Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy masallah canim kac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim

Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss saglik versin rabbim bebisinize

Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misss saglik versin rabbim bebisinize
33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydına bakalım burada kaç sene kalacagız Sagol canım.
Insallah hayırlısıyla kucagımıza da alacagımız gunler yakın
Senın tahmını dogum tarıhın ne zaman ?

Ayyy masallah canim kac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.

Slm cnm msji yeni gordum yaa k.bkma . Hayirli olsun cnm yeni yeriniz. Insallah cnm Allah saglikla evine gelmeyi nasip etsim insallah . Benim beklenen tarih 16mart ama hem bebek ilerden gidiyor hemde defne 36. Haftada dogdugu icin dr'um cok uzamaz bi is dio . Bide gebelik sekeri var ileri hagtalae tehlike olabilir. 34e girdim sata gore. Heralde 2-3 haftaya yavrusum gelir . Kac kilo dogdu canim yine iyiymis haftasi 30u gecince biraz olsun rahatliyor insan .

Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde

Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.
Masalalh ayseye kocaman kiz olmus dunyaya gelen buyuyor iste . Bende 34 e girdim canim. Gebelik sekeri disinda bisey yok cok sukur . Her hafta kontrole gidiyorum o sekilde geciyor zaman .

As canimm. Allah razi olsun canim insallah . Darisi sana olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…