Benim kirpiklerim karmakarışıktı düşüğümden önce :) her şeyin hayırlısı canım, inşallah yalancı belirtiler yaşamıyorsundur.ayy canım insallah ben bu belirtileri ilk kez bu ay yasadım. bana göre dün bugün bat ım dı ama dr göre 1,2 ekim bu haftayıda bi atlatsaydım
Kuzum hemen moralini bozma, klomen ile hamile kalanlarda var ama başka ilaçlar yumurta gelişiminde daha etkiliymiş.Klomen ise yaramiyor mu diyorsunuz simdiben serephone kullanmistim klomen turevi .moralim bozuldu simdi . Gerci bu ay bisey kullanmadim dr gitmedim ama sanki dr um agirdan alıyor gibi geldi. ....
Hamilelik hormonları alt üst etmiş seni :) olsun bunlar geçici şeyler, gelen her şey meleklerimizden olsun hepsine razı oluruz :)evet bu barut olayı bende de vardı bi gün işyerinde beni çıldırttılar akşam eve girerken apartman kapısında komşular iyi akşamlar dedi ben ağlamaya başladım kadınla muhabbetmiz selamdan ibaretken sarıldım hüngr hüngür ağladım kadına
Ooo cnm benm gitmem imkansiz onaümit özekici mecidiyeköyde çevre hastanesinde prof cnm
Insallahhhİnşallah canım Rabbim tez vakitte kavuştursunElimizden gelen her türlü imkanı değerlendirmek lazım :)
Ay maşallah, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum :) hakkında hayırlısı, sağlıklı olsunda 1,2,3 hiç farketmez :)
Sağ ol canım bizleri aydınlattığın için :) belirli bir yumurta sayısına kadar aşılama yapıyor doktorlar, acaba ondan mı klomen verdi bana doktor?
Amiiin inşallah en kısa zamanda bir sürü hamişimiz olur :)
Amin inşallah gülüm :)
Oyyy bitanem hayallerin en kısa sürede gerçekleşir inşallah :)
Ard arda regl olduk, inşallah peş peşe hamile kalırız :)))
Hamile kalimca kirpiklermi karışıyor ilk defa duydum :) .ya cnim oyle dr lar paraya bakiyor olmus olmamis umurlarinda degil.. gidince bakalim ne diyecek bana catlayma igneside vermeyince ben çelişki yasadim catlamadimi acaba diye bide klomen varken neden sereohone verdi diye suoelendim ama serephone daha etkili diye okumustum biyerdede. Kafam karisik acikcasi. Olmazsa dr degistirirz cnm. Sen yakiyi yapistirdinmi cnm.Benim kirpiklerim karmakarışıktı düşüğümden önce :) her şeyin hayırlısı canım, inşallah yalancı belirtiler yaşamıyorsundur.
Kuzum hemen moralini bozma, klomen ile hamile kalanlarda var ama başka ilaçlar yumurta gelişiminde daha etkiliymiş.
Bende sanki doktorum ilk aşılamada salladı gibi hissettim, sonuçta senden para kazanıyorlar
Amin hepimiz için inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım. Sende yakıyı denemişmiydin bu ay?Yeni topigimiz hayırlı olsun ben bu ay ara verdim canlar moral olarak toparlanmam lazım bir süre tedavisiz devam edecegim
Hamilelik belirtisiymiş kirpiklerin karışması, bende tesadüfen okudum bir yerde :)Hamile kalimca kirpiklermi karışıyor ilk defa duydum :) .ya cnim oyle dr lar paraya bakiyor olmus olmamis umurlarinda degil.. gidince bakalim ne diyecek bana catlayma igneside vermeyince ben çelişki yasadim catlamadimi acaba diye bide klomen varken neden sereohone verdi diye suoelendim ama serephone daha etkili diye okumustum biyerdede. Kafam karisik acikcasi. Olmazsa dr degistirirz cnm. Sen yakiyi yapistirdinmi cnm.
ALLAH razı olsun canım, inşallah nasip olur vakti gelince... Teyzesi onu verene kurban olsunE-brulim aşılama oldun sanırım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim bu ay nasip etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. Rabbimin mucizesi bu.. Minicik bir şey henüz teyzesi.. =)
Aynen cnm onlarin insafi.Allah bizleri iyi dr larla karsilastirsin insallah. ... canim sicaklik veriyor birazda kasindiriyo rahatsizlik hissi yani. Dogrudur bence insallah faydasini gorursun .rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallahAmin hepimiz için inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım. Sende yakıyı denemişmiydin bu ay?
Hamilelik belirtisiymiş kirpiklerin karışması, bende tesadüfen okudum bir yerde :)
Tabi canım öyle, sonuçta senin hamile olman doktoru bağlamaz. Onların insaflarına kaldık... Hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz.
Evet canım yapıştırdım ama aldığım yakı sadece sıcaklık verdi, hiç öyle anlattığınız gibi yakmadı. Yanlışını aldım demek ki...
Oyledir eminim cnm.once degerim yukselicekmi heyeca i sonra kese sonra kalp atimi sonra tarama testleri cinsiyet her kintrol ayri bir heyecan ayri bir guzellik mucizepink love teşekkür ederim cicim..
hepsi ayrı heyecan valla.. keseyi görürsün, kalp atışının heyecanı başlar.. Rabbime hamd olsun, bugünleri bana gösterdiği için.. Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyodu bir zamanlar çünkü.. umudunuz hiçbi'zaman bitmesin dilerim..
E-brulim aşılama oldun sanırım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim bu ay nasip etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. Rabbimin mucizesi bu.. Minicik bir şey henüz teyzesi.. =)
Amin canım inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun.Aynen cnm onlarin insafi.Allah bizleri iyi dr larla karsilastirsin insallah. ... canim sicaklik veriyor birazda kasindiriyo rahatsizlik hissi yani. Dogrudur bence insallah faydasini gorursun .rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
Amin canım inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun.
Düşüncesi bile bu kadar güzelken yaşaması kim bilir nasıl güzeldir
Gunaydinn canimmm. Hava tam uyumalik ama alttaki komşu bu saatte oyun havasi dinliyorgünaydınnnn kızlarrrrr:)
neee bu satte:) bu nasıl bi enerjiiiiGunaydinn canimmm. Hava tam uyumalik ama alttaki komşu bu saatte oyun havasi dinliyorgüveeerrciiiinnn ucu verdiiii dimtis dimtis
Daha hala dinliyorneee bu satte:) bu nasıl bi enerjiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?