Bende kucağa alıştırmam diyordum :) sabah 4 lere kadar kucağımda salladığım oluyordu gazı olduğu zamanlar... Büyük konuşmuşum :)Aminn sağol canım.Bazen birakiyorum kendiliğinden yatiyor bazen ayakta salliyorum.
Doğmadan önce sallamam falan diyodumda yalan oldu malum kolikti. Oyüzden doğmadan önce atip tutmamak lazım benim gibi:))
Ay yerim ben onu.Uyku arkadaşı denedinmi? Uzun bacaklı kollu bir arkadaş olabilir meselaBende kucağa alıştırmam diyordum :) sabah 4 lere kadar kucağımda salladığım oluyordu gazı olduğu zamanlar... Büyük konuşmuşum :)
Şimdi yatağında uyutuyorum Allah'a şükür ama hep elimi yada kolumu tutmak istiyor, ondan nasıl vazgeçireceğim bilemedim.
Demekki 38i gorse iyi kiloyla dogarmis benim minnak 38+4de 2.872 kilo 49cm dogdu dusun.Ay ben onu yerim :))))))
36 haftalık doğdu gülüm, 47 cm 2,5 kilo idi cadı. 1 ay içinde 1 kilo almayı başarmıştı :)
Aynen öyle Büşram zamanın önemli yok, sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Annesine benzediyse demek ki o da büyüyünce ince belli olacak :) gerçi belli de olmaz belki sonradan açılır :)
Cadıma bak sen :)
Daha küçük annesi, tam anlamıyla oturması biraz daha sürer.
Ooo senin ki güzelmiş ne zaman isterse o zaman - yaşadı fıstık :) aslında öyle yapmak gerekiyormuş... saatine göre emzirince günün daha planlı programlı oluyor tek avantajı bu.
Maşallah kuzuya
Meme artık sütü kontrol ettiği için fazla şişlik olmaz canım, gerektiği kadar üretiyor.
Kızlar uyku düzenleri daha çok değişebilir, gün gün yeni huylar edinebiliyorlar. Bizimki 20 dakika içinde uyurdu şimdi neredeyse 1 saat sürüyor uyuması :/ bir evre geliyor gece hiç uyanmıyor sonra bir bakıyorum tamamen değişmiş.
Sağolasın Büşra teyzesiemzikle oyaliyoruz biraz ama acken o da fayda etmiyor zamanla düzene gireriz simdi memeyi hem yemek hem guven hem de gaz ağrılarını hafifletmek icin istiyor o da haliyle kilo olarak geri dönüyor anne sütü veriyorum 6 ay ins boyle devam eder..
Is yerinde bütün kızlar diyet yapıp zayifliyordu ben ise hamileyken her hafta yarim kilo alıyordum onlar topuklu ayakkabilarin üstünde ucuyorlar ben de spor ayakkabilarin üstündeo yüzden eski kilomu çok özledim gidiyorsa kendiliginden gitsin kilolar Alpim ya en guzeli
Canım aventin sothie diye bir emziği var onu kullaninca dedigin gibi meme reddi yaşadık ama onun haricindeki emzikler bizim icin kurtaricimiz. Istahda sıkıntı olursa direk keserimEki Görüntüle 2042731 Canım emziği at gitsin
Meme reddi olmasın sonra
Canım ne zaman isterse o zaman emziriyorum 0-3 ay arası bir rutin oluşturmayı düşünmüyorum 4. aydan sonra farkına variyorlar bazı seylerin.. Bu arada uyutmak icin plates topunda zipliyoruz biz gaz ağrılarına iyi geliyor. .Kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Ah yüzme en güzel sporO hareketi bilmiyorum da mekik cekmek lazimmis ama hala korkuyorum dikislerden yuruyuste super geliyor sıkılasıyorsun yüzebilsem aninda gider de bacaklar roberto carlos gibi oldu benim
Cok sukur sakin bir bebek beni hic üzmuyor uykularimiz biraz az hep kuş uykusu geceleride ne guzel 2 kere uyaniyordu simdilerde saat basi uyaniyor :-/
Maşallah kuzuya çok sık emdiginde memeler sert olamıyor daha dogrusu sert olacak vakti bulamiyorlar ama memelerin yumuşak olması sutun olmadığı anlamina gelmez aksine yağlı sutun olma ihtimali yüksekDemek ki aynı alpicim benimkide gece ne güzel uyuyordu şimdi saat başı uyanıyor sonra bir gaz seansı sonrada 8 gibi uyaniyor
Gündüz belli olmuyor bazen uyuyor bazen uyumuyor bu aralar pek bir memeye düşkünüz ama
Eskisi gibi sert dolu değil normal mi acaba..
Süt var ama bakıyorum emerken yutkunuyorda
Benim paşada 60cm 6100 gr olmuş..
Ama benim bu kontrol 2 ay 7gunlukken
Var uyku arkadaşımız ama anne kolu daha cazip geliyor :)))Ay yerim ben onu.Uyku arkadaşı denedinmi? Uzun bacaklı kollu bir arkadaş olabilir meselayada kendin dikebilirsen alışır belki
Maşallah maşallah maşallah, fazla söze gerek yok, çok şanlısın alpim. Emziğe fazla alışmasın iyi yapıyorsun, bıraktırmak daha kolay olur ilerde.E-brulim benim cadinin agzina emzigi ver nereye atarsan at orda uyuyor ben durmadigi zamanlar ayagimda salladim sonra baktim ki kendi kendine uyuyomus uykusu gelince o gaz sancisindanmis aglamalari :)
Uyuyana kadar emzigi emiyor sonra atiyor hemen kapiyorum cok vermek istemiyorum bos plastigi cekmesin diye ama buyuk kurtarici yoksa beni emecek emzik yerine
Evet kuzum bekleseymiş vaktini 3,5 doğardı bence. Seninki minyon annesi :)Demekki 38i gorse iyi kiloyla dogarmis benim minnak 38+4de 2.872 kilo 49cm dogdu dusun.
Benimki kucagima alinca agliyor hic kucak sevmiyor :)) aglamayincada ciglik atiyor resmen beni indir yere diye :-/ Sevmiyor beni :))
Ne kadar değişik bir yöntemmiş o :) çok hoşuma gitti hem spor yapıyorsun hem bebişi uyutuyorsun, süper :)Canım ne zaman isterse o zaman emziriyorum 0-3 ay arası bir rutin oluşturmayı düşünmüyorum 4. aydan sonra farkına variyorlar bazı seylerin.. Bu arada uyutmak icin plates topunda zipliyoruz biz gaz ağrılarına iyi geliyor. .
Ah yüzme en güzel spor
Maşallah kuzuya çok sık emdiginde memeler sert olamıyor daha dogrusu sert olacak vakti bulamiyorlar ama memelerin yumuşak olması sutun olmadığı anlamina gelmez aksine yağlı sutun olma ihtimali yüksek
Genelde ilaç yazarlar yazmadı mi doktor canım.
Amin canım inşallah bugün başladım dinlenmeye bu hafta izin kullanıyorumİyice dinlen canım, Allah'ın izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve o kalp atışlarının nicelerini duyasın.
Kullanıyorum canım aspirinde alıyorum şu 2 hafta sorunsuz gecsinde bidaki randevuya herşey iyi olsun inşallahCanim bol bol dinlen progestan kullaniyorsundur muhakkak olabildigince uzanmaya calis zor buldum biliyirsun kiymetini bilmek lazim
Icinide ferah tut insallah bebisin sag salim zamaninda dogacak .
Amin canım ya çok şükür kanamam olmadi ama hep tetikteyim olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum normalde isim gereği çok yürüyorum diye izin aldım bu hafta ama sonra ne yaparım hiç bilmiyorumBol bol su iç ve dinlen iyi düşün iyi olsun. Benim arkadaşım kaç kere kanama yaşadi hemde çok kötü şu an doğurdu maşallah bebişide sağlıklı,senin de öyle olacak inşallah.
Memeler yumuşadı diye diyorsan terbiye olmuştur sıkıntı yok.Ay kızlar çok sağolun 4-5gundur habire biseyler yiyorum sütüm mu azalıyor acaba diye insaAllah dediginiz gibidir haftaya kontrol var bakalım o zmaan anlaşılır.
Inşaallah herşey yolundadır
Evet yumuşadı ben sütüm azalıyor sandım çok şükür korkulacak bişey yokmuşMemeler yumuşadı diye diyorsan terbiye olmuştur sıkıntı yok.
Merak etme ben de öyle sanmıştım ama tam tersi iyi bir şeymiş aslında :)Evet yumuşadı ben sütüm azalıyor sandım çok şükür korkulacak bişey yokmuş
Teşekkür canim
Cnmmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur...Yazmadı canım progestan kullanıyorum zaten yeterlidir heralde bide iki günde bir aspirin
Amin canım inşallah bugün başladım dinlenmeye bu hafta izin kullanıyorum
Kullanıyorum canım aspirinde alıyorum şu 2 hafta sorunsuz gecsinde bidaki randevuya herşey iyi olsun inşallah
Amin canım ya çok şükür kanamam olmadi ama hep tetikteyim olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum normalde isim gereği çok yürüyorum diye izin aldım bu hafta ama sonra ne yaparım hiç bilmiyorum
Ayyy aynı şeyleri yaşıyoruz bende hep kontrol ediyorum yumuşaksa üzülüyordumEvet yumuşadı ben sütüm azalıyor sandım çok şükür korkulacak bişey yokmuş
Teşekkür canim
Ne akıllı bu cadılar yahu böyle... benimki de isterse kendi uyuyor istemez ise resmen beni çağırıyor oynuyorum seviyorum ayağıma alıyorum hnm uyuyorE-brulim benim cadinin agzina emzigi ver nereye atarsan at orda uyuyor ben durmadigi zamanlar ayagimda salladim sonra baktim ki kendi kendine uyuyomus uykusu gelince o gaz sancisindanmis aglamalari :)
Uyuyana kadar emzigi emiyor sonra atiyor hemen kapiyorum cok vermek istemiyorum bos plastigi cekmesin diye ama buyuk kurtarici yoksa beni emecek emzik yerine
Amin canım benim Rabbim hepimizin evlatlarını korusun♥ Sizler nasılsınız?@deeploneliness @Saadetim33 kızlar geçmiş olsun... Rabbim şifanızı versin inşallah... yazın hastalıkta ekstra çekilmiyor
Metehan iyiymiş cok şükür aman küçük prens bir daha hiç hastalanmasın
Ne zamandan beri aklimdasin seni etiketleyecegim hep unutuyorum .. Nsilsiniz defne kuzusu nasil sicaklarda pismistir yavrucak bizde haslandik resmen buralarda.Ne akıllı bu cadılar yahu böyle... benimki de isterse kendi uyuyor istemez ise resmen beni çağırıyor oynuyorum seviyorum ayağıma alıyorum hnm uyuyorbnm kızda emziği hastanede almış sevmişti, 3. Ayda parmağının tadını aldı ve ne yazıkki şimdi uyku öncesi parmağını emiyor emziği hiç bir türlü almıyor diliyle itiyor resmen... dur bakalım daha ne huylarını öğreneceğiz İnciyiiii koklayarak minicik öpüyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?