Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi bizim oğlan hazır değil sanırım ben tuvaletimi yapmak istemiyorum diyip kenara çekiliyor.
Ama bezine yaptıktan sonra anne ee yaptım diyor
Bakalim biraz geçsin zaman tekrar deneyecem

Selam canım nasıl olalım yavrucaklarla uğraşıyoruz her zamanki gibi
Etkinlik anası oldum çıktım sürekli oyun istiyor bu oğlan bitmiyor enerjisi
Bitmez canım büyüdükçe oyun diye durmuyorlar yarim gün kreşe verdim ben oğlanı biraz rahat ettim orda enerjisini biraz atıyor hiç değilse ne kadarlık oldu senin minnaklar

Bitmez canım büyüdükçe oyun diye durmuyorlar yarim gün kreşe verdim ben oğlanı biraz rahat ettim orda enerjisini biraz atıyor hiç değilse ne kadarlık oldu senin minnaklar
Oğlum 29 aylık kızım 1 yaşında teyzesi bende seneye veririm sanırım daha küçük oğlum

Oğlum 29 aylık kızım 1 yaşında teyzesi bende seneye veririm sanırım daha küçük oğlum
Oy maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı ömür versin tüm yavrulara inşallah daha küçükmüş canım seneye verirsin bence de

yook Az biraz daha düşüneyim sonra hayırlısıyla olsun inşallah Maşallah zaman bızlere hızlı akıyor da hamılelere akmıyo helede bıraz zor bır hamılelıkse
ıyı canım şükür teyzemize geldık burdada heyecan var bebek beklıyoruz 13 sene sonra bir prensımız gelıyor teyze olmak cok guzel
Al_pi bizim oğlan hazır değil sanırım ben tuvaletimi yapmak istemiyorum diyip kenara çekiliyor.
Ama bezine yaptıktan sonra anne ee yaptım diyor
Bakalim biraz geçsin zaman tekrar deneyecem
Benım de kızım hazır degıl kaka ısını cözdük o tamam nerdeyse 2 aydır tuvalete yapıyoruz ama çiş yok hemen kacırıyıor altına acık olunca altı .. Sabır oda olacak er yada geç

Maşallah canım gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah bende 1 ay önce hala oldum çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere yaşatsın inşallah canim

Maşallah canım, buyutmussun☺ bizim de biri 29 aylık biri 4 aylık oldular teyzesi
Hayirli olsun canim yeni eviniz gule gule oturun
Teşekkür ederim Kübracım
Maşallah canım gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah bende 1 ay önce hala oldum çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere yaşatsın inşallah canim
Aa ne tesadüf ben de 20 gün önce hala oldum. Yeğenimi çok özledim, benim bebisler hasta iyi olsunlar hemen yanındayım. Sizin de bebisiniz hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün ins.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim de ikinci hamilelik çok zordu, doğum ve sonrası kolaydı. Önemli olan sağlıkla kavuşmak bu günler unutuluyor vaktinde saatinde doğsun oğlusun ins.

Amin canım inşallah hala olmakta ayrı güzeldir sanırım inşallah en kısa zamanda onuda tadarız Sizinde bebişinizin bahtı acık olsun

Büyüdüler canım şükür Maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallah
Sagolasin canim inşallah. Sizin de bebisiniz hayırlı olsun sağlıkla sihhatle büyüsün inşallah hepsi

Ayy alpi cok sevindim teyze olmana cok cok mutlu oldum canim hayirli olsun gule gule buyusun prenses . Zaman yinede cabuk gecti valla bu gunlerime sukur yani surda balayi donemimin bitmesine 3 hafta kaldi sonra baslar sizlanmalarim :))) .sukurler olsun tum sikintilara ve guzelliklere Allah baska dert vermesin . Hayirli zamanda rabbim aratmadan incinin kardesini gondersin insallah

Yaa ne güzel çok sevindim canım. Uzun bekleyişten sonra hayatlarının dönüm noktası inşallah her şey çok güzel olur onlar için.

Teşekkür ederim Ebrum, sen nasılsın neler yapıyorsun
Aynı gülüm işten eve, evden işe. İyiyim çok şükür, 2019 benim için üzüntülü ve stresli geçti, inşallah bundan sonrası güzel olur ve son günlerini huzur içinde geçiririm. Dileğim herkes için

2020 yılı senesi senin için çok güzel geçsin, 2019 u unuttursun ins. Umarım çözülemeyecek problemler değildir

2020 yılı senesi senin için çok güzel geçsin, 2019 u unuttursun ins. Umarım çözülemeyecek problemler değildir
Allah razı olsun gülüm, birinin senin için bu şekilde dua etmesi bile çok güzel bir şey İnşallah 2020 senesi herkes için çok güzel geçer. Sağlık, huzur, mutluluk ve kim gönlünden hayırlı olan neyi geçiriyorsa hepsi gerçekleşir inşallah.

Yeni yılınız kutlu olsun sevgili anneler, anne adayları, anne olmak için çabalayanlar rabbim yeni yılda evlat sahibi olacaklara hayırlı doğumlar, evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Evladı olanlara için de sağlıklı mutlu huzurlu bir sene olsun inşallah.

Amiiin insallah ebrulim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…