Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ayy canım insallah ben bu belirtileri ilk kez bu ay yasadım. bana göre dün bugün bat ım dı ama dr göre 1,2 ekim bu haftayıda bi atlatsaydım
Benim kirpiklerim karmakarışıktı düşüğümden önce :) her şeyin hayırlısı canım, inşallah yalancı belirtiler yaşamıyorsundur.

Klomen ise yaramiyor mu diyorsunuz simdi ben serephone kullanmistim klomen turevi .moralim bozuldu simdi . Gerci bu ay bisey kullanmadim dr gitmedim ama sanki dr um agirdan alıyor gibi geldi. ....
Kuzum hemen moralini bozma, klomen ile hamile kalanlarda var ama başka ilaçlar yumurta gelişiminde daha etkiliymiş.

Bende sanki doktorum ilk aşılamada salladı gibi hissettim, sonuçta senden para kazanıyorlar

Hamilelik hormonları alt üst etmiş seni :) olsun bunlar geçici şeyler, gelen her şey meleklerimizden olsun hepsine razı oluruz :)

Bebek isteyenlere ve hamilelere öneriler:

Ya Halik 731 :
Her şeyi yoktan var eden, yaratan. Herşeyin varlığını ve yaşadığı sürece geçireceği halleri, olayları önceden tesbit edip ona göre ortaya çıkaran, meydana getiren demektir.

Ya Musavvir 336 :
Her varlığa en uygun şekli veren, farklı suretlerde yaratan,tasvir eden, şekillendirip biçimlendiren...

(3:3) O, sizi rahimlerde dilediği gibi şekillendirendir. Ondan başka ilâh yoktur. O, mutlak güç, hüküm ve hikmet sâhibidir.

(59:24) O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Ya Bari 213 :
Mahlukatı, hiç yoktan, örneksiz yaratan, aza ve cihazlarını birbirine uyumlu yapan demektir. Gerek insanlarda, gerekse hayvanlarda şekil ve benzerlikleri göz önüne alınırsa, bunlardaki uyumluluk ve azaların yerleştirilmelerindeki ahenk göze çarpar. Bazen minik bir kuş yada kuzu yada bir çiçek bizi hayrete düşürecek güzellikte olduğunu gösterir...

Ya Muheymin 145 :
Belirleyici.
Bütün varlıkları ilim ve kontrolü altında tutan.
Her şeyi görüp gözeten, her varlığın yaptıklarından haberdar olan.
Allah’ın görüp gözeten, her şeye şahit olan, her şeyi koruması altına alan, onları muhâfaza edip saklayan olduğu anlamına gelir.

ALLAH in güzel isimleriyle isteyin yeter kizlar...

Fatiha süresini okurken ne diyoruz ,
İyyâke na`büdü ve iyyâke nestaîn.
Yanliz sana kulluk eder ve yanliz senden isteriz...

Cenabi Hak bana dua edin istediklerinizi vereyim buyuruyor...

Araf suresi 180

En güzel isimler (el-esmâü'l-hüsnâ) Allah'ındır. O halde O'na o güzel isimlerle dua edin...

Hergun bu zikirleri cekip ALLAH a güvenelim, tevekkül edelim...

Yeni topigimiz hayırlı olsun ben bu ay ara verdim canlar moral olarak toparlanmam lazım bir süre tedavisiz devam edecegim

Insallahhh

Hamile kalimca kirpiklermi karışıyor ilk defa duydum :) .ya cnim oyle dr lar paraya bakiyor olmus olmamis umurlarinda degil.. gidince bakalim ne diyecek bana catlayma igneside vermeyince ben çelişki yasadim catlamadimi acaba diye bide klomen varken neden sereohone verdi diye suoelendim ama serephone daha etkili diye okumustum biyerdede. Kafam karisik acikcasi. Olmazsa dr degistirirz cnm. Sen yakiyi yapistirdinmi cnm.

Yeni topigimiz hayırlı olsun ben bu ay ara verdim canlar moral olarak toparlanmam lazım bir süre tedavisiz devam edecegim
Amin hepimiz için inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım. Sende yakıyı denemişmiydin bu ay?

Hamilelik belirtisiymiş kirpiklerin karışması, bende tesadüfen okudum bir yerde :)

Tabi canım öyle, sonuçta senin hamile olman doktoru bağlamaz. Onların insaflarına kaldık... Hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz.

Evet canım yapıştırdım ama aldığım yakı sadece sıcaklık verdi, hiç öyle anlattığınız gibi yakmadı. Yanlışını aldım demek ki...

pink love teşekkür ederim cicim..
hepsi ayrı heyecan valla.. keseyi görürsün, kalp atışının heyecanı başlar.. Rabbime hamd olsun, bugünleri bana gösterdiği için.. Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyodu bir zamanlar çünkü.. umudunuz hiçbi'zaman bitmesin dilerim..

E-brulim aşılama oldun sanırım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim bu ay nasip etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. Rabbimin mucizesi bu.. Minicik bir şey henüz teyzesi.. =)

E-brulim aşılama oldun sanırım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim bu ay nasip etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. Rabbimin mucizesi bu.. Minicik bir şey henüz teyzesi.. =)
ALLAH razı olsun canım, inşallah nasip olur vakti gelince... Teyzesi onu verene kurban olsun Şuan minicik, belki bir susam tanesi kadar - Allah'ım uzun ömürler versin.

Aynen cnm onlarin insafi.Allah bizleri iyi dr larla karsilastirsin insallah. ... canim sicaklik veriyor birazda kasindiriyo rahatsizlik hissi yani. Dogrudur bence insallah faydasini gorursun .rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah

Oyledir eminim cnm.once degerim yukselicekmi heyeca i sonra kese sonra kalp atimi sonra tarama testleri cinsiyet her kintrol ayri bir heyecan ayri bir guzellik mucize cokk cokk guzel bir duygudur eminim insallah bizlerede nasip olur simdi o cok minik bir mucize .annesi bence minik mucizene günlük tut

Aynen cnm onlarin insafi.Allah bizleri iyi dr larla karsilastirsin insallah. ... canim sicaklik veriyor birazda kasindiriyo rahatsizlik hissi yani. Dogrudur bence insallah faydasini gorursun .rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
Amin canım inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun.

Düşüncesi bile bu kadar güzelken yaşaması kim bilir nasıl güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…