medya üzerinden yediğiniz engelleri de sanki adli bir para cezası veya ağır bir hapis cezası gibi anlatıyorsunuz ya ben de ona tav oluyorum :)
Ortak arkadaşların ne suçu varmış ,neden engellemismis..Yahu sabahtan akşama kadar engellese kaç yazar..
Artık su sosyal medyaya bu kadar anlam yuklenmesim derim.Yanlis analama beni konu sahibi.Serzenisim sana değil genel olarak bu sosyal medyayi ekmek,su misali görenlere :)

Selam herkese...
Ne deseniz haklisiniz oncelikle.
Hizlica anlaticam. Kafamda bi turlu oturtamiyorum bazi seyleri. ve uzgunum malesef...

Liseden simaen tanidigim biri vardi. Arkadas olarak ekleyince sohbet acildi.. bi sure konustuk bi uc hafta kadar sonra bulustuk ve cok iyi anlastik. bana bir kac gun baska bi sehire gidecegini soyledi. arkadaslariyla gezmeye.

cok keyifli gecti. ben zaten 1.5 senedir evden kac kere cikmisimdir inanin bilmiyorum. kotu de bi ayrilik gecireli bi sure olmustu. tam ustune gelince heralde fazla anlam yukledim...

(yalniz burda kucuk bi detay var: ben eve gelince mesajlarina donmedim cunku yolda hikaye paylasmis bi de arabayi hizlica surup gitti yani beklemeyi gectim uctu resmen. 5. mesajinda dondum ve konusmaya devam ettik..)

bulustuktan sonra guzelce konustuk. ertesi gun bi yere gidecekti yolda hikaye atmis instaya ama benim mesajima 6 saat donmedi.. ben de beni begenmedi falan diyr kafamda kurup biraz sitemli bi mesaj attim. o da sen cok kavga tartisma cikariyorsun ugrasamam boyle dedi ve bitirdi...

ben de cok ani oldugunu dusundum evet cok cok buyuk bi hata yaptim. ustune gittim ozurler diledim... son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim...

simdi baska sehirde ben engelliyim her yerden... rezil oldugumla kaldim... barismak istemem artik zaten ama sadece icimi dokmek istedim..
Niye bu kadar anlam yükledin ki kısacık bir zamanda oluşan bu arkadaşlığa? Peşinden koşarsan değersiz olursun hep unutma

Ah keske sizin gibi rahat olabilsem. tonlarca sey gecti aklimdan. :/ bulusma sonrasi mesajina donmedigim icin her saat basi bi mesaj tam 5 tsne mesaj ceken adam... ya bi de neler soyledi hepsine inandim, yok sen benim hayat srkadasim olacaksin falan. safim da ben biraz...
Bende çok rahat değilim inanın ki.. ve erkeklerin bu tip sözlerine inanmamak lazım başımdan geçti benimde biliyorum. Onlar bizim gibi duygusal değiller ve sözleri önemsemiyorlar.. boşverin onun sorunuymuş sizin değil.

ahahahah dimi bi de oylr dusunmek lazim ... gecen gun de paralari masaya koymus onlari story atmis arkadasim bakmis. boyle bi kroydu.

evde tek insansizliktan kafayi yedigimden cok ustune dustum ben de.. 😔
Hahahaha yav şimdi sizde gitmişsiniz gezmişsiniz hatta gayette hoşunuza gitmiş üstüne daha bir kaç günlük yakınlaştığınız adamı sahiplenip kavga dövüş çıkarmışsınız eee şimdi adam bitirip sizi engelleyince görseniz nasıl kıroydu.
Gezerken, buluşurken, geç cevabına hesap sorarken kıro değildi sanırım :)
Yapmayın yahu. Bitmiş gitmiş rezil olacak bir durumda yok. Her insan öyle atara gidere gelmez. Kusur yok ortada.
Edit: Pardon ortada kusur var. Adama hakaret etmişsiniz yahu kendiniz yazdınız hakaret ettim engelledi diye ne bekliyordunuz? Boşver g.tu kalkmış diyen arkadaşlar sözünü geri alır mı acaba?
Konuda tek kıro var o da istenmeyince hakaret eden siz...

Son düzenleme:
Senin pek ona göre rahat olmadığını farketmiştir bir de üstüne gidip sitem edince ondan hemen kesmiştir bana da Zamanında çok denk geldi böyle tipler. Yaptığı hareket seni değil onun ciddiyetsizliğini belli eder. Öylelerin çok yedeği olur yanlız kalmaz ama bir cacık olmazdı emin ol

Selam herkese...
Ne deseniz haklisiniz oncelikle.
Hizlica anlaticam. Kafamda bi turlu oturtamiyorum bazi seyleri. ve uzgunum malesef...

Liseden simaen tanidigim biri vardi. Arkadas olarak ekleyince sohbet acildi.. bi sure konustuk bi uc hafta kadar sonra bulustuk ve cok iyi anlastik. bana bir kac gun baska bi sehire gidecegini soyledi. arkadaslariyla gezmeye.

cok keyifli gecti. ben zaten 1.5 senedir evden kac kere cikmisimdir inanin bilmiyorum. kotu de bi ayrilik gecireli bi sure olmustu. tam ustune gelince heralde fazla anlam yukledim...

(yalniz burda kucuk bi detay var: ben eve gelince mesajlarina donmedim cunku yolda hikaye paylasmis bi de arabayi hizlica surup gitti yani beklemeyi gectim uctu resmen. 5. mesajinda dondum ve konusmaya devam ettik..)

bulustuktan sonra guzelce konustuk. ertesi gun bi yere gidecekti yolda hikaye atmis instaya ama benim mesajima 6 saat donmedi.. ben de beni begenmedi falan diyr kafamda kurup biraz sitemli bi mesaj attim. o da sen cok kavga tartisma cikariyorsun ugrasamam boyle dedi ve bitirdi...

ben de cok ani oldugunu dusundum evet cok cok buyuk bi hata yaptim. ustune gittim ozurler diledim... son olanlara cevap vermeyip beni engelledi. ortak arkadaslarimiz vardi onlari da engellemis! onlarin ne sucu vardi anlamadim...

simdi baska sehirde ben engelliyim her yerden... rezil oldugumla kaldim... barismak istemem artik zaten ama sadece icimi dokmek istedim..
Yani bence hiçbir erkeğe beni beğenmedimi acaba izlenimi vermemeli.
Beğenir ya da beğenmez ama izlenimi verdinmi bazılarında büyü bozuluyor.
Değişik bu işler. Herneyse olmuş bitmiş artık düşünmeyin çokta uzun bir süreç olmamış zaten.

Kız girmiyor konuya hiç de bakmadım hortlamış konu bende yazıyorum peeh :KK45:

Bunun nesi rezillik ben anlamadim. Neden rezil oldunuz ki? Adam dengesiz. Ruh hastasi, empati yoksunu biri icin neden hayatinizi zehir ediyorsunuz ki? Engellerse engellesin. O kim ki? Hic umursamazdim. Boyle tiplere cok da anlam yuklemeyin. Neyse ki gercek yuzunu kisa surede gostermis.

Hay Allah ben de kendi hikayemi ekledim o kadar. Kim ne diye hortlatirsa bu eski konuları bulup hayret ya

hikaye atıp, mesajini acip okumuyorsa cevap vermiyorsa zaten seni onemsemiyordur.
Seni onemsemeyen biri icin de uzulmene değmez. Konu acmana bile değmezdi. Rezil falan fa olmadın, hic oyle düşünme.

Back
X