Nasılsın gülüm?Amiiin insallah ebrulim
Cok sukur cnm iyiyim sen nasilsinNasılsın gülüm?
Şükür iyiyim bende. Sadece 10 haftan kalmış maşallahCok sukur cnm iyiyim sen nasilsin
Cok sukur cnm okdr surmez heralde nasip artikŞükür iyiyim bende. Sadece 10 haftan kalmış maşallah
Hayırlısıyla gelsin inşallahCok sukur cnm okdr surmez heralde nasip artik
Tamam cnm . Valizide hazirlicam bu hafta insallahhHayırlısıyla gelsin inşallahHazırlıklar tamam mı?
Heyecanlı bekleyiş başlasınTamam cnm . Valizide hazirlicam bu hafta insallahh
Heyecanlı bekleyiş başlasınAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Selam canım bugün ilk iki disimiz pırtladı cok mutluyum, sen nasılsın? Bebis nasilSlm hanimlar nasilsiniz ?
Ayyy masallah canimSelam canım bugün ilk iki disimiz pırtladı cok mutluyum, sen nasılsın? Bebis nasil
Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı dahaAyyy masallah canimkac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Kac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca misssMaşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydınaKac haftalik dogdu canim :/. Yinemi tasindin nereyeee gule gule otur canim . Olsun sevin teyzesi kucagina alinca missssaglik versin rabbim bebisinize
Maşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sindeAyyy masallah canimkac aylik oldu . Iyiyim cnm bende zaman gecirmeye calisiyorum iste bebiste iyi cok sukur yarin kontrol var 33. Haftaya giriyorum
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.Maşallah bitmiş artık sona yaklaşmıssın bizim sabırsız minnoş 12 gün oldu doğalı Teyze oldum ama sevınemedım küvözde eve gelemedı daha
Beni sorarsanız 2 aydır taşınma telaşıyla ugrasıyorduk şükür bitti taşındım yerleştim ☺
Sagol canımMaşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.
Slm cnm msji yeni gordum yaa k.bkma33 haftalık dogdu canım evet bu sefer aydınabakalım burada kaç sene kalacagız Sagol canım.
Insallah hayırlısıyla kucagımıza da alacagımız gunler yakın
Senın tahmını dogum tarıhın ne zaman ?
Masalalh ayseye kocaman kiz olmus dunyaya gelen buyuyor isteMaşallah her sey yolunda gitmiştir ins. mesajı geç gördüm artık siteye pek giremiyorum.. Ayşe 6. Ayını bitirdi 22 sinde
Hayırlı uğurlu olsun Alpim, yeni evinde huzurla mutlulukla oturun ins.
As canimm. Allah razi olsun canim insallahSelam kızlar :)
Al_pi yeni evinizde güle güle oturun canım, huzurla ağız tadıyla inşallah ♥
@deeploneliness maşallah Ayşe ye, sanki daha dün hamile olduğunu öğrendik baksana 6 aylık olmuş bile
Pinkpinkblue sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?