Minnaklarimiz en kiymetlilerimiz olacak insallahAMİNNN CNM TEK DUAM BU HEPİMİZE TATTIRSIN RABBİM ANNELİK DUYGUSUNU ÖYLE EMİNİMKİ HEPİMİZ MÜKEMMEL ANNELER OLACAĞIZ BAKSANA ŞİMDİDEN NE SAVAŞLAR VERDİK
Maşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsinBizde 2 ay sonra evliligimizin altinci senesine adim atacagiz1.5 senedir cocuk istiyoruz. 1 düsük yasadim, bu bana Rabbimin: "henüz vakti zamani degil" deme sekliydi... Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi... Simdi ikinci asilamami yaptirdim sonucu beklemekteyim. Hakkimizda hayirlisi olsun
Amin Allah razi olsun canim. Rabbim cümlemizin yuvasindan huzuru, mutlulugu ve cocuk seslerini eksik etmesin insallahMaşallah canım Allah saglık huzur versin nicw nice yıllarınız olsun .. Rabbim bir minikle yuvanızı şenlendirsin
Hayirli ve boooolll bebisli olsun insallahCanim hayirli olsun yeni topigimiz.ben yeni farkettimtopigimiz bebis haberleri ile dolup tassin insallahhh
ayyy evet tek derdimiz uyumuyor gazı var olsun inşallah sitem eden annnelere öle kızıyorumki:)Hayirli ve boooolll bebisli olsun insallahHamilelik konularindan siyrilip bebegim uyumuyor, gazina karsi ne yapmaliyim tarzi konularimiz yakin zamanda olsun insallah
Biz yinede öyle anneleri kinamayalim, ne cektiklerini bilmiyoruz sonucta... Insan hep haline sükretmeli, beterin beteri var :)ayyy evet tek derdimiz uyumuyor gazı var olsun inşallah sitem eden annnelere öle kızıyorumki:)
yok cnm kınamam aslaBiz yinede öyle anneleri kinamayalim, ne cektiklerini bilmiyoruz sonucta... Insan hep haline sükretmeli, beterin beteri var :)
Asla deme kizyok cnm kınamam asla
tövbe tövbe:)Asla deme kiz
tövbe tövbe:)
aynen valla:) böle şeylere bende dikkat ederim aslında hemde ben hayatta birkere büyük konuştum ve onu yuttum herzamanda sölerim büyük konuştuğun şey başına gelmeden ölmezmiş insankonusmaya korkuyor insan
Aynen öyle canim, benimde basima geldi o yüzden bende elimden geldigince dikkat ediyorum bu konudaaynen valla:) böle şeylere bende dikkat ederim aslında hemde ben hayatta birkere büyük konuştum ve onu yuttum herzamanda sölerim büyük konuştuğun şey başına gelmeden ölmezmiş insan
Hosgeldin kuzuma aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yokgeldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)
belirti varmı cnm:)a aaaa bütün kızlar burdaymış yha :) hiçte haberim yokgeldimm geldimm bend burdayım inşallah yeni günler yeni umutlar getirsinn hepimize bu umutla gecirecegim son 1 hafta :)
sık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)belirti varmı cnm:)
evet cnm malesef o ilaçlarınhepsi gebelik belirtisi yapıyo sen klomenle aşılama mı oldun yoksa yumurta takibimisık idrara çıkma kasık ağrısı ve sol kasıkta batma hissi o 10 gündür mevcut zaten göğüste dolgunluk göğüs ucunda hassasiyet hepsini yasıorum.ama bu klomeni ve iğneyi kullanan herkeste olmus onun için onları cok degerlendirmiorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?