Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruzKızlar selam nasılsınız?
Selam canım nasıl olalım yavrucaklarla uğraşıyoruz her zamanki gibiSelam kızlar nasılsınız
Bitmez canım büyüdükçe oyun diye durmuyorlar yarim gün kreşe verdim ben oğlanı biraz rahat ettim orda enerjisini biraz atıyor hiç değilse ne kadarlık oldu senin minnaklarSelam canım nasıl olalım yavrucaklarla uğraşıyoruz her zamanki gibi
Etkinlik anası oldum çıktım sürekli oyun istiyor bu oğlan bitmiyor enerjisi
Oğlum 29 aylık kızım 1 yaşında teyzesi bende seneye veririm sanırım daha küçük oğlumBitmez canım büyüdükçe oyun diye durmuyorlar yarim gün kreşe verdim ben oğlanı biraz rahat ettim orda enerjisini biraz atıyor hiç değilse ne kadarlık oldu senin minnaklar
Oy maşallah canım Allah sağlıklı hayırlı ömür versin tüm yavrulara inşallahOğlum 29 aylık kızım 1 yaşında teyzesi bende seneye veririm sanırım daha küçük oğlum
yook24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardes
ıyı canım şükür teyzemize geldık burdada heyecan var bebek beklıyoruz 13 sene sonra bir prensımız gelıyor teyze olmak cok guzelÖyle canim valla ilk doğduğu zamanlar daha zordu aslında ama şimdide zorAy aman canım Allah isteyene versin hayalin 3 çocuktu ama artık öyle bir hayalim yok hatta düşüncesi bile kötü sen nasilsin canim nasıl gidiyor inci prenses nasil
Yeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülüm ♥
Aaa ne güzel tatil yapacaksınız desenene kadar kalacaksınız peki?ctesi dönüyoruz inşallah canım
Geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
Benım de kızım hazır degıl kaka ısını cözdük o tamam nerdeyse 2 aydır tuvalete yapıyoruz ama çiş yok hemen kacırıyıor altına acık olunca altı .. Sabır oda olacak er yada geçAl_pi bizim oğlan hazır değil sanırım ben tuvaletimi yapmak istemiyorum diyip kenara çekiliyor.
Ama bezine yaptıktan sonra anne ee yaptım diyor
Bakalim biraz geçsin zaman tekrar deneyecem
Maşallah canım gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah bende 1 ay önce hala oldum çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere yaşatsın inşallah canimyook ☺ Az biraz daha düşüneyim sonra hayırlısıyla olsun inşallahMaşallah zaman bızlere hızlı akıyor da hamılelere akmıyo helede bıraz zor bır hamılelıkse
ıyı canım şükür teyzemize geldık burdada heyecan var bebek beklıyoruz 13 sene sonra bir prensımız gelıyor teyze olmak cok guzel
Benım de kızım hazır degıl kaka ısını cözdük o tamam nerdeyse 2 aydır tuvalete yapıyoruz ama çiş yok hemen kacırıyıor altına acık olunca altı .. Sabır oda olacak er yada geç
Maşallah canım, buyutmussun☺ bizim de biri 29 aylık biri 4 aylık oldular teyzesiBiri 39 aylık olack canım kızımda haftaya 10 aylık olacak inşallah diş yürüme derken mahvoldum başlarda birşey yoktu da kiz ayaklaninca aşırı zorlandım canım Allah eksikliklerini göstermesin senin minnoslar ne kadar oldular
Teşekkür ederim KübracımHayirli olsun canim yeni eviniz gule gule oturun
Aa ne tesadüf ben de 20 gün önce hala oldum. Yeğenimi çok özledim, benim bebisler hasta iyi olsunlar hemen yanındayım. Sizin de bebisiniz hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün ins.Maşallah canım gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah bende 1 ay önce hala oldum çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere yaşatsın inşallah canim
Teşekkür ederim Ebrum, sen nasılsın neler yapıyorsunYeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülüm ♥
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim de ikinci hamilelik çok zordu, doğum ve sonrası kolaydı. Önemli olan sağlıkla kavuşmak bu günler unutuluyor vaktinde saatinde doğsun oğlusun ins.24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardes
Amin canım inşallah hala olmakta ayrı güzeldir sanırım inşallah en kısa zamanda onuda tadarızMaşallah canım gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah bende 1 ay önce hala oldum çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere yaşatsın inşallah canim
Büyüdüler canım şükürMaşallah canım, buyutmussun☺ bizim de biri 29 aylık biri 4 aylık oldular teyzesi
Teşekkür ederim Kübracım
Aa ne tesadüf ben de 20 gün önce hala oldum. Yeğenimi çok özledim, benim bebisler hasta iyi olsunlar hemen yanındayım. Sizin de bebisiniz hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün ins.
Amin canım amin sagolasinAmin canım inşallah hala olmakta ayrı güzeldir sanırım inşallah en kısa zamanda onuda tadarız ☺ Sizinde bebişinizin bahtı acık olsun
Ayy alpi cok sevindim teyze olmana cok cok mutlu oldum canim hayirli olsun gule gule buyusun prensesyook ☺ Az biraz daha düşüneyim sonra hayırlısıyla olsun inşallahMaşallah zaman bızlere hızlı akıyor da hamılelere akmıyo helede bıraz zor bır hamılelıkse
ıyı canım şükür teyzemize geldık burdada heyecan var bebek beklıyoruz 13 sene sonra bir prensımız gelıyor teyze olmak cok guzel
Benım de kızım hazır degıl kaka ısını cözdük o tamam nerdeyse 2 aydır tuvalete yapıyoruz ama çiş yok hemen kacırıyıor altına acık olunca altı .. Sabır oda olacak er yada geç
Yaa ne güzelyookAz biraz daha düşüneyim sonra hayırlısıyla olsun inşallah Maşallah zaman bızlere hızlı akıyor da hamılelere akmıyo helede bıraz zor bır hamılelıkse
Aynı gülüm işten eve, evden işe. İyiyim çok şükür, 2019 benim için üzüntülü ve stresli geçti, inşallah bundan sonrası güzel olur ve son günlerini huzur içinde geçiririm. Dileğim herkes içinTeşekkür ederim Ebrum, sen nasılsın neler yapıyorsun
2020 yılı senesi senin için çok güzel geçsin, 2019 u unuttursun ins. Umarım çözülemeyecek problemler değildirYaa ne güzelçok sevindim canım. Uzun bekleyişten sonra hayatlarının dönüm noktası inşallah her şey çok güzel olur onlar için.
Aynı gülüm işten eve, evden işe. İyiyim çok şükür, 2019 benim için üzüntülü ve stresli geçti, inşallah bundan sonrası güzel olur ve son günlerini huzur içinde geçiririm. Dileğim herkes için♥
Allah razı olsun gülüm, birinin senin için bu şekilde dua etmesi bile çok güzel bir şey2020 yılı senesi senin için çok güzel geçsin, 2019 u unuttursun ins. Umarım çözülemeyecek problemler değildir
Amiiin insallah ebrulimYeni yılınız kutlu olsun sevgili anneler, anne adayları, anne olmak için çabalayanlarrabbim yeni yılda evlat sahibi olacaklara hayırlı doğumlar, evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Evladı olanlara için de sağlıklı mutlu huzurlu bir sene olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?