Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bizde 2 ay sonra evliligimizin altinci senesine adim atacagiz 1.5 senedir cocuk istiyoruz. 1 düsük yasadim, bu bana Rabbimin: "henüz vakti zamani degil" deme sekliydi... Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi... Simdi ikinci asilamami yaptirdim sonucu beklemekteyim. Hakkimizda hayirlisi olsun

Maşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsin

Maşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsin
Amin Allah razi olsun canim. Rabbim cümlemizin yuvasindan huzuru, mutlulugu ve cocuk seslerini eksik etmesin insallah

Canim hayirli olsun yeni topigimiz.ben yeni farkettim topigimiz bebis haberleri ile dolup tassin insallahhh
Hayirli ve boooolll bebisli olsun insallah Hamilelik konularindan siyrilip bebegim uyumuyor, gazina karsi ne yapmaliyim tarzi konularimiz yakin zamanda olsun insallah

ayyy evet tek derdimiz uyumuyor gazı var olsun inşallah sitem eden annnelere öle kızıyorumki:)
Biz yinede öyle anneleri kinamayalim, ne cektiklerini bilmiyoruz sonucta... Insan hep haline sükretmeli, beterin beteri var :)

a aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yok geldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)

aynen valla:) böle şeylere bende dikkat ederim aslında hemde ben hayatta birkere büyük konuştum ve onu yuttum herzamanda sölerim büyük konuştuğun şey başına gelmeden ölmezmiş insan
Aynen öyle canim, benimde basima geldi o yüzden bende elimden geldigince dikkat ediyorum bu konuda

a aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yok geldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)
Hosgeldin kuzum
Insallah 1 hafta sonra güzel haberler verirsin bize

belirti varmı cnm:)
sık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)

evet cnm malesef o ilaçlarınhepsi gebelik belirtisi yapıyo sen klomenle aşılama mı oldun yoksa yumurta takibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…