Aa hadiyaElif hastalandı teyzesi, mızmızlığı da ondanmış. Bu gece de yine zor uyudu, ağlıyor ağlayınca da iyice burnu tıkanıyor kuzumun. İnşallah çabuk geçer, grip bile bebekleri çok etkiliyor
Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet hatırladım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, güzel bir hamilelik süreci diliyorum..
Elif hastalandı teyzesi, mızmızlığı da ondanmış. Bu gece de yine zor uyudu, ağlıyor ağlayınca da iyice burnu tıkanıyor kuzumun. İnşallah çabuk geçer, grip bile bebekleri çok etkiliyor
Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Eşine geçmiş olsun canım inşallah size bulaşmaz.
Sağol canım inşallah. Burnunu temizlemeye çalışıyorum da tıkalı sürekli canım, napsam bilemedimAa hadiyaçok geçmiş olsun Canim ya insallah kısa zamanda atlatır elifcik bol bol temizle annesi burnunu ben öyle yapmıştım ama sonrasında birden öksürük musallat olmust o daha kötü aman dikkat et...
yavrum benim ya sıkıntıları var belli ama anlatamıyorlar kiiste en kötü durum da bu
Allahım korusun bebislerimizi
Amin cümlemizden canımCok tskler Allah razi olsun
Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah
Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah
Ay masaAllah ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi yaa.Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah
Afferim defne prensese..Merhaba kızlar
Biz döndük tatilden ve hiç korktuğum gibi olmadı :) minik KıZıM bizi hiç üzmedi :) hava da gayet iyiydi sorunsuz bir şekilde atlattık Allah’a şükürler olsun. Bugünde 6. Ay asimiz vardışimdilik uyuyor insallah ateş yapmaz 3 iğne 1 damla verdiler
Sağol canım ya idare eder.. Bu iğneler döngümü uzattı. Adet olamadım hala. Doktorumu aradım. Tarlusal başladık. 1 haftaya olurda inşlhh herşey yolunda gider.. Sen nasılsın canım. Bebiş nasıl?LeYLa_21 abla nasılsın durumlar nasıl
Ne güzel geçmiş, rahatlamışsınızdırMerhaba kızlar
Biz döndük tatilden ve hiç korktuğum gibi olmadı :) minik KıZıM bizi hiç üzmedi :) hava da gayet iyiydi sorunsuz bir şekilde atlattık Allah’a şükürler olsun. Bugünde 6. Ay asimiz vardışimdilik uyuyor insallah ateş yapmaz 3 iğne 1 damla verdiler
Hiç korkma canım hiç tecrüben olmasa dünyaya geldiklerinde sanki 40 yıldır çocuk bakıyormuş gibi oluyorsun. Az kalmış bu aradaKızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah
Ne güzel geçmiş, rahatlamışsınızdırminik kızına da geçmiş olsun canım..
Hiç korkma canım hiç tecrüben olmasa dünyaya geldiklerinde sanki 40 yıldır çocuk bakıyormuş gibi oluyorsun. Az kalmış bu arada
Ay masaAllah ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi yaa.
Hiç korkma inan anaç duyguların bebeginle birlikte doğuyor..
Hep anneymis gibi olacaksın InşaaAllah
Isim ne olacak bebişin
Afferim defne prensese..
Güzel anılar biriktirmissinizdir şimdi...
Bizimde 4.ay aşısı 23unde..
Rabbim yardımcımız olsun kolayca atlatırız insaAllah
Teşekkür ederiz teyzesi :) allahtan çok fazla ağlamadı ve ateş yapmadı çok şükür atlattıkNe güzel geçmiş, rahatlamışsınızdırminik kızına da geçmiş olsun canım..
Hiç korkma canım hiç tecrüben olmasa dünyaya geldiklerinde sanki 40 yıldır çocuk bakıyormuş gibi oluyorsun. Az kalmış bu arada
Aferin tatlı kuzuyaMerhaba kızlar
Çok az kalmış bebeğine kavuşmaya, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kuzun bir doğsun boşuna korkmuşum diyeceksin, anneler bebekleri için her şeyin en doğrusunu bilir - Allah’ın bir vergisi... hiç stres yapma canım her şey çok güzel olacak inşallah.Kızlar hayrlı aksamlar bayadr grmıyodum bu arada 7. Ayımızıza grdık cok sukur herkes ıyıdr ınsallah artk benı dogm korkusu bebek bakımı korkusu sarmaya basladı tabbım her ısteyen saglklı hayrlı ewlat nasp etsın bzlerede sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp eesın ınsaallah
Aferin tatlı kuzuya
Geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız ateşsiz geçer.
Çok az kalmış bebeğine kavuşmaya, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kuzun bir doğsun boşuna korkmuşum diyeceksin, anneler bebekleri için her şeyin en doğrusunu bilir - Allah’ın bir vergisi... hiç stres yapma canım her şey çok güzel olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?