• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Elif hastalandı teyzesi, mızmızlığı da ondanmış. Bu gece de yine zor uyudu, ağlıyor ağlayınca da iyice burnu tıkanıyor kuzumun. İnşallah çabuk geçer, grip bile bebekleri çok etkiliyor :KK43:

Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aa hadiya :( çok geçmiş olsun Canim ya insallah kısa zamanda atlatır elifcik :( bol bol temizle annesi burnunu ben öyle yapmıştım ama sonrasında birden öksürük musallat olmust o daha kötü :( aman dikkat et...
yavrum benim ya sıkıntıları var belli ama anlatamıyorlar ki :( iste en kötü durum da bu :(
Allahım korusun bebislerimizi

Elif hastalandı teyzesi, mızmızlığı da ondanmış. Bu gece de yine zor uyudu, ağlıyor ağlayınca da iyice burnu tıkanıyor kuzumun. İnşallah çabuk geçer, grip bile bebekleri çok etkiliyor :KK43:

Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Cok tskler Allah razi olsun

E-brulim E-brulim vesselam_ vesselam_ geçmiş olsun hanımlar inşallah bir an önce atlatır kuzular benim de bir esim hasta kimseye bulaşmadan atlatırız ins.
Eşine geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmaz.
Aa hadiya :KK43: çok geçmiş olsun Canim ya insallah kısa zamanda atlatır elifcik :KK43: bol bol temizle annesi burnunu ben öyle yapmıştım ama sonrasında birden öksürük musallat olmust o daha kötü :KK43: aman dikkat et...
yavrum benim ya sıkıntıları var belli ama anlatamıyorlar ki :KK43: iste en kötü durum da bu :KK43:
Allahım korusun bebislerimizi
Sağol canım inşallah. Burnunu temizlemeye çalışıyorum da tıkalı sürekli canım, napsam bilemedim :(
Amin rabbim beterinden korusun. Derdini anlatamamak ne kadar zor :(
Cok tskler Allah razi olsun
Amin cümlemizden canım

Merhaba kızlar
Biz döndük tatilden ve hiç korktuğum gibi olmadı :) minik KıZıM bizi hiç üzmedi :) hava da gayet iyiydi sorunsuz bir şekilde atlattık Allah’a şükürler olsun. Bugünde 6. Ay asimiz vardı :( şimdilik uyuyor insallah ateş yapmaz 3 iğne 1 damla verdiler :(

Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah:KK200:

Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah:KK200:

Iyi aksamlar cnm.ooo ne kalmis senin masallah.Rabbim sagsaglim kucamiza aldirsin ins.isteyenlerede nasib etsin

Iyi aksamlar cnm.ooo ne kalmis senin masallah.Rabbim sagsaglim kucamiza aldirsin ins.isteyenlerede nasib etsin

Ay masaAllah ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi yaa.
Hiç korkma inan anaç duyguların bebeginle birlikte doğuyor..
Hep anneymis gibi olacaksın InşaaAllah
Isim ne olacak bebişin;)
Merhaba kızlar
Biz döndük tatilden ve hiç korktuğum gibi olmadı :) minik KıZıM bizi hiç üzmedi :) hava da gayet iyiydi sorunsuz bir şekilde atlattık Allah’a şükürler olsun. Bugünde 6. Ay asimiz vardı :KK43: şimdilik uyuyor insallah ateş yapmaz 3 iğne 1 damla verdiler :KK43:
Afferim defne prensese..
Güzel anılar biriktirmissinizdir şimdi...
Bizimde 4.ay aşısı 23unde..
Rabbim yardımcımız olsun kolayca atlatırız insaAllah

Merhaba kızlar
Biz döndük tatilden ve hiç korktuğum gibi olmadı :) minik KıZıM bizi hiç üzmedi :) hava da gayet iyiydi sorunsuz bir şekilde atlattık Allah’a şükürler olsun. Bugünde 6. Ay asimiz vardı :KK43: şimdilik uyuyor insallah ateş yapmaz 3 iğne 1 damla verdiler :KK43:
Ne güzel geçmiş, rahatlamışsınızdır ;) minik kızına da geçmiş olsun canım..

Hiç korkma canım hiç tecrüben olmasa dünyaya geldiklerinde sanki 40 yıldır çocuk bakıyormuş gibi oluyorsun. Az kalmış bu arada ;)

Ay masaAllah ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi yaa.
Hiç korkma inan anaç duyguların bebeginle birlikte doğuyor..
Hep anneymis gibi olacaksın InşaaAllah
Isim ne olacak bebişin:KK66:

Afferim defne prensese..
Güzel anılar biriktirmissinizdir şimdi...
Bizimde 4.ay aşısı 23unde..
Rabbim yardımcımız olsun kolayca atlatırız insaAllah

Insallah cnm tam bellı degl ama ensar düsşünüyorum ısm

Ne güzel geçmiş, rahatlamışsınızdır :KK66: minik kızına da geçmiş olsun canım..

Hiç korkma canım hiç tecrüben olmasa dünyaya geldiklerinde sanki 40 yıldır çocuk bakıyormuş gibi oluyorsun. Az kalmış bu arada :KK66:
Teşekkür ederiz teyzesi :) allahtan çok fazla ağlamadı ve ateş yapmadı çok şükür atlattık

Merhaba kızlar
Aferin tatlı kuzuya❤️
Geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız ateşsiz geçer.
Çok az kalmış bebeğine kavuşmaya, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kuzun bir doğsun boşuna korkmuşum diyeceksin, anneler bebekleri için her şeyin en doğrusunu bilir - Allah’ın bir vergisi... hiç stres yapma canım her şey çok güzel olacak inşallah.

Aferin tatlı kuzuya❤️
Geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız ateşsiz geçer.

Çok az kalmış bebeğine kavuşmaya, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kuzun bir doğsun boşuna korkmuşum diyeceksin, anneler bebekleri için her şeyin en doğrusunu bilir - Allah’ın bir vergisi... hiç stres yapma canım her şey çok güzel olacak inşallah.

Amın cnm sagolasın ınsallah

Kızlar size bir sorum olacak geçen ayın 28 inse korunmayı bıraktık Eylül'de 29 Eylül'de de korunmadık 1 inde adet oldum 2 sinda çok az geldi 3 ü sabah yıkandım ve aksamı korunmadık yani 2 güncük adet oldum birdahaki ki adet tarihime 18 gün var ve bu arada yumurtalama dönemin başladı çalışmalara devam ama benim kasıgımda agrı oluyor arada batıyor sağ tarafta ve aşırı uyku var ve çişimin rengi koyulaşmış fikirlerinize ihtiyaçım var :110:

Günaydın canlar, bnm kızda grip oldu 2 gündür burnu akıyor kuzumun :( bu arada bana gelen kadın çıktı :( herşey üst üste geldi anlatacagınız... bnmde boğazım şişmek üzere bol limonlu ballı su içiyorum... yaaa işte öyle tam düzen oturmuşken tekrar dön başa... işin kötü yanı ek gıdaya çok az kalmıştı nasıl telaşlıyım yapabilirmiyim diye :(
Semra24 Semra24 naptım cnm geçtiniz mi ek gıdalara? Sevdimi prenses?

Back