• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Yerde Böyle mi?

divine_time

Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
2.958
4
156
40
İzmir
nişan fotoğraflarımızı foto remzide çekildik almaya giitiğimde dijital ortamda paylaşılmasını istedim çalışanlar bana prensiplerine uymadığını ve böyle birşeyin mümkün olmadığını söylediler... çok sinirlendim ama önceden sormadığım için çok pişmanım.... stüdyoda albüm çektirecek olan arkadaşlar önceden herşeyinizi açık açık konuşun sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmayın...

allah nasip ederse 6 ay sonra evleniyorum ve iyi bir stüdyo arıyorum fotoğraflarımı dijital ortamda paylaşacak... yardımlarınızı bekliyorum...

nasıl yani paylaşılmasını istedin canım cd flnmı istedin yani her fotocu verio bildigim kadarıyla
ben düğün hikayesi dış mekan cektirmiştim 1000 tane foto var yaklasık hepside cd de var

ay ne sacma benim bi arkadasımda aynı bu sekilde cd içindede istemişti onun için 400 tl daha fazla istediler vermedi tabi ama mutlaka hallet canım baska fotoculara flnda sor bakim verilmiomuymus ben verilio die biliorum

Normal fotoğraf çektirdiğinde vermiyorlar, ama düğün fotoğraflarını vermeleri lazım
dediğin gibi en iyisi baştan konuşmak

ilk defa sizlerden duyuyorum ya ne sacmalık mutlaka konus canım vermezse orada cektirme bence hakkını ara

biz baştan açık bir şekilde konuşmadığımız için böyle oldu ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı düğün fotoğraflarımda herşeyi konuşacağım

aynı şey nişanmzda benmde başıma geldi ama ben zaten bi kaç resimden memnun kalmadığım içnn direttim ve vermk zorunda kaldılar haklısn böyle tatszlklar olmaması içn önceden konuşmak lazm..:umursamaz:

bizede cd içinde sadece slayt verdiler ve öyle özel hazırlamışlarki slaytı fotoğrafları slaytın içinden çıkartmakda çok zorlandık, özel programlar kullandı nişanlım ama görüntü kalitesi bozuk oldu tabi .

mezuniyet fotolarımı çıkarırken benim öyle bi talebim olmamasına rağmen fotolarımla birlikte cd werdiler,çokta zor bi şey deil yani yapacakları şeyde neden diretiyorlarsa birde anlamadım tuhaffff:olmaz:

arkadaşlar hiç bir fotoğrafçı arşivini paylaşmaz bu bi iş gereğidir..eğer takdir edersiniz ki bu da bir emek mesleğidir ve ticari kazanç sağlar kişilere..arşiv ancak belli bir ücrete tabi verilebilir..ama bu mewla 150-250 tl arası değişirama bu ücreti aa soyuyorlar die düşünmezsiniz çünkü arşivden sonra iş artık elinizden çıkar ve hiç getirisi yoktur

sadece bilgisayarıma atmak istemiştim fotoları albüm için bi ton para verdik daha ne para kazanacaklar....

hiçbir fotocu paylaşmaz diyorsunuzda benim çalıştıgım fotocu 1000 den fazla fotoyu gercek boyutlarında cd içinde verdi hemde talep etmeden bence bazı fotocular ek ücret kazanmak için öyle yapıyorlar

Evet bende de aynı şey oldu. 2 hafta önce nişanım oldu sütüdyoda çekimlerimiz yapıldı. Ne kadar hevesliydim burada paylaşacaktım ama almaya gittiğimizde bunları cd olarak veremem dendi. Prensip meselesiymiş para da versek vermezmiş... Saçma doğrusu benim resimlerim sonuçta parasını verip çektiriyoruz...

nişan fotoğraflarımızı foto remzide çekildik almaya giitiğimde dijital ortamda paylaşılmasını istedim çalışanlar bana prensiplerine uymadığını ve böyle birşeyin mümkün olmadığını söylediler... çok sinirlendim ama önceden sormadığım için çok pişmanım.... stüdyoda albüm çektirecek olan arkadaşlar önceden herşeyinizi açık açık konuşun sonra böyle kötü sürprizlerle karşılaşmayın...

allah nasip ederse 6 ay sonra evleniyorum ve iyi bir stüdyo arıyorum fotoğraflarımı dijital ortamda paylaşacak... yardımlarınızı bekliyorum...

her eyrde değilde pragöz yerlerde öyle diyelimkaydirigubbakcemile
simdi eger bastırmak çogaltmak isteyecegin birşey oldumu gene onların kapısı çalmak zorunda olucaksın maalesef bi bakıma baglıyor seni

Canım biz de nişan resimlerimizi izmir hataydaki foto remzi de çektirmiştik, hem adamla nerdeyse kavga edecektik, resimler çekilirken, bir afralar bir tafralar... hem seçtiğimiz arka planların ---hiçbiri--- doğru değildi, kafalarına göre basmışlar. hem de hiç birini vermediler bize , biz de çok söyledik ama açıkçası foto remzi isim yaptığı için izmirde, pek sallamıyor müşteri memnuniyetini. ben hiç memnun kalmadım hiç :kızgın:
Düğünde de başka bi yere gittik zaten.

Back