Hevesini kirmak istemem canim ama klomenin hic bir faydasi yokmussık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)
Amin gülümyeni topicimiz hayırlı uğurlu olsun..inşallah birer birer hamiş kalırız canlarım....
Ben hevesle reglimi bekliyorum bu ay doktordan iğne istiycem aşılama yaparsada olur derse aşılama istiycem bir heves bir istek geldi bu aralar yılma üZülme düşme devam gelecek o bebek diyor içindeki ses ..Hevesini kirmak istemem canim ama klomenin hic bir faydasi yokmus
Bendefour dahlia arkadasimizdan ögrendim.
Eger bu asilamam tutmazsa doktorumdan baska bir ilac isteyecegim.
Artik hakkimizda hayirlisi
_Verda_ ne yaptı acaba bebiş mi bebişler mi geliyor merak edıyorum inşallah keseyi görmüşlerdir .. Ayy bende keseyi görüp kalp atıslarını duyunca ne degısık bir duyguymuş demiştim .. Kese ne ne zaman görülür hiç bir bilgimde yoktu gittik keseyi de kalp atıslarınıda duyduk o zaman bir kan pıhtısından kalp atıyor ne kadar mucizevi birşey .. Rabbim en kısa sürede bizlere de kalbi hep atan minikler nasip etsin
cnmmmm kulaklarını çınlatan seste kalp atışlarını duy inşallah:)Gittim şeker parem keseyi gördük,
10 gün sonra filan kalp atışı inşallah..
Rabbim bu güzel günleri sizlere de nasip etsin. .
tatlııımmmmHevesini kirmak istemem canim ama klomenin hic bir faydasi yokmus
Bendefour dahlia arkadasimizdan ögrendim.
Eger bu asilamam tutmazsa doktorumdan baska bir ilac isteyecegim.
Artik hakkimizda hayirlisi
İnşallah canımcım, amin dilerim yakın zamanda herkese nasip olur.. =)cnmmmm kulaklarını çınlatan seste kalp atışlarını duy inşallah:)
Amin inşallah.. Hadi bakalım bölünsede bölünmesede yeterAmin inşallah arkadaşım, keseyi gördük, şimdilik bitanecik!
Rabbim sağlıklı bir şekilde doğurmamı nasip eder inşallah..
7 gün içinde bölünebilme şansı da varmış, nasip tabi
Amin inşallah.. Hadi bakalım bölünsede bölünmesede yetereli ayağı düzgün saglıklı olsun tek olsun
aminnnnnnnn:) insallahhh bütün topik bebek haberleriyle dolsun:)İnşallah canımcım, amin dilerim yakın zamanda herkese nasip olur.. =)
aminnnnnnnn:) insallahhh bütün topik bebek haberleriyle dolsun:)
Insallahhh canimmmm. Onun yerine ben gazlanayim yeterki gelsin sagliklicaHayirli ve boooolll bebisli olsun insallahHamilelik konularindan siyrilip bebegim uyumuyor, gazina karsi ne yapmaliyim tarzi konularimiz yakin zamanda olsun insallah
Valla canim ginlerce hepimiz burda hamile gibi dolastik dolastik bir bir regl geldisık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH......Amin gülümhepimiz ayni anda hamile kalsak hos olur
Veda bile etmeden terk ettim orayiartık eskisine girmeyelimm kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?