• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çok az bir zaman kaldı kavuşmanıza, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hamileyken tadilat zor oluyordur, yorma kendini çok yoksa prenses sürpriz yapabilir. Ben bir gün kendimi kaptırdım akşama kadar temizlikle uğraştım, öyle yorulmuşum ki oturunca anladım - sonuç aynı gece suyum geldi ve sürpriiiiz :)
Hayırlısı böyleymiş tabi ama yinede dikkat etmekte fayda var.

Canım nasılsın? Oğluş ne 2 yaşına mı girecek maşallah?
Ay deme öyle mi oldu canım:)) Bende sürekli eşime ben inşaata doğurcam bu çocuğu diyorum:)) sonuna kadar gidemeyeceğimizi düşünüyorum da 36 yı geçsek şükredicem canım.. büyüsün de öyle gelsin tabi ama kavuşmak içinde iple çekiyorum günleri:)

Allah hep güzel günler göstersin kuzum ❤️

İyi şükür bıdık bıdık yürüyor teyzesi :) acayip aktif bir çocuk, akşama kadar yerinde durmuyor tabi bende sürekli peşinde. Normal şartlarda benim fidan gibi olmam gerekirdi :))))

Canım kolay gelsin... bende elifte biraz zorluk çekmiştim başlarda. Benim yaptığım şeyi yemek istemedi, kavanoz da ki sebze pürelerinden denedim öyle öyle alıştı. Hazır olan şeyler tabi ki ev yapımı kadar sağlıklı değil ama geçici olarak düşünebilirsin. Üstüne de fazla gitme bence, sütü seviyor demek ki tatlı yeğenimiz ❤️

En garantilisi çıkartıp albüm yapmak, bilgisayara bir şey olursa hepsi gidebilir. Yazık olur anılarınıza, insan üzülüyor. Canım hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama mesela iPhone da internet üzerinden de erişilebilen bir dosya oluşturup resimlerini oraya yükleyebiliyorsun.

Hayırlısı olsun abla, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Artık biraz daha iyiyiz :) yoğurda bayılıyor miniğim sebzeler de eh işte :) agzinda pütürlü şey istemiyor ama bugün elma rendeledim verdim bayıla bayıla yedi bitince ağladı teyzesi :)) aslında doğduğundan beri çok iştahlı Bir Bebek ama bakalım neler olacak :) ek gıda isleri de zormuş :)

15 aylık cnm şuanda 30 ekim 2015de çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım 6 temmuz 2016da ramazan bayramının ilk günü ogluşum bize süpriz yaparak 3 hafta erken dogdu
Maşallah oğluşuna, rabbim ömrünü uzun ben hayırlı eylesin.

Şu anda tekrardan eşimin ısrarıyla 2nci için tedaviye başladım
Hayırlısı olsun canım, Allah en hayırlı vakitte nasip etsin. O zaman sende heyecan doruktadır, oğluşa kardeş geliyor :)

Ay deme öyle mi oldu canım:)) Bende sürekli eşime ben inşaata doğurcam bu çocuğu diyorum:)) sonuna kadar gidemeyeceğimizi düşünüyorum da 36 yı geçsek şükredicem canım.. büyüsün de öyle gelsin tabi ama kavuşmak içinde iple çekiyorum günleri:)
Hayırlısı olsun canım, prenses vaktinde gelir inşallah. Sen kendine dikkat et, zaten ediyorsundur da işte lafın gelişi :)

Artık biraz daha iyiyiz :) yoğurda bayılıyor miniğim sebzeler de eh işte :) agzinda pütürlü şey istemiyor ama bugün elma rendeledim verdim bayıla bayıla yedi bitince ağladı teyzesi :)) aslında doğduğundan beri çok iştahlı Bir Bebek ama bakalım neler olacak :) ek gıda isleri de zormuş :)
Maşallah de gülüm, allah nazardan saklasın. Yemeyen çocuk çok zor, etrafımda bir sürü örnek var, o çocukların annelerinin gözlerinde ki o “çocuğum yemeğini yiyecek” umudu anlatılmaz. Allah yardımcıları olsun.
Elma tatlı geldi demek prensesime ❤️ Afiyet bal şeker olsun

Hayırlısı olsun canım, Allah en hayırlı vakitte nasip etsin. O zaman sende heyecan doruktadır, oğluşa kardeş geliyor :)

Hayırlısı olsun canım, prenses vaktinde gelir inşallah. Sen kendine dikkat et, zaten ediyorsundur da işte lafın gelişi :)

Maşallah de gülüm, allah nazardan saklasın. Yemeyen çocuk çok zor, etrafımda bir sürü örnek var, o çocukların annelerinin gözlerinde ki o “çocuğum yemeğini yiyecek” umudu anlatılmaz. Allah yardımcıları olsun.
Aynen canım maasallah diyelim :) artık daha iyiyiz sanki :) dün kabakla yoğurt verdim baya yedi :) cadı kabagi ağzına veriyirum suyunu emiyor diliyle posasini atmaya çalışıyor :) ama yoğurt verince yutuyor :) tam cadı

Amin inş hayırlısıyla nasip eder rabbim

Aynen canım maasallah diyelim :) artık daha iyiyiz sanki :) dün kabakla yoğurt verdim baya yedi :) cadı kabagi ağzına veriyirum suyunu emiyor diliyle posasini atmaya çalışıyor :) ama yoğurt verince yutuyor :) tam cadı
Yerim ben onu :) benim kız da mandalinle domatesi öyle yiyor :)))

Günaydın kızlar ben ilk gebeligimde çatlatma ignesi vurdurmuştum evde testle takip etmiştim igneddn sonra 7nci gün tek çizgi 8nci gün çift çizgi çıktı silik şekilde şimdi tekrardan igne vuruldu bugün 8nci gün hala çift çizgi çıkıyo hiç tek çizgiye düşmedi yani teste bakıncada 2nci çizgi belli bir şekilde görünüyo öyle çok silikde degil ya bebek mi yoksa hala igne etkisimi anlamadım ilk gebeligimde kan testini 11nci gün yaptırmıştım hamilesin demişlerdi şimdi 11nci gün yaptırıcam kan testini ama kafayı yedim testler niye tek çizgiye hiç düşmedi ignenin etkisi hala geçmedi mi acaba

Günaydın kızlar ben ilk gebeligimde çatlatma ignesi vurdurmuştum evde testle takip etmiştim igneddn sonra 7nci gün tek çizgi 8nci gün çift çizgi çıktı silik şekilde şimdi tekrardan igne vuruldu bugün 8nci gün hala çift çizgi çıkıyo hiç tek çizgiye düşmedi yani teste bakıncada 2nci çizgi belli bir şekilde görünüyo öyle çok silikde degil ya bebek mi yoksa hala igne etkisimi anlamadım ilk gebeligimde kan testini 11nci gün yaptırmıştım hamilesin demişlerdi şimdi 11nci gün yaptırıcam kan testini ama kafayı yedim testler niye tek çizgiye hiç düşmedi ignenin etkisi hala geçmedi mi acaba
Ignenin etkisi olabilir. Senin bebegin 15 aylik degilmi. Masallah buyük cesaret birde neden igne kullandin. Tedavisiz olmadimi surecimi hizlandirmak icin .

Ignenin etkisi olabilir. Senin bebegin 15 aylik degilmi. Masallah buyük cesaret birde neden igne kullandin. Tedavisiz olmadimi surecimi hizlandirmak icin .
Evet cnm 15 aylık ben 2 ay hiç adet olmadım o yüzden doktora gittim ultrasonla baktı 1 tane yumurta gelişmiş kendiligimden dedi bekledik çatlamadı eşimde 2nci çocugu çok istiyodu o zaman çatlatma ignesi vurdurduk bu ay bi deneme yapalım dedik

Evet cnm 15 aylık ben 2 ay hiç adet olmadım o yüzden doktora gittim ultrasonla baktı 1 tane yumurta gelişmiş kendiligimden dedi bekledik çatlamadı eşimde 2nci çocugu çok istiyodu o zaman çatlatma ignesi vurdurduk bu ay bi deneme yapalım dedik
Anladim canim cunku daha kucuk ya bebegin tutma sansi tuksektir. Zaten bu ay tutarsa ayni ayda dogacaklar bebeklerin :)
Hakkinizda hayirlisi olsun

Anladim canim cunku daha kucuk ya bebegin tutma sansi tuksektir. Zaten bu ay tutarsa ayni ayda dogacaklar bebeklerin :)
Hakkinizda hayirlisi olsun
Aynen oglumda 29 ekimde şimdi de 19 ekimde igne vuruldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş. İlk gebelikte 18 ay tedavi gördüm şimdi ilk aydan tutarsa çok sevinirim

Aynen oglumda 29 ekimde şimdi de 19 ekimde igne vuruldu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş. İlk gebelikte 18 ay tedavi gördüm şimdi ilk aydan tutarsa çok sevinirim
Neden olmasin bakmissin olmus..Hastaneye git kan testi yaptir diye az konusmamistik sana :) Herkesin hamile oldugu gunu hatirliyorum heyecaninida .. Doyulmayacak bir donem hamilelik bence..

Neden olmasin bakmissin olmus..Hastaneye git kan testi yaptir diye az konusmamistik sana :) Herkesin hamile oldugu gunu hatirliyorum heyecaninida .. Doyulmayacak bir donem hamilelik bence..
Aynen cnm hamilelik bir kadın yaşacagını en güzel duygulardan biri hele onu ilk ögrendigin gün mutlulugu tarif edilmez

iyiyiz gezdik dolastik 20 gun tatil yaptik mevludumuzu okuttuk evimize donduk.
Misafirlikte 7/24 uyuyan kiz eve geldik uyumaz oldu :-/
Sende durumlar nasil ?
Ne güzel canım tatile nereye gittiniz? Küçük bebekle tatil daha rahat diyenler var sizin de güzel geçmiş ;) Allah kabul etsin mevlüdünu de okuttunuz. Bebekler genelde dışarıda yabancı yerde uyuyorlar genel bir durum annesi şimdi seninle keşif yapacak oyunlar oynayacak hep uyumak olmaz ;) ben yarım gün sut iznimi kullanarak çalışmaya başladım bir kac ay sonra tekrar ücretsiz izne ayrılacağım biraz zor oluyor haliyle annem yakın benim de avantajım o oluyor..

Aynen cnm hamilelik bir kadın yaşacagını en güzel duygulardan biri hele onu ilk ögrendigin gün mutlulugu tarif edilmez
Genelde ikinci çocuk daha çabuk oluyor derler.. Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin ins. Senin de güzel haberlerini alırız :)

Ne güzel canım tatile nereye gittiniz? Küçük bebekle tatil daha rahat diyenler var sizin de güzel geçmiş :KK66: Allah kabul etsin mevlüdünu de okuttunuz. Bebekler genelde dışarıda yabancı yerde uyuyorlar genel bir durum annesi şimdi seninle keşif yapacak oyunlar oynayacak hep uyumak olmaz :KK66: ben yarım gün sut iznimi kullanarak çalışmaya başladım bir kac ay sonra tekrar ücretsiz izne ayrılacağım biraz zor oluyor haliyle annem yakın benim de avantajım o oluyor..
Tatile derken gezip gece evimize döndük ama cok kolaydi gun icerisinde uyudu etrafi seyretti. 20 gün esimin memleketinde kaldim orasi bizim icin tatil oldu ev ev gezdik disarisi biraz ruzgarliydi ve bebek arabamiz almamistik ama ordada hep sakin bir bebekmis gibi rol yapti :) uyudu hep sıpa gecede gunduzde keyifliydi. Gerci iyiki keyifliydi tek kaldim babasida yoktu yanimda cildirirdim. :)
Amin canim cok sukur mevludde bitti sirada dis bugdayi ..

Ah ne zor gelmistir ayrilmak yarim gunde olsa zor ben 1-2 saat esime birakiyorum ondada aklim hep evde kaliyor ozluyorum.
ama annenin oluşu muhtesem gozun arkada kalmaz.

Back