- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Bizim ki de çok şükür yola çıktı teyzesi :)As canimm. Allah razi olsun canim insallah . Darisi sana olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ki de çok şükür yola çıktı teyzesi :)As canimm. Allah razi olsun canim insallah . Darisi sana olsun canim
Yaaaaa canim cook sevindim bugunn aldigim enn guzel haber cokk cok sevindim .kac haftalikBizim ki de çok şükür yola çıktı teyzesi :)
Allah razı olsun gülüm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 19. haftamıza girdik hamd olsunYaaaaa canim cook sevindim bugunn aldigim enn guzel haber cokk cok sevindim .kac haftalik
Yaaa çok sevindim EbrumAllah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum cinsiyeti belli mi pekiSelam kızlar :)
Al_pi yeni evinizde güle güle oturun canım, huzurla ağız tadıyla inşallah ♥
@deeploneliness maşallah Ayşe ye, sanki daha dün hamile olduğunu öğrendik baksana 6 aylık olmuş bile
Pinkpinkblue sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım
Allah razı olsun Amin inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Başlangıcı zordu yine, bulantılar vs. ama atlattım galiba bir şey demeye korkuyorum çünkü ne zaman iyiyim desem o akşam midem allak bullak oluyorYaaa çok sevindim EbrumAllah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum cinsiyeti belli mi peki
Haftaya her şey yolunda gitsin, Ebrum. Rabbim iki duyguya da sağlıkla tattırsın ins. Maalesef artık çok fazla haberlesemiyoruz bazı günler elime telefonu bile alamıyorum artık, ne kızması aksine çok mutlu oldum mide bulantıları ara ara artsa da artık gittikçe azalıp bitecektirAllah razı olsun ♥ Amin inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Başlangıcı zordu yine, bulantılar vs. ama atlattım galiba bir şey demeye korkuyorum çünkü ne zaman iyiyim desem o akşam midem allak bullak oluyor
Doktor erkeğe benziyor dedi, haftaya detaylı usg yapılacak, sanırım o zaman kesinleşir.
Belki bana geç söyledim diye kızıyorsunuzdur bilemiyorum koptuk maalesef birbirimizden, sohbet olmayınca da dank diye söylemek tuhaf geldi.
Amin inşallah Allah razı olsun gülüm. Sağlık olsun, iyi olalım da varsın muhabbetimiz eskisi gibi olmasınHaftaya her şey yolunda gitsin, Ebrum. Rabbim iki duyguya da sağlıkla tattırsın ins. Maalesef artık çok fazla haberlesemiyoruz bazı günler elime telefonu bile alamıyorum artık, ne kızması aksine çok mutlu oldum mide bulantıları ara ara artsa da artık gittikçe azalıp bitecektir
Maşallah doğuma az kalmış Hadi bakalım yaa saglıkla gelsın cok şükürAllah razı olsun gülüm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥ 19. haftamıza girdik hamd olsun
İnşallah öyle olur. Böbreklerinde tıkanıklık varmışMaşallah doğuma az kalmış Hadi bakalım yaa saglıkla gelsın cok şükür
Detaylı usg de mi öyle cıktı canım. Büyük bir sorun degıldır umarım arkadasımın oglunda da böbreklerinde kist vardı cok sukur hic engel olmadı saglıkla dogdu durumuda gayet ıyı .İnşallah öyle olur. Böbreklerinde tıkanıklık varmış
Evet gülüm detaylı da çıktı sonra özel bir doktora gönderdiler beni, orda yine detaylı bakıldı. Çift taraflı tıkalıymış, erkek çocuklarında daha sık görülen bir durummuş. Takip altında olmam gerekiyor, bazı bebekler büyüdükçe kendiliğinden yok oluyormuş. Doktor bu büyüklükte kalırsa sorun olmaz o zaman doğduktan sonra ameliyat olması gerekir ama büyüme yaparsa böbreklere zarar vereceğinden dolayı bebeği erken almamız gerekir dedi. Haftaya hastane de randevum var orda ki bir uzmanla görüşmeye yolladı doktor beni. Bakalım nasıl ilerleyecek.Detaylı usg de mi öyle cıktı canım. Büyük bir sorun degıldır umarım arkadasımın oglunda da böbreklerinde kist vardı cok sukur hic engel olmadı saglıkla dogdu durumuda gayet ıyı .
Birşey dedimi doktor peki
Ebrum içini ferah tut anne rahmi çok gizemli orda bilmediğimiz neler olur, biter, bu sorun da doğumdan önce geçer gider ins. bebeğin senin hissettiklerini hissediyor biliyorsun ve ben hamilelik döneminin bebegin karakterinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. O yüzden hep iyi düşünelim iyi olsunEvet gülüm detaylı da çıktı sonra özel bir doktora gönderdiler beni, orda yine detaylı bakıldı. Çift taraflı tıkalıymış, erkek çocuklarında daha sık görülen bir durummuş. Takip altında olmam gerekiyor, bazı bebekler büyüdükçe kendiliğinden yok oluyormuş. Doktor bu büyüklükte kalırsa sorun olmaz o zaman doğduktan sonra ameliyat olması gerekir ama büyüme yaparsa böbreklere zarar vereceğinden dolayı bebeği erken almamız gerekir dedi. Haftaya hastane de randevum var orda ki bir uzmanla görüşmeye yolladı doktor beni. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Özleme katılıyorum iyi düşün iyi olsun . Arkadasımın da bebegı erkektı ve dogana kadar buyumedi bebegı dogduktan sonra da amelıyata gerek kalmadı inşallah senınde bebegın saglıkla zamanında dogacak canım Haberlerı bızımlede paylaşEvet gülüm detaylı da çıktı sonra özel bir doktora gönderdiler beni, orda yine detaylı bakıldı. Çift taraflı tıkalıymış, erkek çocuklarında daha sık görülen bir durummuş. Takip altında olmam gerekiyor, bazı bebekler büyüdükçe kendiliğinden yok oluyormuş. Doktor bu büyüklükte kalırsa sorun olmaz o zaman doğduktan sonra ameliyat olması gerekir ama büyüme yaparsa böbreklere zarar vereceğinden dolayı bebeği erken almamız gerekir dedi. Haftaya hastane de randevum var orda ki bir uzmanla görüşmeye yolladı doktor beni. Bakalım nasıl ilerleyecek.
İyiyiz canım yerleştim bugun 1 ay oldu bile tasınalı zaman su gıbı geçiyor incide iyi şükür 2 yaş sendromu ara ara devam etmekte hala çişini tutuyor bazen yapmayacagım dıyor tuvalete sonra altına kacırıyor o gunler zor ıkna edemıyorum bazen sabrım tasıyor. Ama yınede annelık cok guzel zaten annelık delılık benceAl_pi canım sen nasılsın? Evinize yerlesebildiniz mi? İnci napıyor
Yeni eviniz duzeniniz hayırlı olsun tekrardan annelik delilik gerçekten ama bazı anlar paha biçilemez, İnci de zamanla çişini de rahat yapar ins. Biz daha başlamadık isi bırakınca başlayacağım tuvalet egitimine, Metehan çok zor bir bebek oldu dogdugundan beri, Ayşe de tam tersi melek bebek ama ust üste hastalık cok atlattık en sonki grip Metehan ı cok zayıflattı yeni yeni toparlanıyor, su ara iyiyiz, ara ara düzen bozuluyor, benim de çok zorlandığım sabrımın taştığı sonra da vicdan yapıp üzüldüğüm anlarım oluyorİyiyiz canım yerleştim bugun 1 ay oldu bile tasınalı zaman su gıbı geçiyor incide iyi şükür 2 yaş sendromu ara ara devam etmekte hala çişini tutuyor bazen yapmayacagım dıyor tuvalete sonra altına kacırıyor o gunler zor ıkna edemıyorum bazen sabrım tasıyor. Ama yınede annelık cok guzel zaten annelık delılık bence
Sen nasılsın ıkı cocuklu hayat nasıl guzel mı cocuklar nasıl saglıkları yerınde ınsallah
Ebrum içini ferah tut anne rahmi çok gizemli orda bilmediğimiz neler olur, biter, bu sorun da doğumdan önce geçer gider ins. bebeğin senin hissettiklerini hissediyor biliyorsun ve ben hamilelik döneminin bebegin karakterinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. O yüzden hep iyi düşünelim iyi olsun
Özleme katılıyorum iyi düşün iyi olsun . Arkadasımın da bebegı erkektı ve dogana kadar buyumedi bebegı dogduktan sonra da amelıyata gerek kalmadı inşallah senınde bebegın saglıkla zamanında dogacak canım ♥ Haberlerı bızımlede paylaş
İnşaallah suyu güzeldir bebisin vaktinden saatinde gelir Ebrum, daha haftan erken doguma kadar hepsi geçer gider ins. Güzel haberlerini bekliyorum..Uzmana göründüm kızlar, bir düzelme yok şuan için, haftaya perşembe çağırdı beni, tekrar muayene olacağım. Amniyotik sıvıya bakarak hareket edilecekmiş, eğer suyumda azalma varsa bebek erken alınır dedi. Sanırım azalma yoksa da haftalık kontrole gideceğim.
İnşallah özlemim Allah razı olsunİnşaallah suyu güzeldir bebisin vaktinden saatinde gelir Ebrum, daha haftan erken doguma kadar hepsi geçer gider ins. Güzel haberlerini bekliyorum..