Bakk demiştim sana çünkü düzen oluyor Evde daha çok yoruluryorsun tamam kızınla güzel vakit geçiriyorsun ama kendine ayıracak zamanın olmuyor evde.Şükür gülüm iyiyim ben, işe gidip geliyorum, alıştım iyice ve çalışmak bana çok iyi geldi. Sen nasılsın?
Aynen dediğin gibi, böyle düzenim oluştu, günüm planlı ilerliyor.Bakk demiştim sana çünkü düzen oluyor Evde daha çok yoruluryorsun tamam kızınla güzel vakit geçiriyorsun ama kendine ayıracak zamanın olmuyor evde.
Elif nasıl o alıstımı ?
Slm cnm. Iyiyim bnde cok sukur. Yuvarlanip gidiyoruz iste. Yine gebelik sekeri cikti :/ onunla ugrasiyorum
Sen nasilsin alpicim :)
Sağolasın Alpim bizimki kucakta duran ve kendini sevdiren bir bebek değil, kız da tam tersi işveler cilveler yapıyor yeter ki beni sevsinler modundaAllah kolaylık versın ıkı cocukla zor ama ben tasınmayı sevıyorum yenı ev yenı duzen fazlalıklardan arınma o eve yerlesınce uzun süre düzenleme ☺
evet kakayı başardık sıra çişte oda olacak inşallah..
ben ayagımda sallıyorum hala öğlen de aksamda kucagıma yatıyor ılk sonra mayısınca ayagıma alıyorum hemen dalıyor .
Selam canım sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız
Beni biliyosun :)))Selam kızlar nasılsınız
Iyiyim şükür canım nasıl olayım gözümün önünü göremiyorum bazen sen nasilsin canim nasıl gidiyorSelam canım sen nasılsın?
Bilmem mi canimcimBeni biliyosun :)))
Aynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdiIyiyim şükür canım nasıl olayım gözümün önünü göremiyorum bazen sen nasilsin canim nasıl gidiyor
Biri 39 aylık olack canım kızımda haftaya 10 aylık olacak inşallah diş yürüme derken mahvoldum başlarda birşey yoktu da kiz ayaklaninca aşırı zorlandım canım Allah eksikliklerini göstermesin senin minnoslar ne kadar oldularAynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi ☺
Aynen dediğin gibi, böyle düzenim oluştu, günüm planlı ilerliyor.
Elif de iyi şükür gülüm, ara ara hala bıraktığımda ağlıyor. İki tane çok sevdiği arkadaşı var kreşte, onlar olmadığı zaman kendini biraz yalnız hissediyor galiba. Onun haricinde severek gidiyor şükür. Sen naptın? Yer buldun mu inciye?Yok canım bulamadım yakın da bir yer şimdilik askıya aldım onu Gezmeye devamTeyzemıze gıdıyoruz persembe günü onun hazırlıgı ıcındeyız . Sende ayrıldıgı ıcın zor tabi elif içinde ama öyle böyle alışacak oda kreşle başlayıp üniversiteyle son bulacak okul hayatı başladı artık onun
Tühh yine mi çıktı şekerSlm cnm. Iyiyim bnde cok sukur. Yuvarlanip gidiyoruz iste. Yine gebelik sekeri cikti :/ onunla ugrasiyorum
Hayırlı olsun yeni eviniz ben hamıleyken tasınmıstım ev bana bakıyordu ben eve birde kış ve dogalgazda yoktu ne zorlanmıstım şimdi iki çocukla daha zor tabıkı evın ıcıne gırdın ya yavas yavas halledersın artık . Erkegın kızın farkı işteSağolasın Alpim bizimki kucakta duran ve kendini sevdiren bir bebek değil, kız da tam tersi işveler cilveler yapıyor yeter ki beni sevsinler modunda
Maşallah kocaman oldularBiri 39 aylık olack canım kızımda haftaya 10 aylık olacak inşallah diş yürüme derken mahvoldum başlarda birşey yoktu da kiz ayaklaninca aşırı zorlandım canım Allah eksikliklerini göstermesin senin minnoslar ne kadar oldular
24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardesTühh yine mi çıktı şekerNeyse az kaldı doguma 25 haftalık oldunuz mu . Nasıl ilki gibi zorlumu daha mı rahat gecıyor
Hayırlı olsun yeni eviniz ben hamıleyken tasınmıstım ev bana bakıyordu ben eve birde kış ve dogalgazda yoktu ne zorlanmıstım şimdi iki çocukla daha zor tabıkı evın ıcıne gırdın ya yavas yavas halledersın artık . Erkegın kızın farkı işteBenimki eve gelen kargocularla bıle hemen kaynasıyor öpücükler el sallamalar
Hayirli olsun canim yeni eviniz gule gule oturunAynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi
Öyle canim valla ilk doğduğu zamanlar daha zordu aslında ama şimdide zorMaşallah kocaman oldularZoru atlattın aslında bundan sonra daha da kolaylasacak hersey ınsallah ☺ Tabi 3. Gelmezse
Yeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülümAynen valla taşındık evi bile yerleştirmeye fırsat bulamıyorum. Biri uyurken diğeri uyanık, ikisi bir denk gelmiyor bir türlü senin bıdıklar ne kadarlık oldular şimdi
Aaa ne güzel tatil yapacaksınız deseneTühh yine mi çıktı şekerNeyse az kaldı doguma 25 haftalık oldunuz mu . Nasıl ilki gibi zorlumu daha mı rahat gecıyor
Hayırlı olsun yeni eviniz ben hamıleyken tasınmıstım ev bana bakıyordu ben eve birde kış ve dogalgazda yoktu ne zorlanmıstım şimdi iki çocukla daha zor tabıkı evın ıcıne gırdın ya yavas yavas halledersın artık . Erkegın kızın farkı işteBenimki eve gelen kargocularla bıle hemen kaynasıyor öpücükler el sallamalar
Geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah24+1 bugun alpicim . Malesef cikti cnm meret. Haftada birgunde proluton depot vurunuyorum erken dogum olmasin diye . Kizima gore daha iyi cok sukur. Bugun rahatsizim biraz cnm kasilmam oluyir arada idare ediyorum iste. Sennn nasilsin kardes yokmu kardes
Sağol ebrulim insallahhYeni eviniz de güle güle ağız tadıyla oturun inşallah gülüm
Aaa ne güzel tatil yapacaksınız desenene kadar kalacaksınız peki?
Geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım ikisinide yatağa alıyorum kızım emiyor öyle uyuyor oğlum arkamda sütünü icip saçımla oynuyor oda öyle uyuyor şükür ama gündüzleri yavaş yavaş terkediyoruz..Gündüz uyumayınca çok daha zorlanmaya başladım. 3 yaşına kadar gündüz uyusun istiyordum ama artık çok nadir uyuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri, bizimki hala emerek uyuyor o da yoruyor beni açıkçası. Gündüz biz ya da dedesi parka götürüyor, yakında avm de oyun alanı var oraya gidiyoruz arada. Çevrede anlaştığı arkadaşları olması coky güzel, bizdeki en büyük eksiklik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?