• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy masallah canim 💜 kac aylik oldu 😊. Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum 🙈
Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha 😟
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺️

Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha 😟
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss 😊🧡🙏saglik versin rabbim bebisinize

Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss 😊🧡🙏saglik versin rabbim bebisinize
33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydına 😁 bakalım burada kaç sene kalacagız 🤯 Sagol canım.
Insallah hayırlısıyla kucagımıza da alacagımız gunler yakın 🤲🏻
Senın tahmını dogum tarıhın ne zaman ?

Ayyy masallah canim 💜 kac aylik oldu 😊. Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum 🙈
Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde :KK66:
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.😘

33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydına 😁 bakalım burada kaç sene kalacagız 🤯 Sagol canım.
Insallah hayırlısıyla kucagımıza da alacagımız gunler yakın 🤲🏻
Senın tahmını dogum tarıhın ne zaman ?
Slm cnm msji yeni gordum yaa k.bkma 🙆‍♀️. Hayirli olsun cnm yeni yeriniz. Insallah cnm Allah saglikla evine gelmeyi nasip etsim insallah . Benim beklenen tarih 16mart ama hem bebek ilerden gidiyor hemde defne 36. Haftada dogdugu icin dr'um cok uzamaz bi is dio 😅🤦‍♀️. Bide gebelik sekeri var ileri hagtalae tehlike olabilir. 34e girdim sata gore. Heralde 2-3 haftaya yavrusum gelir 💙🧚‍♀️. Kac kilo dogdu canim yine iyiymis haftasi 30u gecince biraz olsun rahatliyor insan .

Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde :KK66:

Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.😘
Masalalh ayseye kocaman kiz olmus dunyaya gelen buyuyor iste 💜😊. Bende 34 e girdim canim. Gebelik sekeri disinda bisey yok cok sukur 🤲. Her hafta kontrole gidiyorum o sekilde geciyor zaman .

Selam kızlar :)

Al_pi Al_pi yeni evinizde güle güle oturun canım, huzurla ağız tadıyla inşallah 🤲🏻

@deeploneliness maşallah Ayşe ye, sanki daha dün hamile olduğunu öğrendik baksana 6 aylık olmuş bile 😍

Pinkpinkblue Pinkpinkblue sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım 😍
As canimm. Allah razi olsun canim insallah 🤲🤲🤲💙. Darisi sana olsun canim 😊

Back