• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canlar, bnm kızda grip oldu 2 gündür burnu akıyor kuzumun :KK43: bu arada bana gelen kadın çıktı :KK43: herşey üst üste geldi anlatacagınız... bnmde boğazım şişmek üzere bol limonlu ballı su içiyorum... yaaa işte öyle tam düzen oturmuşken tekrar dön başa... işin kötü yanı ek gıdaya çok az kalmıştı nasıl telaşlıyım yapabilirmiyim diye :KK43:
Semra24 Semra24 naptım cnm geçtiniz mi ek gıdalara? Sevdimi prenses?
Geçmiş olsun canım benim aman dikkat edin salgın var :( ıhlamur da iç bol limonlu
Yok canım başlamadık daha bugün 6 aylık oldu :) dün yoğurt mayalamıştım ama kızımın şansına ilk defa tutmadı anlamadım :( bugün tekrardan mayalarım yarın başlarım acelem yok :) bundan da bir hayır vardır diyorum. Bu arada araştırmalar yapıyorum kızıma pirinç unu vermek istemiyorum zararlarını okudum o yüzden tam yulaf unu ve irmik alacağım bugün onların siparişini de veririm bu arada da sebze tadimlarini yaparım

Günaydın canlar, bnm kızda grip oldu 2 gündür burnu akıyor kuzumun :KK43: bu arada bana gelen kadın çıktı :KK43: herşey üst üste geldi anlatacagınız... bnmde boğazım şişmek üzere bol limonlu ballı su içiyorum... yaaa işte öyle tam düzen oturmuşken tekrar dön başa... işin kötü yanı ek gıdaya çok az kalmıştı nasıl telaşlıyım yapabilirmiyim diye :KK43:
Semra24 Semra24 naptım cnm geçtiniz mi ek gıdalara? Sevdimi prenses?
Çok geçmiş olsun.. Burnunu her beslenmeden once serum fizyolojik ile açmanı tavsiye ederim bu ara herkes hasta. Maalesef engel olamıyoruz :(

Günaydııııın, kızımı bol bol emzirdim o kolay atlattı ama bana sattı gribini :( ilaç içemiyorum haliyle ben perişanım... ayyy kış ayları zor yahu... ev işi yemek çamaşır bebek bakımı ve hastalık :( boşuna verilmemiş cennet bize ❤️

Günaydııııın, kızımı bol bol emzirdim o kolay atlattı ama bana sattı gribini :KK43: ilaç içemiyorum haliyle ben perişanım... ayyy kış ayları zor yahu... ev işi yemek çamaşır bebek bakımı ve hastalık :KK43: boşuna verilmemiş cennet bize ❤️
Geçmiş olsun canım benim. Zencefil bal ve limon yapıp içebilirsin kış çayı her sene yaparım ben iyi de geliyor yada bol limonlu ıhlamur iç

Kizzzlaaaarrr beni hatirladiniz mi????Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:
Bende hatirladim ;) cok sevindim cnm masallah Allah tamamina erdirsin imsallah ;)

Günaydııııın, kızımı bol bol emzirdim o kolay atlattı ama bana sattı gribini :KK43: ilaç içemiyorum haliyle ben perişanım... ayyy kış ayları zor yahu... ev işi yemek çamaşır bebek bakımı ve hastalık :KK43: boşuna verilmemiş cennet bize ❤️
Geçmiş olsun canım inşallah sende kızın gibi çabucak atlatırsın. Stres yapma gülüm kendine, dinlen ki hemen iyileşesin, biliyorum zor ama böyle durumlarda ev işlerini biraz ihmal edebilirsin.

Slm kizlar nasilsiniz? Ev yerlstiricem die nevrim dondu sonrada kizimla hastalandik yeni toparladik . :KK66: anneler nasilsiniz ? Yeni hamis varmis :KK66:
Geçmiş olsun kuzum. Alıştınız mı yeni yuvanıza :)

Geçmiş olsun canım inşallah sende kızın gibi çabucak atlatırsın. Stres yapma gülüm kendine, dinlen ki hemen iyileşesin, biliyorum zor ama böyle durumlarda ev işlerini biraz ihmal edebilirsin.

Geçmiş olsun kuzum. Alıştınız mı yeni yuvanıza :)
Ayneeen evi bıraktım Allahtan eşim destek çıkıyor ❤️ Ne demişler buda gelir buda geçer ;) nasılsın ebrum bu arada Elif hanımlar nasıllar?

Cok tsekurler cnm Allah razi olsun sizde gecmis olsun kizinla :KK66:
Tebrikler cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsiiiin Sana tavsiyem bol bol uyu gece gündüz uyu hatta ;) yada çık dışarı dilediğin gibi gez aynı gün birkaç yere git, arkadaşlarınla uzuuuun sohbetler yap... sıcak kahve iç mesela ben şuanda cayı yada kahveyi sıcak içtiğimi hatırlamıyorum ;) bide hiçbirşeyi kafana takmaaaa bol bol eğlen derim ❤️

Slm kizlar nasilsiniz? Ev yerlstiricem die nevrim dondu sonrada kizimla hastalandik yeni toparladik . :KK66: anneler nasilsiniz ? Yeni hamis varmis :KK66:
Nerelerdesin kayıp defnenin annesi ❤️ Bizde kızcemle hastalandık inşallah toparlanırız... alışabildin mi yeni evine, içi yeni bebişli olsun diyelim ;)

Kızlar merhabaa bayadır yoktum herkes nasıll.ben mide bulantılarımla uğraşıyorum biraz geç başladı sanki geç bitcek gibi.Bide cinsiyeti çok merak ediyorum evde karbonat testi yapılıyomuş internette gördüm denedim idrarla karıştırınca köpürürse erkek köpürmezse kız diye geçiyo hiç duydunuz mu bide bu testi gebelik testi olarak kullananlar varmış bi arkadasımda onu denedi.Deneyen ya da duyan var mıı?

Tebrikler cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsiiiin Sana tavsiyem bol bol uyu gece gündüz uyu hatta :KK66: yada çık dışarı dilediğin gibi gez aynı gün birkaç yere git, arkadaşlarınla uzuuuun sohbetler yap... sıcak kahve iç mesela ben şuanda cayı yada kahveyi sıcak içtiğimi hatırlamıyorum :KK66: bide hiçbirşeyi kafana takmaaaa bol bol eğlen derim ❤️

Saol cnm Allah razi olsun.neden cnm cocuk olunca bunlar olamiyor dimi :))

Merhaba kızlar :)
Kızıma ek gıdaya başladım bugün 5. Gün ilk yoğurtla başladım tabi severek yemedi midesi bulandı. 2 gündür de tatlı patates buharda haşlıyorum ezip vermeye çalışıyorum ama nafile :( çok oguruyor midesi bulanıyor dün iyi yedirdim ama bugün 1 kaşık bile yemedi :( önerisi olan var mi zorlamak istemiyorum acaba ara mi versem yoksa devam mi etsem bilemedim

Merhaba kızlar :)
Kızıma ek gıdaya başladım bugün 5. Gün ilk yoğurtla başladım tabi severek yemedi midesi bulandı. 2 gündür de tatlı patates buharda haşlıyorum ezip vermeye çalışıyorum ama nafile :KK43: çok oguruyor midesi bulanıyor dün iyi yedirdim ama bugün 1 kaşık bile yemedi :KK43: önerisi olan var mi zorlamak istemiyorum acaba ara mi versem yoksa devam mi etsem bilemedim
Cnm duyduklarıma göre aç olduğunda verecekmişsin,zorlamayın diyorlar başlarda 1-2 kaşık yeterliymiş... o öğünde yemiyorsa saatini değiştirmen gerekiyormuş... hep diyorlar sabırlı olun ilk meme vermeyle aynı sakın pes etmeyin birde yoğurda meyve fln doğrama bu tada alışması daha doğruymuş... Allah yardımcın olsun cnm bnmm ❤️

Güzel anneler bende bebişlerinizin fotoğraflarını ne yaptığınızı merak ettim... hani çıkarttırıp albüm mü? Herhün cekiyormusunuz? Ben başlarda ihmal etmişim hep tek cekmişim bnmle cok az... bilgisayara attım ama ya format yemesi gerekirse? Bellekte mi kalmalı? Ne düşünüyorsunuz güzeller?

Cnm duyduklarıma göre aç olduğunda verecekmişsin,zorlamayın diyorlar başlarda 1-2 kaşık yeterliymiş... o öğünde yemiyorsa saatini değiştirmen gerekiyormuş... hep diyorlar sabırlı olun ilk meme vermeyle aynı sakın pes etmeyin birde yoğurda meyve fln doğrama bu tada alışması daha doğruymuş... Allah yardımcın olsun cnm bnmm ❤️
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım zaten ancak 1 kaşık zor yiyor :) ogure ogure bir hal oldu kıza :( sonrasında hemen su veriyorum ama su da İcmiyor :) aynen okumuştum kitapta yoğurda meyve koymayin yoksa yoğurdu sade sevmez o yüzden ilk anne sütüne uygun diye yoğurt verdim sonra sebzelere başlarım dedim tatlı patates verdim sonra kabak havuç avakado vereceğim iyice alışırsa yumurta sarısı vereyim diyorum belki sütümle açarım biraz :) bilmiyorum bakalım nasıl olacak

Güzel anneler bende bebişlerinizin fotoğraflarını ne yaptığınızı merak ettim... hani çıkarttırıp albüm mü? Herhün cekiyormusunuz? Ben başlarda ihmal etmişim hep tek cekmişim bnmle cok az... bilgisayara attım ama ya format yemesi gerekirse? Bellekte mi kalmalı? Ne düşünüyorsunuz güzeller?
İnanır misin 4. Ayına kadar olan resimlerimiz gitti :( bilgisayarim bozulduğu icin tüm rsimleri kopyaladık ama kopya yaptığımız alet bozuldu resimler gitti bizde kime resim gönderdiysek istedik :( tabi hepsi yok ama buna da şükür
Henüz birşey yapmadık ama albüm yapmayı düşünüyoruz dediğin gibi çok fazla ikinizin resmî yok :( fırsat bulup çekiçlemedik akıl da etmedik aslında
Hergun olmasa da her ay mutlaka 1 resmî oluyor boyunu ve kilosunu yazıyorum konsept yapmadım çünkü moda olan seyleri yapmayı sevmiyorum kendi şahsi fikrim bu :) o yüzden sadece unutmayayım diye boyunu kilosunu ve ayını yazıyorum 12 ay dolunca hepsini birleştirip çerçeve yaparım diye düşünüyorum :)

Back