Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:anneadayı::anneadayı::anneadayı: Baksana ne kadarr tatli :KK19:
Rabbim bize de öyle tatli olmayi nasip etsin insallah
enceinte.gif
:KK200:

Gunaydinn canimmm. Hava tam uyumalik ama alttaki komşu bu saatte oyun havasi dinliyor :KK47::KK47: güveeerrciiiinnn ucu verdiiii dimtis dimtis :rolleyes::KK9:
Sende eslik et
s-musik-bauchtanz.gif

Amin hepimiz için inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım. Sende yakıyı denemişmiydin bu ay?

Hamilelik belirtisiymiş kirpiklerin karışması, bende tesadüfen okudum bir yerde :)

Tabi canım öyle, sonuçta senin hamile olman doktoru bağlamaz. Onların insaflarına kaldık... Hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz.

Evet canım yapıştırdım ama aldığım yakı sadece sıcaklık verdi, hiç öyle anlattığınız gibi yakmadı. Yanlışını aldım demek ki...
Yok canım denemedim bir de onu deneyeyim eczaneler de mi satılıyor? Yumurtlama dönemine yakın yapıştırıyoruz öyle değil mi?

Aminnn insallahh :KK66:. Ay istemsiz bende icimden soyluyorum zaten :KK28::KK9:
Ne güzel komsularin var :KK48:

Yok canım denemedim bir de onu deneyeyim eczaneler de mi satılıyor? Yumurtlama dönemine yakın yapıştırıyoruz öyle değil mi?
Evet canim eczanelerde satiliyormus, üstünde kaplan resmi varmis.
Yumurtlama döneminde yada adetten sonra yapistirip 3 gün boyunca birakiyorsun.
@Enyalios arkadasimiz yaki vesilesiyle hamis kaldi :anneadayı::KK200:

Günaydın kızlar bu arada? Şu an battaniyenin altında olmayı çok isterdim ankara havalarını bile dinlemeye razıyım:KK53:

Sağ ol canım bizleri aydınlattığın için :) belirli bir yumurta sayısına kadar aşılama yapıyor doktorlar, acaba ondan mı klomen verdi bana doktor?

olabilir canım ama çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum 1 yumurta da bana çok az geldi ..bir de bir şey soracağım canım sana eşinin sperm durumu nasıl rahim filmi çektirmiş miydin

olabilir canım ama çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum 1 yumurta da bana çok az geldi ..bir de bir şey soracağım canım sana eşinin sperm durumu nasıl rahim filmi çektirmiş miydin
Gecen ay 2 yumurtam gelismisti, bu ay 1 bakalim hayirlisi ama tutmazsa mutlaka doktora bu konuyu danisacagim.
Temmuzda düsük yaptim canim, ondan yola cikarak hsg cektirmedim.
Esimin sperm konsantrasyonu standartlara göre biraz daha düsükmüs, onun haricinde bir sorunu yok sükür.

Gecen ay 2 yumurtam gelismisti, bu ay 1 bakalim hayirlisi ama tutmazsa mutlaka doktora bu konuyu danisacagim.
Temmuzda düsük yaptim canim, ondan yola cikarak hsg cektirmedim.
Esimin sperm konsantrasyonu standartlara göre biraz daha düsükmüs, onun haricinde bir sorunu yok sükür.
anladım canım hakkında hayırlısı meleğin seni fazla bekletmez inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu ay canım

Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var, spora baslamak istiyorum :KK49: Niyetim plates, callanetics, yoga tarzinda cok hoplamali ziplamali olmayan bir sey yapmak.

durup durup ağlıyor musun:)) şimdi diğer belirtiler yanıltıcı olabiliyor bende bundan önceki iğnelerimde hep kendimi kandırdım durdum ama gebelik oluştuğunda hissettim çünkü sürekli ağlıyorum ya ufacık birşeye ve bu duygusallık genel belirti :))
LeYLa_21 LeYLa_21 canım ben yumurta için gonal f kullanmıştım..
SAĞOL BİTANEM...
Ben bu denemede yine klomen verirse iğne ver desem mi acaba?daha bir kez kullandım klomeni ama...gerçi kızımada klomenle hamile kalmıştım...ne dersiniz?bana bir akıl verin kızlar....

Günaydın kızlar .. Yeni güne bismillah .. Aşılamada ilaç değişiyor mu acaba gonalf vs hiç kullanmadım bu zamana kadar .. Doktor degıstırmeyi düşünüyorum bu ay 2 senedir doktorum aynı adam bilincli fakat konusmuyor agzından cımbızla laf alırsın digeride tam tersi bu ay diyorum acaba degıssem mi doktorumu kafam karısık :(

kızım bugün kreşe başladı..çok duygulandım ya...Allah hepinize yaşamayı nasip etsin bu duyguyu kızlar...:nazar::KK200::KK37::KK37:
Amanda aman prensesimiz büyümüs de krese mi baslamis :KK68::nazar:
Hayirli olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin :KK200:

Günaydın kızlar .. Yeni güne bismillah .. Aşılamada ilaç değişiyor mu acaba gonalf vs hiç kullanmadım bu zamana kadar .. Doktor degıstırmeyi düşünüyorum bu ay 2 senedir doktorum aynı adam bilincli fakat konusmuyor agzından cımbızla laf alırsın digeride tam tersi bu ay diyorum acaba degıssem mi doktorumu kafam karısık :KK43:
Canim bildigin iyi bir doktor varsa degistirebilirsin tabi ama kendi doktoruna güveniyorsan ve iyiyse konusmamasina ragmen kal bence... Napalim sende doktorunu soru yagmuruna tutarsin :)

Asilamada her doktor farkli ilac kullaniyor sanirim :KK64:

Back
X