Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hevesini kirmak istemem canim ama klomenin hic bir faydasi yokmus
Bende four dahlia arkadasimizdan ögrendim.
Eger bu asilamam tutmazsa doktorumdan baska bir ilac isteyecegim.
Artik hakkimizda hayirlisi

_Verda_ ne yaptı acaba bebiş mi bebişler mi geliyor merak edıyorum inşallah keseyi görmüşlerdir .. Ayy bende keseyi görüp kalp atıslarını duyunca ne degısık bir duyguymuş demiştim .. Kese ne ne zaman görülür hiç bir bilgimde yoktu gittik keseyi de kalp atıslarınıda duyduk o zaman bir kan pıhtısından kalp atıyor ne kadar mucizevi birşey .. Rabbim en kısa sürede bizlere de kalbi hep atan minikler nasip etsin

Ben hevesle reglimi bekliyorum bu ay doktordan iğne istiycem aşılama yaparsada olur derse aşılama istiycem bir heves bir istek geldi bu aralar yılma üZülme düşme devam gelecek o bebek diyor içindeki ses ..

Amin inşallah arkadaşım, keseyi gördük, şimdilik bitanecik!
Rabbim sağlıklı bir şekilde doğurmamı nasip eder inşallah..
7 gün içinde bölünebilme şansı da varmış, nasip tabi

tatlııımmmmişe yaramıyor derken şöyle düzelteyim yanlışlık olmasın..klomen ile hamile kalan da var ama yumurta oluşumu kısıtlı insanlarda mesela ben gibi tek bi yumurta ile uğraşıp sadece onu büyütmek yerine iğne tedavisi ile daha çok yumurta ile şansı arttırma taraftarıyım:))

bu arada yeni topic hayırlı olsun yeni yeni hamişlerimiz olsun inşallah..

Amin inşallah arkadaşım, keseyi gördük, şimdilik bitanecik!
Rabbim sağlıklı bir şekilde doğurmamı nasip eder inşallah..
7 gün içinde bölünebilme şansı da varmış, nasip tabi
Amin inşallah.. Hadi bakalım bölünsede bölünmesede yeter eli ayağı düzgün saglıklı olsun tek olsun

Hayirli ve boooolll bebisli olsun insallah Hamilelik konularindan siyrilip bebegim uyumuyor, gazina karsi ne yapmaliyim tarzi konularimiz yakin zamanda olsun insallah
Insallahhh canimmmm. Onun yerine ben gazlanayim yeterki gelsin sagliklica . Pispislariz karnini oksariz gaaagggh yapar pirt yapar cikar gazi yaaa ne guzel yaaa mis kokulu sut kokulu omzuma kussun istiyorum

Valla canim ginlerce hepimiz burda hamile gibi dolastik dolastik bir bir regl geldi o belirtilere kanma .sonra cok üzülüyor insan .insallah sende gercek olur tabiii ama olmayinca üzülüyor insan.

HAMİLELİK İÇİN KLOMEN DIŞINDA VURULDUĞUNUZ İĞNENİN İSMİ NEYDİ KIZLAR?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…