• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi Al_pi cnm gösterge bnm içinde çok önemliydi ama şimdi alıştım... birde gece değiştirmiyorum ben, gece&gündüz olayını kavraması için bunu önermişlerdi bana... bide ben sık alt değiştiriyorum malum sıcak memleketteyim..Yen'i doğan prima kullandım önceleri,denemeye molfix ile başladım, molfixi hiç sevmedim ama sanki pamuklu degil gibime geliyor... komiliyi denedim ve şimdiye kadar bir şikayetimde olmadı...saf doğal ve zeytinyağlı kelimeleri kandırdı beni ;)

Ne bilim hasta değil gibi insaAllah olmaz ya ama geçmedi bir türlü hırıltısı genelde yattığında oluyor kucaktayken biseyi yok.
Ne şurubu verdiler biliyor musun?
Çok üzülüyorum alıp boğazından alasim geliyor :KK43:
Geçmiş olsun cnm, bence dr una bir danış ihmale gelmez... bnm bildiğimde bol bol emzirmek en iyi ilaç ;)

Eki Görüntüle 2050970 Bugün kızımın diş buğdayını yaptik darısı sizlerin başına olsun tepsi uzattik şırıngayı aldı iki kere:)) doktpr veya hemşire olacak kızım:p buda pastamız
Amiiiiin.... Maşallah çok tatlı olmuş pastasıııı, darısı diğer dişlerine olsun ela bebeğin ;) madem öyle dr olsun şifa dağıtsın tüm hastalara ❤️

Kızlar nasılsınız?
Uykusuz gecelerimiz başladı defnecik nedense 2 saatte bir uyanmaya başladı :( normalde doğduğundan beri gece 1 kere kalkardi tas catlasin 2 şimdi sürekli kalkıyor ve 12 de yatıyor :( dişten mi bilmiyorum ama çok yoruluyoruz ikimizde :(
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Uykusuz gecelerimiz başladı defnecik nedense 2 saatte bir uyanmaya başladı :KK43: normalde doğduğundan beri gece 1 kere kalkardi tas catlasin 2 şimdi sürekli kalkıyor ve 12 de yatıyor :KK43: dişten mi bilmiyorum ama çok yoruluyoruz ikimizde :KK43:
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah diştendir ve biran önce geçer. Eloş da iki gecedir uyumuyor, sürekli ağlıyor gece, uyanıyor beni istiyor... hem bana hemde kendine zorluk :( ama atlatacağız inşallah, tabi sebebini bulabilirsek.

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah diştendir ve biran önce geçer. Eloş da iki gecedir uyumuyor, sürekli ağlıyor gece, uyanıyor beni istiyor... hem bana hemde kendine zorluk :KK43: ama atlatacağız inşallah, tabi sebebini bulabilirsek.
Ne oluyor bu çocuklara :( allahım sen yardımcımız ol :( insallah Ela’nın da birşeyi yoktur sadece buyume atağıdır annesi

Semra24 Semra24 canım birkac gündür iyi gözüküyor eskisi gibi hırıltı kalmadı.
Sanırım yeni ortama zamanla alışacak.
Dahada iyi olur Inşaallah.
Bizimde gece uykularımız bazen çok iyi bazı zamanlar abartısız ya iki saatte bir uyanıyor.
Iki gündür böyleyiz..
Bakalım düzelir insaAllah.
Gittiniz mi gezmeye bu arada

Kizzzlaaaarrr beni hatirladiniz mi????Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:

Kizzzlaaaarrr beni hatirladiniz mi????Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:
Ayy evet hatırladım canım gözünaydın çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına alırsın insaAllah..

Semra24 Semra24 canım birkac gündür iyi gözüküyor eskisi gibi hırıltı kalmadı.
Sanırım yeni ortama zamanla alışacak.
Dahada iyi olur Inşaallah.
Bizimde gece uykularımız bazen çok iyi bazı zamanlar abartısız ya iki saatte bir uyanıyor.
Iki gündür böyleyiz..
Bakalım düzelir insaAllah.
Gittiniz mi gezmeye bu arada
İnsallah alisir canim ya bebekler hasta olunca insan kötü oluyor :(
Bu aralar çoğu insandan duyuyorum hayırlısı allahtan :( uyumayan bebek vardır illa ki sıkıntıları
Evet canım suan canakkaledeyiz :) suanlik iti geçiyor dayandı kizim o kadar yolculuğa maasallah :) uykusunu tam alamıyor ama insallah duzene girer yine eskisi olur. Burada kalan arkadaşlarım soguk dedi hep kışlık aldık ama piştik ya çok sıcaktı bugün

Ne oluyor bu çocuklara :KK43: allahım sen yardımcımız ol :KK43: insallah Ela’nın da birşeyi yoktur sadece buyume atağıdır annesi
Elif hastalandı teyzesi, mızmızlığı da ondanmış. Bu gece de yine zor uyudu, ağlıyor ağlayınca da iyice burnu tıkanıyor kuzumun. İnşallah çabuk geçer, grip bile bebekleri çok etkiliyor :(

Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Evet hatırladım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, güzel bir hamilelik süreci diliyorum..

E-brulim E-brulim vesselam_ vesselam_ geçmiş olsun hanımlar inşallah bir an önce atlatır kuzular benim de bir esim hasta kimseye bulaşmadan atlatırız ins.

Back