• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba bişe soracam yardımcı olurmusunuzzz
Klomen kullandım 1haftadırda kasıkta batma ağrı var ve 2gün bel ağrım oldu, halsizlik var çok
Adete 2 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif :KK43: değişirmi acaba ? LeYLa_21 LeYLa_21

Son düzenleme:
Kızlar sünnet yaptıranlar genel mi lokal anestezi mi oldu bebeniz.
@lisaa-89
@TaeYang
Mor Seven Mor Seven
Merhaba canım yeni görüyorum. Biz 9nda olduk lokal olduk canım. Eğer bebeğin kilolu ise 6 aydan sonra yaptır canım çünkü lokal zor oluyor ağzına konulan neydi o daha iyi.
İnan keşke 40lıyken yapsaydık bizimkinin kilo maşallah iyi lokal oldu ama zor oldu o nedenle ama kilosu normalse ya da zayıfsa lokal yap. Kuzenim doktor genel istemedi o da lokal yaptırdı. Yağlı olmasında sorun içe kaçıyor. Diğer bebişlerin 3-4 günde iyileşirken bizde 2 haftayı buldu doktor demişti zaten. Ve içe kaçmasın yapışmasın diye 1 ay boyunca masaj yapacağım.
Yaptırmışsın kuzum ya okudum hayırlı olsun.
Ben bayağıdır giremiyorum kızlar bebeğim alerjik bebek bayağı sıkıntılı geçiyor.
Hepinizi öpüyorum

Merhaba bişe soracam yardımcı olurmusunuzzz
Klomen kullandım 1haftadırda kasıkta batma ağrı var ve 2gün bel ağrım oldu, halsizlik var çok
Adete 2 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif :KK43: değişirmi acaba ? LeYLa_21 LeYLa_21
Moralini bozmak istemem canım ama kan testi net sonuç verir. Adet geçerse tekrarla istersen testi.. Bu ay olmazsa öbür ay olur inşlhh... Üzülmek yok...

2 gün önce değer azda olsa yükselirdi dimi :KK43: insan üzülüyor :KK43:
Evet canım ama yinede hayat sürprizlerle dolu. Rabbim ol dedikten sonra herşey mümkün. Moralini bozma..seni çok iyi anlıyorum. Inşlhh hayırlısıyla nasip etsin Rabbim cümlemize gülüm..

Ayneeen evi bıraktım Allahtan eşim destek çıkıyor ❤️ Ne demişler buda gelir buda geçer :KK66: nasılsın ebrum bu arada Elif hanımlar nasıllar?
Allah hep güzel günler göstersin kuzum ❤️

İyi şükür bıdık bıdık yürüyor teyzesi :) acayip aktif bir çocuk, akşama kadar yerinde durmuyor tabi bende sürekli peşinde. Normal şartlarda benim fidan gibi olmam gerekirdi :))))

Merhaba kızlar :)
Kızıma ek gıdaya başladım bugün 5. Gün ilk yoğurtla başladım tabi severek yemedi midesi bulandı. 2 gündür de tatlı patates buharda haşlıyorum ezip vermeye çalışıyorum ama nafile :KK43: çok oguruyor midesi bulanıyor dün iyi yedirdim ama bugün 1 kaşık bile yemedi :KK43: önerisi olan var mi zorlamak istemiyorum acaba ara mi versem yoksa devam mi etsem bilemedim
Canım kolay gelsin... bende elifte biraz zorluk çekmiştim başlarda. Benim yaptığım şeyi yemek istemedi, kavanoz da ki sebze pürelerinden denedim öyle öyle alıştı. Hazır olan şeyler tabi ki ev yapımı kadar sağlıklı değil ama geçici olarak düşünebilirsin. Üstüne de fazla gitme bence, sütü seviyor demek ki tatlı yeğenimiz ❤️

Güzel anneler bende bebişlerinizin fotoğraflarını ne yaptığınızı merak ettim... hani çıkarttırıp albüm mü? Herhün cekiyormusunuz? Ben başlarda ihmal etmişim hep tek cekmişim bnmle cok az... bilgisayara attım ama ya format yemesi gerekirse? Bellekte mi kalmalı? Ne düşünüyorsunuz güzeller?
En garantilisi çıkartıp albüm yapmak, bilgisayara bir şey olursa hepsi gidebilir. Yazık olur anılarınıza, insan üzülüyor. Canım hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama mesela iPhone da internet üzerinden de erişilebilen bir dosya oluşturup resimlerini oraya yükleyebiliyorsun.

Kızlar bugün itibariyle tedavim başladı.. İlk iğnemi yaptırdım. Dualarınızı bekliyorum.. Kartanesi_26 Kartanesi_26 @vesselam_ haber ver demiştiniz canlar...
Hayırlısı olsun abla, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Allah hep güzel günler göstersin kuzum ❤️

İyi şükür bıdık bıdık yürüyor teyzesi :) acayip aktif bir çocuk, akşama kadar yerinde durmuyor tabi bende sürekli peşinde. Normal şartlarda benim fidan gibi olmam gerekirdi :))))

Canım kolay gelsin... bende elifte biraz zorluk çekmiştim başlarda. Benim yaptığım şeyi yemek istemedi, kavanoz da ki sebze pürelerinden denedim öyle öyle alıştı. Hazır olan şeyler tabi ki ev yapımı kadar sağlıklı değil ama geçici olarak düşünebilirsin. Üstüne de fazla gitme bence, sütü seviyor demek ki tatlı yeğenimiz ❤️

En garantilisi çıkartıp albüm yapmak, bilgisayara bir şey olursa hepsi gidebilir. Yazık olur anılarınıza, insan üzülüyor. Canım hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama mesela iPhone da internet üzerinden de erişilebilen bir dosya oluşturup resimlerini oraya yükleyebiliyorsun.

Hayırlısı olsun abla, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Amin gülüm.. Allah razı olsun canım..

Nasılsınız kızlar ben bayadır bakamadım nete Leyla abla tedavin hayırlı olsun inşallah Allah gönlüne göre verir.. Kartanesi sizede geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize diycem ama salgın zaten herkes hasta bende öyleydim daha iyileşemedim bile..
Bende durumlar şöyle; işten ayrıldım artık bi süre evdeyim nasipse.. evimde tadilat var bittikten sonra son hazırlıklar başlayacak inşallah ütü ve çanta hazırlaması kaldı sonra kızçeyi bekleyeceğiz.. tabi o da bizim gibi düşünüyosa ve tatlı bi süpriz yapmazsa planlar böyle:)

İyi günler kızlar bende 2 sene önce burda epey dertleşirdim bebiş için çok şükür bi tane oglum oldu rabbim nasip etti bize dün tekrardan girdim konuya birazını okudum rabbim inş tüm isteyenlere hayırlısıyla sag saglim birer melek nasip eder rabbim bütün kadınlara anneligi tatdırır inş hepinizde güzel haberler alırsınız en kısan zamanda

Nasılsınız kızlar ben bayadır bakamadım nete Leyla abla tedavin hayırlı olsun inşallah Allah gönlüne göre verir.. Kartanesi sizede geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize diycem ama salgın zaten herkes hasta bende öyleydim daha iyileşemedim bile..
Bende durumlar şöyle; işten ayrıldım artık bi süre evdeyim nasipse.. evimde tadilat var bittikten sonra son hazırlıklar başlayacak inşallah ütü ve çanta hazırlaması kaldı sonra kızçeyi bekleyeceğiz.. tabi o da bizim gibi düşünüyosa ve tatlı bi süpriz yapmazsa planlar böyle:)
Çok az bir zaman kaldı kavuşmanıza, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hamileyken tadilat zor oluyordur, yorma kendini çok yoksa prenses sürpriz yapabilir. Ben bir gün kendimi kaptırdım akşama kadar temizlikle uğraştım, öyle yorulmuşum ki oturunca anladım - sonuç aynı gece suyum geldi ve sürpriiiiz :)
Hayırlısı böyleymiş tabi ama yinede dikkat etmekte fayda var.

İyi günler kızlar bende 2 sene önce burda epey dertleşirdim bebiş için çok şükür bi tane oglum oldu rabbim nasip etti bize dün tekrardan girdim konuya birazını okudum rabbim inş tüm isteyenlere hayırlısıyla sag saglim birer melek nasip eder rabbim bütün kadınlara anneligi tatdırır inş hepinizde güzel haberler alırsınız en kısan zamanda
Canım nasılsın? Oğluş ne 2 yaşına mı girecek maşallah?

Çok az bir zaman kaldı kavuşmanıza, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hamileyken tadilat zor oluyordur, yorma kendini çok yoksa prenses sürpriz yapabilir. Ben bir gün kendimi kaptırdım akşama kadar temizlikle uğraştım, öyle yorulmuşum ki oturunca anladım - sonuç aynı gece suyum geldi ve sürpriiiiz :)

15 aylık cnm şuanda 30 ekim 2015de çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım 6 temmuz 2016da ramazan bayramının ilk günü ogluşum bize süpriz yaparak 3 hafta erken dogdu

Şu anda tekrardan eşimin ısrarıyla 2nci için tedaviye başladım

Back