Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm ben de bunların hiçbiri olmadı ve regl geldi:)) sende Ümit var inşallah

Amin inşallah arkadaşım, keseyi gördük, şimdilik bitanecik!
Rabbim sağlıklı bir şekilde doğurmamı nasip eder inşallah..
7 gün içinde bölünebilme şansı da varmış, nasip tabi
Yaaa canim masallahhh. Ohh valla senin adina rahatladim . Bir tane olsun saglikli olsun minik civciv

Klomen ise yaramiyor mu diyorsunuz simdi ben serephone kullanmistim klomen turevi .moralim bozuldu simdi . Gerci bu ay bisey kullanmadim dr gitmedim ama sanki dr um agirdan alıyor gibi geldi. ....

ayy canım insallah ben bu belirtileri ilk kez bu ay yasadım. bana göre dün bugün bat ım dı ama dr göre 1,2 ekim bu haftayıda bi atlatsaydım
durup durup ağlıyor musun:)) şimdi diğer belirtiler yanıltıcı olabiliyor bende bundan önceki iğnelerimde hep kendimi kandırdım durdum ama gebelik oluştuğunda hissettim çünkü sürekli ağlıyorum ya ufacık birşeye ve bu duygusallık genel belirti :))
LeYLa_21 canım ben yumurta için gonal f kullanmıştım..

ayy duygusallık yokta asırı stres var hiç bişiye tahammül edemiyorum evde calıstığım ortamda vs barut gibiyim.herseye bi kulp herseye bi atar gider halindeyim :)

ayy duygusallık yokta asırı stres var hiç bişiye tahammül edemiyorum evde calıstığım ortamda vs barut gibiyim.herseye bi kulp herseye bi atar gider halindeyim :)
evet bu barut olayı bende de vardı bi gün işyerinde beni çıldırttılar akşam eve girerken apartman kapısında komşular iyi akşamlar dedi ben ağlamaya başladım kadınla muhabbetmiz selamdan ibaretken sarıldım hüngr hüngür ağladım kadına

bu adam arkadaşımınn doktoru gitmiştim ben ona dünya tatlııss bi adam:)
Valla nette farkettim adam güzel anlatmış zaten 6 ay klomen çatlatma iğnesi olmuyorsa birkaç ay dinlen sonra iğneli hormonlar diyor sonra aşılama 1-2 defa sonra da olmuyorsa tüp bebek
ZaTen bu 6aylik bir tedavi degilmi.bnm gittigim dr öyle söyledi.. kader kismettt.
kızdan önce 6 ay kullandım şimdi tekrar verdiler 3 kez kullandım ama artık kullanmam bana hiç faydası olmuyor sanırım vücut artık alıştı ilaca yanıt vermiyor sanırım

Aynen canim.bagisiklik kazaniyor sanirim vucut o hormona alisiyor ve daha fazlasini istiyor :/ .

Ben hevesle reglimi bekliyorum bu ay doktordan iğne istiycem aşılama yaparsada olur derse aşılama istiycem bir heves bir istek geldi bu aralar yılma üZülme düşme devam gelecek o bebek diyor içindeki ses ..
İnşallah canım Rabbim tez vakitte kavuştursun Elimizden gelen her türlü imkanı değerlendirmek lazım :)

Gittim şeker parem keseyi gördük,
10 gün sonra filan kalp atışı inşallah..
Rabbim bu güzel günleri sizlere de nasip etsin. .
Ay maşallah, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum :) hakkında hayırlısı, sağlıklı olsunda 1,2,3 hiç farketmez :)

Sağ ol canım bizleri aydınlattığın için :) belirli bir yumurta sayısına kadar aşılama yapıyor doktorlar, acaba ondan mı klomen verdi bana doktor?

Amiiin inşallah en kısa zamanda bir sürü hamişimiz olur :)

İnşallah arkadaşım, topiğiniz de hayırlı UĞURLU OLSUN..
Bol bebiş gelsin inşallah. .
Amin inşallah gülüm :)

Insallahhh canimmmm. Onun yerine ben gazlanayim yeterki gelsin sagliklica . Pispislariz karnini oksariz gaaagggh yapar pirt yapar cikar gazi yaaa ne guzel yaaa mis kokulu sut kokulu omzuma kussun istiyorum
Oyyy bitanem hayallerin en kısa sürede gerçekleşir inşallah :)

Valla canim ginlerce hepimiz burda hamile gibi dolastik dolastik bir bir regl geldi o belirtilere kanma .sonra cok üzülüyor insan .insallah sende gercek olur tabiii ama olmayinca üzülüyor insan.
Ard arda regl olduk, inşallah peş peşe hamile kalırız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…