• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Şükür gülüm iyiyim ben, işe gidip geliyorum, alıştım iyice ve çalışmak bana çok iyi geldi. Sen nasılsın?
Bakk demiştim sana çünkü düzen oluyor Evde daha çok yoruluryorsun tamam kızınla güzel vakit geçiriyorsun ama kendine ayıracak zamanın olmuyor evde.
Elif nasıl o alıstımı ?

Bakk demiştim sana çünkü düzen oluyor Evde daha çok yoruluryorsun tamam kızınla güzel vakit geçiriyorsun ama kendine ayıracak zamanın olmuyor evde.
Elif nasıl o alıstımı ?
Aynen dediğin gibi, böyle düzenim oluştu, günüm planlı ilerliyor.
Elif de iyi şükür gülüm, ara ara hala bıraktığımda ağlıyor. İki tane çok sevdiği arkadaşı var kreşte, onlar olmadığı zaman kendini biraz yalnız hissediyor galiba. Onun haricinde severek gidiyor şükür. Sen naptın? Yer buldun mu inciye?

Allah kolaylık versın ıkı cocukla zor ama ben tasınmayı sevıyorum yenı ev yenı duzen fazlalıklardan arınma o eve yerlesınce uzun süre düzenleme ☺
evet kakayı başardık sıra çişte oda olacak inşallah..

ben ayagımda sallıyorum hala öğlen de aksamda kucagıma yatıyor ılk sonra mayısınca ayagıma alıyorum hemen dalıyor .
Sağolasın Alpim bizimki kucakta duran ve kendini sevdiren bir bebek değil, kız da tam tersi işveler cilveler yapıyor yeter ki beni sevsinler modunda🤗

Iyiyim şükür canım nasıl olayım gözümün önünü göremiyorum bazen sen nasilsin canim nasıl gidiyor
Aynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi ☺️

Aynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi ☺
Biri 39 aylık olack canım kızımda haftaya 10 aylık olacak inşallah diş yürüme derken mahvoldum başlarda birşey yoktu da kiz ayaklaninca aşırı zorlandım canım Allah eksikliklerini göstermesin senin minnoslar ne kadar oldular 😊

Aynen dediğin gibi, böyle düzenim oluştu, günüm planlı ilerliyor.
Elif de iyi şükür gülüm, ara ara hala bıraktığımda ağlıyor. İki tane çok sevdiği arkadaşı var kreşte, onlar olmadığı zaman kendini biraz yalnız hissediyor galiba. Onun haricinde severek gidiyor şükür. Sen naptın? Yer buldun mu inciye?Yok canım bulamadım yakın da bir yer şimdilik askıya aldım onu Gezmeye devam ☺️ Teyzemıze gıdıyoruz persembe günü onun hazırlıgı ıcındeyız . Sende ayrıldıgı ıcın zor tabi elif içinde ama öyle böyle alışacak oda kreşle başlayıp üniversiteyle son bulacak okul hayatı başladı artık onun ☺️
Slm cnm. Iyiyim bnde cok sukur. Yuvarlanip gidiyoruz iste. Yine gebelik sekeri cikti :/ onunla ugrasiyorum :KK66:
Tühh yine mi çıktı şeker 😟 Neyse az kaldı doguma 25 haftalık oldunuz mu . Nasıl ilki gibi zorlumu daha mı rahat gecıyor
Sağolasın Alpim bizimki kucakta duran ve kendini sevdiren bir bebek değil, kız da tam tersi işveler cilveler yapıyor yeter ki beni sevsinler modunda🤗
Hayırlı olsun yeni eviniz ben hamıleyken tasınmıstım ev bana bakıyordu ben eve birde kış ve dogalgazda yoktu ne zorlanmıstım şimdi iki çocukla daha zor tabıkı evın ıcıne gırdın ya yavas yavas halledersın artık . Erkegın kızın farkı işte ☺️ Benimki eve gelen kargocularla bıle hemen kaynasıyor öpücükler el sallamalar 😂

Biri 39 aylık olack canım kızımda haftaya 10 aylık olacak inşallah diş yürüme derken mahvoldum başlarda birşey yoktu da kiz ayaklaninca aşırı zorlandım canım Allah eksikliklerini göstermesin senin minnoslar ne kadar oldular 😊
Maşallah kocaman oldular 💙 Zoru atlattın aslında bundan sonra daha da kolaylasacak hersey ınsallah ☺️ Tabi 3. Gelmezse 😂

Tühh yine mi çıktı şeker 😟 Neyse az kaldı doguma 25 haftalık oldunuz mu . Nasıl ilki gibi zorlumu daha mı rahat gecıyor

Hayırlı olsun yeni eviniz ben hamıleyken tasınmıstım ev bana bakıyordu ben eve birde kış ve dogalgazda yoktu ne zorlanmıstım şimdi iki çocukla daha zor tabıkı evın ıcıne gırdın ya yavas yavas halledersın artık . Erkegın kızın farkı işte ☺️ Benimki eve gelen kargocularla bıle hemen kaynasıyor öpücükler el sallamalar 😂
24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardes ;)

Maşallah kocaman oldular 💙 Zoru atlattın aslında bundan sonra daha da kolaylasacak hersey ınsallah ☺ Tabi 3. Gelmezse 😂
Öyle canim valla ilk doğduğu zamanlar daha zordu aslında ama şimdide zor 😊 Ay aman canım Allah isteyene versin hayalin 3 çocuktu ama artık öyle bir hayalim yok hatta düşüncesi bile kötü 😂😂 sen nasilsin canim nasıl gidiyor inci prenses nasil🥰

Aynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi ☺️
Yeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülüm ♥️

Aaa ne güzel tatil yapacaksınız desene 😍 ne kadar kalacaksınız peki?

24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardes ;)
Geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

Yeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülüm ♥️

Aaa ne güzel tatil yapacaksınız desene 😍 ne kadar kalacaksınız peki?

Geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
Sağol ebrulim insallahh ;) .darisi sana ve alpiye 2. Tur :)

Gündüz uyumayınca çok daha zorlanmaya başladım. 3 yaşına kadar gündüz uyusun istiyordum ama artık çok nadir uyuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri, bizimki hala emerek uyuyor o da yoruyor beni açıkçası. Gündüz biz ya da dedesi parka götürüyor, yakında avm de oyun alanı var oraya gidiyoruz arada. Çevrede anlaştığı arkadaşları olması coky güzel, bizdeki en büyük eksiklik..
Canım ikisinide yatağa alıyorum kızım emiyor öyle uyuyor oğlum arkamda sütünü icip saçımla oynuyor oda öyle uyuyor şükür ama gündüzleri yavaş yavaş terkediyoruz..
Anlaşıyor arkadaşlarıyla ama tartışmaya başladıklarında yolluyoruz çocukları.

Back