- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
Cok iyi masallah 2gun arayla 2katina cikiyor 1000 ve ustunu hesaplayip kese kontrolune gidebilirsinizadetten sonra 7. gün 295 çıktı şimdi ne durumda bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi masallah 2gun arayla 2katina cikiyor 1000 ve ustunu hesaplayip kese kontrolune gidebilirsinizadetten sonra 7. gün 295 çıktı şimdi ne durumda bilmiyorum
Yok cnm daha degil ayrintilidan sonra karar vercez emin olalimda gosterirse bida pipisi :)))Oğluşuna isim buldun mu Defneye doruk güzel uyar
Cumartesiden bu zamana 1049 çıkmış nasılCok iyi masallah 2gun arayla 2katina cikiyor 1000 ve ustunu hesaplayip kese kontrolune gidebilirsiniz
Artış güzel doktora gittiniz mi pekiCumartesiden bu zamana 1049 çıkmış nasıl
Yerlesme kanamasi olabilir. Kese gorundumu ?Kızlar iki saat önce WC de kanama oldu de beta istedi yaptırdım iki gün önce 1049 du 2040 bügün değer normal ama neden oldu kanama
Ben iyiyim @deeploneliness ya sen ? Herkes birini etiketlese herkes iyimi öğrenirizHayırlı geceler herkes iyi mi
Çok şükür geçiyor günler anlamıyoruz kızım 1 yaşına girecek haftaya onun telaşı varBen iyiyim @deeploneliness ya sen ? Herkes birini etiketlese herkes iyimi öğreniriz ☺
İyiyiz kuzum sen nasılsın? İki yaş sendromu halleri ne durumda? Bizim kız 4 aylık olmak üzere, oğluşumla bazen delirmeceler yaşıyoruz bazen daha iyiyiz, artık cümle kurmaya başladı. Öğlen çoğu zaman uyumuyor sizde durumlar nasıl.. Kendime gün içinde hiç vakit ayiramiyorum.Ben iyiyim @deeploneliness ya sen ? Herkes birini etiketlese herkes iyimi öğreniriz ☺
masallah dün dogmus gıbı Saglıklı yasları olsun..Çok şükür geçiyor günler anlamıyoruz kızım 1 yaşına girecek haftaya onun telaşı var
Çok şükür bu aralar ıyıyız biz uykularımız düzenli istemediği günler oluyor bazen ama uyumayınca aksam olmuyor bize Bız uzun süre evde durmadık cok huyu suyu degısmıstı sukur sımdı ıyıyız ama tuvalet egıtımıne hala baslamadık hıc ıstemıyor buyuk tuvaletını yapıyoruz ama çişi asla tutamıyor beklıyorum bakalım bıraz unutsun o baskıyı ustunden dedim .İyiyiz kuzum sen nasılsın? İki yaş sendromu halleri ne durumda? Bizim kız 4 aylık olmak üzere, oğluşumla bazen delirmeceler yaşıyoruz bazen daha iyiyiz, artık cümle kurmaya başladı. Öğlen çoğu zaman uyumuyor sizde durumlar nasıl.. Kendime gün içinde hiç vakit ayiramiyorum.
Benim oğlum bayadir uyumuyor gündüzleri uyuduğu zaman erken yatıyor olsak bile gece çok geç yatıyorİyiyiz kuzum sen nasılsın? İki yaş sendromu halleri ne durumda? Bizim kız 4 aylık olmak üzere, oğluşumla bazen delirmeceler yaşıyoruz bazen daha iyiyiz, artık cümle kurmaya başladı. Öğlen çoğu zaman uyumuyor sizde durumlar nasıl.. Kendime gün içinde hiç vakit ayiramiyorum.
Ne guzel cagıracak arkadaslarınız varsa oyun grubunu cok ıstıyorum ama hafta ıcın gunduz saatlerınde malesef arabasız gıdılmıyor haftasonu olsa eşim bizi götürürdü. Seneye daha rahat edeceksiniz artık kardeşleriyle oynamaya başlayacaklar sizde çayınızı alıp oturacaksınız inşallahBenim oğlum bayadir uyumuyor gündüzleri uyuduğu zaman erken yatıyor olsak bile gece çok geç yatıyor
Suan olduğu gibi.
Çok yoruluyorum bazen sürekli oyun istiyor oğlum
Kızım ilgi alaka babamız olmadığı zaman perişanım..
Genelde anlaştığı arkadaşlarını çağırıyorum öyle vakit geçiriyoruz
Kreşe yada oyun gruplarına falan yolluyor musun
En azından kakayı yapıyor olması güzel, biz daha başlamadık kakasını yaptıktan sonra söylüyor. İkisi de emziriyorum. Bu arada yarım gün çalışacağım 6 ay sonra yine ücretsiz izne ayrılacağım. Bugün de taşınıyoruz. Her şey çok ust üste geldimasallah dün dogmus gıbı ☺ Saglıklı yasları olsun..
Çok şükür bu aralar ıyıyız biz uykularımız düzenli istemediği günler oluyor bazen ama uyumayınca aksam olmuyor bize ☺ Bız uzun süre evde durmadık cok huyu suyu degısmıstı sukur sımdı ıyıyız ama tuvalet egıtımıne hala baslamadık hıc ıstemıyor buyuk tuvaletını yapıyoruz ama çişi asla tutamıyor beklıyorum bakalım bıraz unutsun o baskıyı ustunden dedim .
sizin meme işi noldu hala ıkı bebekle devam mı .. Bende bı ara kafayı yedım hiç bir dakıka oturamıyorum nasıl olacak böyle diye şükür o günlerde geçiyormus
Gündüz uyumayınca çok daha zorlanmaya başladım. 3 yaşına kadar gündüz uyusun istiyordum ama artık çok nadir uyuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri, bizimki hala emerek uyuyor o da yoruyor beni açıkçası. Gündüz biz ya da dedesi parka götürüyor, yakında avm de oyun alanı var oraya gidiyoruz arada. Çevrede anlaştığı arkadaşları olması coky güzel, bizdeki en büyük eksiklik..Benim oğlum bayadir uyumuyor gündüzleri uyuduğu zaman erken yatıyor olsak bile gece çok geç yatıyor
Suan olduğu gibi.
Çok yoruluyorum bazen sürekli oyun istiyor oğlum
Kızım ilgi alaka babamız olmadığı zaman perişanım..
Genelde anlaştığı arkadaşlarını çağırıyorum öyle vakit geçiriyoruz
Kreşe yada oyun gruplarına falan yolluyor musun
Allah kolaylık versın ıkı cocukla zor ama ben tasınmayı sevıyorum yenı ev yenı duzen fazlalıklardan arınma o eve yerlesınce uzun süre düzenlemeEn azından kakayı yapıyor olması güzel, biz daha başlamadık kakasını yaptıktan sonra söylüyor. İkisi de emziriyorum. Bu arada yarım gün çalışacağım 6 ay sonra yine ücretsiz izne ayrılacağım. Bugün de taşınıyoruz. Her şey çok ust üste geldi
Selam canım iyiyiz sen nasılsınKızlar selam nasılsınız?
Şükür gülüm iyiyim ben, işe gidip geliyorum, alıştım iyice ve çalışmak bana çok iyi geldi. Sen nasılsın?