Geçmiş olsun canım benim aman dikkat edin salgın varGünaydın canlar, bnm kızda grip oldu 2 gündür burnu akıyor kuzumunbu arada bana gelen kadın çıktı herşey üst üste geldi anlatacagınız... bnmde boğazım şişmek üzere bol limonlu ballı su içiyorum... yaaa işte öyle tam düzen oturmuşken tekrar dön başa... işin kötü yanı ek gıdaya çok az kalmıştı nasıl telaşlıyım yapabilirmiyim diye
Semra24 naptım cnm geçtiniz mi ek gıdalara? Sevdimi prenses?
Çok geçmiş olsun.. Burnunu her beslenmeden once serum fizyolojik ile açmanı tavsiye ederim bu ara herkes hasta. Maalesef engel olamıyoruzGünaydın canlar, bnm kızda grip oldu 2 gündür burnu akıyor kuzumunbu arada bana gelen kadın çıktı herşey üst üste geldi anlatacagınız... bnmde boğazım şişmek üzere bol limonlu ballı su içiyorum... yaaa işte öyle tam düzen oturmuşken tekrar dön başa... işin kötü yanı ek gıdaya çok az kalmıştı nasıl telaşlıyım yapabilirmiyim diye
Semra24 naptım cnm geçtiniz mi ek gıdalara? Sevdimi prenses?
Geçmiş olsun canım benim. Zencefil bal ve limon yapıp içebilirsin kış çayı her sene yaparım ben iyi de geliyor yada bol limonlu ıhlamur içGünaydııııın, kızımı bol bol emzirdim o kolay atlattı ama bana sattı gribiniilaç içemiyorum haliyle ben perişanım... ayyy kış ayları zor yahu... ev işi yemek çamaşır bebek bakımı ve hastalık boşuna verilmemiş cennet bize
Bende hatirladimKizzzlaaaarrr beni hatirladiniz mi????Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Geçmiş olsun canım inşallah sende kızın gibi çabucak atlatırsın. Stres yapma gülüm kendine, dinlen ki hemen iyileşesin, biliyorum zor ama böyle durumlarda ev işlerini biraz ihmal edebilirsin.Günaydııııın, kızımı bol bol emzirdim o kolay atlattı ama bana sattı gribiniilaç içemiyorum haliyle ben perişanım... ayyy kış ayları zor yahu... ev işi yemek çamaşır bebek bakımı ve hastalık boşuna verilmemiş cennet bize
Geçmiş olsun kuzum. Alıştınız mı yeni yuvanıza :)Slm kizlar nasilsiniz? Ev yerlstiricem die nevrim dondu sonrada kizimla hastalandik yeni toparladik .anneler nasilsiniz ? Yeni hamis varmis
Bende hatirladimcok sevindim cnm masallah Allah tamamina erdirsin imsallah
Aynen bende öyle yapıyorum cnm... saol tavsiyen içinGeçmiş olsun canım benim. Zencefil bal ve limon yapıp içebilirsin kış çayı her sene yaparım ben iyi de geliyor yada bol limonlu ıhlamur iç
Ayneeen evi bıraktım Allahtan eşim destek çıkıyorGeçmiş olsun canım inşallah sende kızın gibi çabucak atlatırsın. Stres yapma gülüm kendine, dinlen ki hemen iyileşesin, biliyorum zor ama böyle durumlarda ev işlerini biraz ihmal edebilirsin.
Geçmiş olsun kuzum. Alıştınız mı yeni yuvanıza :)
Tebrikler cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsiiiin Sana tavsiyem bol bol uyu gece gündüz uyu hattaCok tsekurler cnm Allah razi olsun sizde gecmis olsun kizinla
Nerelerdesin kayıp defnenin annesiSlm kizlar nasilsiniz? Ev yerlstiricem die nevrim dondu sonrada kizimla hastalandik yeni toparladik .anneler nasilsiniz ? Yeni hamis varmis
Tebrikler cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsiiiin Sana tavsiyem bol bol uyu gece gündüz uyu hattayada çık dışarı dilediğin gibi gez aynı gün birkaç yere git, arkadaşlarınla uzuuuun sohbetler yap... sıcak kahve iç mesela ben şuanda cayı yada kahveyi sıcak içtiğimi hatırlamıyorum bide hiçbirşeyi kafana takmaaaa bol bol eğlen derim
Cnm duyduklarıma göre aç olduğunda verecekmişsin,zorlamayın diyorlar başlarda 1-2 kaşık yeterliymiş... o öğünde yemiyorsa saatini değiştirmen gerekiyormuş... hep diyorlar sabırlı olun ilk meme vermeyle aynı sakın pes etmeyin birde yoğurda meyve fln doğrama bu tada alışması daha doğruymuş... Allah yardımcın olsun cnm bnmmMerhaba kızlar :)
Kızıma ek gıdaya başladım bugün 5. Gün ilk yoğurtla başladım tabi severek yemedi midesi bulandı. 2 gündür de tatlı patates buharda haşlıyorum ezip vermeye çalışıyorum ama nafileçok oguruyor midesi bulanıyor dün iyi yedirdim ama bugün 1 kaşık bile yemedi önerisi olan var mi zorlamak istemiyorum acaba ara mi versem yoksa devam mi etsem bilemedim
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım zaten ancak 1 kaşık zor yiyor :) ogure ogure bir hal oldu kızaCnm duyduklarıma göre aç olduğunda verecekmişsin,zorlamayın diyorlar başlarda 1-2 kaşık yeterliymiş... o öğünde yemiyorsa saatini değiştirmen gerekiyormuş... hep diyorlar sabırlı olun ilk meme vermeyle aynı sakın pes etmeyin birde yoğurda meyve fln doğrama bu tada alışması daha doğruymuş... Allah yardımcın olsun cnm bnmm
İnanır misin 4. Ayına kadar olan resimlerimiz gittiGüzel anneler bende bebişlerinizin fotoğraflarını ne yaptığınızı merak ettim... hani çıkarttırıp albüm mü? Herhün cekiyormusunuz? Ben başlarda ihmal etmişim hep tek cekmişim bnmle cok az... bilgisayara attım ama ya format yemesi gerekirse? Bellekte mi kalmalı? Ne düşünüyorsunuz güzeller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?