• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar yaa oğlumda geçmeyen bir hırıltı var serum fizyolojik kullanıyorum ama geçmedi..
Doktora götürecem yine sanirim
Ne yapmam gerek :KK43:

Kızlar yaa oğlumda geçmeyen bir hırıltı var serum fizyolojik kullanıyorum ama geçmedi..
Bol bol emzir canim başka türlü geçmez bide devam et serum fizyolojike bizim kizda da vardı sonradan öksürük başladı 1 hafta da zor geçti ama bana şurup verdiler doktora götür sen yine de bu aralar salgın var aman dikkat edin

Bol bol emzir canim başka türlü geçmez bide devam et serum fizyolojike bizim kizda da vardı sonradan öksürük başladı 1 hafta da zor geçti ama bana şurup verdiler doktora götür sen yine de bu aralar salgın var aman dikkat edin
Ne bilim hasta değil gibi insaAllah olmaz ya ama geçmedi bir türlü hırıltısı genelde yattığında oluyor kucaktayken biseyi yok.
Ne şurubu verdiler biliyor musun?
Çok üzülüyorum alıp boğazından alasim geliyor :(

Ne bilim hasta değil gibi insaAllah olmaz ya ama geçmedi bir türlü hırıltısı genelde yattığında oluyor kucaktayken biseyi yok.
Ne şurubu verdiler biliyor musun?
Çok üzülüyorum alıp boğazından alasim geliyor :KK43:
Bizimki öksürüyordu canim o yüzden verdi dr ama çok yanlış ilaçlar verdiler biri ver diğeri verme diyo insani daha kötü bunalıma sokuyorlar hepsini attım çöpe İnan hatırlamıyorum ismini. normalde yatarken yastık kullanmam ama bu gibi durumlarda rahat nefes alsın diye bebek yastığıyla yatırıyorum basını biraz yükselt annesi daha rahat uyur
Sana ilaç vermezler sanmıyorum sen bol bol emzir anne sutu ona iyi gelir ama dediğim gibi dr götür bakalım ne diyecek bebekler bizlerden daha dayanıklı emin ol :KK66:

Bizimki öksürüyordu canim o yüzden verdi dr ama çok yanlış ilaçlar verdiler biri ver diğeri verme diyo insani daha kötü bunalıma sokuyorlar hepsini attım çöpe İnan hatırlamıyorum ismini. normalde yatarken yastık kullanmam ama bu gibi durumlarda rahat nefes alsın diye bebek yastığıyla yatırıyorum basını biraz yükselt annesi daha rahat uyur
Sana ilaç vermezler sanmıyorum sen bol bol emzir anne sutu ona iyi gelir ama dediğim gibi dr götür bakalım ne diyecek bebekler bizlerden daha dayanıklı emin ol :KK66:
Yastığını koyuyorum bende evet çok şükür uykusunda olmuyor gündüz uykusundada.
Sadece uyanıkken ve yattığında oluyor cozemedim çok garip..
Ağzında çok tukuruk biriktiriyor ondan mi acaba diyorum.insaAlllah geçer canim

Evet canım sut verilmiyor ama yoğurt peynir kefir bunlar verilebiliyor zaten ilk ay tadım ayı olduğu icin neyin dokunacağını öğrenebilirim 3 gün kuralı yanı :KK66: yumurtaninda sarisi veriliyor 1 yasindan sonra da Beyazi
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim kuzum :* inşallah tadım ayını zorluksuz atlatırsınız ve kara gözlü defneme hiç bir şey dokunmaz :)
Eki Görüntüle 2050970 Bugün kızımın diş buğdayını yaptik darısı sizlerin başına olsun tepsi uzattik şırıngayı aldı iki kere:)) doktpr veya hemşire olacak kızım:p buda pastamız
Hayırlı olsun canım allah o günleri de göstersin ❤️

Geçmiş olsun canım :(
Uzun zamandır böyleyse götür doktora hem için rahat eder.

Beni aydınlattığın için teşekkür ederim kuzum :* inşallah tadım ayını zorluksuz atlatırsınız ve kara gözlü defneme hiç bir şey dokunmaz :)

Geçmiş olsun canım :KK43:
Sağol canım amin cümlemize

Yastığını koyuyorum bende evet çok şükür uykusunda olmuyor gündüz uykusundada.
Sadece uyanıkken ve yattığında oluyor cozemedim çok garip..
Ağzında çok tukuruk biriktiriyor ondan mi acaba diyorum.insaAlllah geçer canim
İnsallah canim benim geçer annesi merak etme :) bebekler hasta olmasın ya çok zor bi yandan öksürüyor bi yandan gülüyor yavrum derdini de söyleyemiyor :(
İnsallah tez vakitte iyileşir canim benim icini ferah tut

Geçmiş olsun canım :KK43:
Ne demek canım benim bende çok karıştırıyordum ama zaman yaklaştıkça tekrar tekrar okuyorum bakalım insallah birşey dokunmaz kuzuma teşekkürler teyzesi :**

Saye- Saye- @LeYLa_21
Kızlaaar tedavileriniz hayirli olsun Rabbim sizlerinde yuzunu guldursun,darısı tüm isteyen bekleyen arkadaslarimizaaaa olsun ❤️ Hbrdar edin olur mu?
Teşekkür ederim canım. Benim transfer iptal olabilir Rahim kalınlığını beğenmedi drum iki gün sonra belli olacak durum

Ne demek canım benim bende çok karıştırıyordum ama zaman yaklaştıkça tekrar tekrar okuyorum bakalım insallah birşey dokunmaz kuzuma teşekkürler teyzesi :**
O siteleri bende takip ediyorum ;) bizim 1 ayımız daha var ama çok heyacanlıyım... mama sandalyemiz bile hazır inşallah üzmezler defneler bizi seve seve yerler ;)

Back