- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Nasılsın gülüm?Amiiin insallah ebrulim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın gülüm?Amiiin insallah ebrulim
Cok sukur cnm iyiyim sen nasilsinNasılsın gülüm?
Şükür iyiyim bende. Sadece 10 haftan kalmış maşallahCok sukur cnm iyiyim sen nasilsin
Cok sukur cnm okdr surmez heralde nasip artikŞükür iyiyim bende. Sadece 10 haftan kalmış maşallah
Hayırlısıyla gelsin inşallah Hazırlıklar tamam mı?Cok sukur cnm okdr surmez heralde nasip artik
Tamam cnm . Valizide hazirlicam bu hafta insallahhHayırlısıyla gelsin inşallah Hazırlıklar tamam mı?
Heyecanlı bekleyiş başlasın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzumTamam cnm . Valizide hazirlicam bu hafta insallahh
amiiinn insallahh. rabbim isteyen herkese nasip etsinHeyecanlı bekleyiş başlasın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Selam canım bugün ilk iki disimiz pırtladı cok mutluyum, sen nasılsın? Bebis nasilSlm hanimlar nasilsiniz ?
Ayyy masallah canim kac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorumSelam canım bugün ilk iki disimiz pırtladı cok mutluyum, sen nasılsın? Bebis nasil
Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı dahaAyyy masallah canim kac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss saglik versin rabbim bebisinizeMaşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydına bakalım burada kaç sene kalacagız Sagol canım.Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss saglik versin rabbim bebisinize
Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sindeAyyy masallah canim kac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
Sagol canım Rabbim herkese huzur saglık versınMaşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.
Slm cnm msji yeni gordum yaa k.bkma . Hayirli olsun cnm yeni yeriniz. Insallah cnm Allah saglikla evine gelmeyi nasip etsim insallah . Benim beklenen tarih 16mart ama hem bebek ilerden gidiyor hemde defne 36. Haftada dogdugu icin dr'um cok uzamaz bi is dio . Bide gebelik sekeri var ileri hagtalae tehlike olabilir. 34e girdim sata gore. Heralde 2-3 haftaya yavrusum gelir . Kac kilo dogdu canim yine iyiymis haftasi 30u gecince biraz olsun rahatliyor insan .33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydına bakalım burada kaç sene kalacagız Sagol canım.
Insallah hayırlısıyla kucagımıza da alacagımız gunler yakın
Senın tahmını dogum tarıhın ne zaman ?
Masalalh ayseye kocaman kiz olmus dunyaya gelen buyuyor iste . Bende 34 e girdim canim. Gebelik sekeri disinda bisey yok cok sukur . Her hafta kontrole gidiyorum o sekilde geciyor zaman .Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.
As canimm. Allah razi olsun canim insallah . Darisi sana olsun canimSelam kızlar :)
Al_pi yeni evinizde güle güle oturun canım, huzurla ağız tadıyla inşallah ♥
@deeploneliness maşallah Ayşe ye, sanki daha dün hamile olduğunu öğrendik baksana 6 aylık olmuş bile
Pinkpinkblue sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım