Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminn sağol canım.Bazen birakiyorum kendiliğinden yatiyor bazen ayakta salliyorum.
Doğmadan önce sallamam falan diyodumda yalan oldu malum kolikti. Oyüzden doğmadan önce atip tutmamak lazım benim gibi:))
Bende kucağa alıştırmam diyordum :) sabah 4 lere kadar kucağımda salladığım oluyordu gazı olduğu zamanlar... Büyük konuşmuşum :)

Şimdi yatağında uyutuyorum Allah'a şükür ama hep elimi yada kolumu tutmak istiyor, ondan nasıl vazgeçireceğim bilemedim.

Ay yerim ben onu.Uyku arkadaşı denedinmi? Uzun bacaklı kollu bir arkadaş olabilir mesela yada kendin dikebilirsen alışır belki

E-brulim benim cadinin agzina emzigi ver nereye atarsan at orda uyuyor ben durmadigi zamanlar ayagimda salladim sonra baktim ki kendi kendine uyuyomus uykusu gelince o gaz sancisindanmis aglamalari :)
Uyuyana kadar emzigi emiyor sonra atiyor hemen kapiyorum cok vermek istemiyorum bos plastigi cekmesin diye ama buyuk kurtarici yoksa beni emecek emzik yerine

Demekki 38i gorse iyi kiloyla dogarmis benim minnak 38+4de 2.872 kilo 49cm dogdu dusun.
Benimki kucagima alinca agliyor hic kucak sevmiyor :)) aglamayincada ciglik atiyor resmen beni indir yere diye :-/ Sevmiyor beni :))

Canım emziği at gitsin
Meme reddi olmasın sonra

Kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Canım ne zaman isterse o zaman emziriyorum 0-3 ay arası bir rutin oluşturmayı düşünmüyorum 4. aydan sonra farkına variyorlar bazı seylerin.. Bu arada uyutmak icin plates topunda zipliyoruz biz gaz ağrılarına iyi geliyor. .

Ah yüzme en güzel spor

Maşallah kuzuya çok sık emdiginde memeler sert olamıyor daha dogrusu sert olacak vakti bulamiyorlar ama memelerin yumuşak olması sutun olmadığı anlamina gelmez aksine yağlı sutun olma ihtimali yüksek

Ay yerim ben onu.Uyku arkadaşı denedinmi? Uzun bacaklı kollu bir arkadaş olabilir mesela yada kendin dikebilirsen alışır belki
Var uyku arkadaşımız ama anne kolu daha cazip geliyor :)))

Maşallah maşallah maşallah, fazla söze gerek yok, çok şanlısın alpim. Emziğe fazla alışmasın iyi yapıyorsun, bıraktırmak daha kolay olur ilerde.

Demekki 38i gorse iyi kiloyla dogarmis benim minnak 38+4de 2.872 kilo 49cm dogdu dusun.
Benimki kucagima alinca agliyor hic kucak sevmiyor :)) aglamayincada ciglik atiyor resmen beni indir yere diye :-/ Sevmiyor beni :))
Evet kuzum bekleseymiş vaktini 3,5 doğardı bence. Seninki minyon annesi :)
Sevmiyor değilim, aksine çok seviyor annem beni bütün gün kucağında taşıyıp belini ağrıtmasın diye seni düşünüyor :)
Gülüm kucakta çok zor bence, maşallah nazar değmesin.

Ne kadar değişik bir yöntemmiş o :) çok hoşuma gitti hem spor yapıyorsun hem bebişi uyutuyorsun, süper :)

Genelde ilaç yazarlar yazmadı mi doktor canım.

Yazmadı canım progestan kullanıyorum zaten yeterlidir heralde bide iki günde bir aspirin

İyice dinlen canım, Allah'ın izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve o kalp atışlarının nicelerini duyasın.
Amin canım inşallah bugün başladım dinlenmeye bu hafta izin kullanıyorum

Canim bol bol dinlen progestan kullaniyorsundur muhakkak olabildigince uzanmaya calis zor buldum biliyirsun kiymetini bilmek lazim
Icinide ferah tut insallah bebisin sag salim zamaninda dogacak .
Kullanıyorum canım aspirinde alıyorum şu 2 hafta sorunsuz gecsinde bidaki randevuya herşey iyi olsun inşallah

Bol bol su iç ve dinlen iyi düşün iyi olsun. Benim arkadaşım kaç kere kanama yaşadi hemde çok kötü şu an doğurdu maşallah bebişide sağlıklı,senin de öyle olacak inşallah.
Amin canım ya çok şükür kanamam olmadi ama hep tetikteyim olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum normalde isim gereği çok yürüyorum diye izin aldım bu hafta ama sonra ne yaparım hiç bilmiyorum

Ay kızlar çok sağolun 4-5gundur habire biseyler yiyorum sütüm mu azalıyor acaba diye insaAllah dediginiz gibidir haftaya kontrol var bakalım o zmaan anlaşılır.
Inşaallah herşey yolundadır

Selam kızlaaaar ben geldiiim
Siteye bir süre giremedim bize yardımcı bayan işten çıktı annem yatılı yanıma geldi eee yaz dolayısıyla nerdeyse kızı görmek bahanesiyle gelen geleneydi tabi yazlık sitede oturunca, gelende saolsun yatılı kaldı... çok şükür bayram geçti okullar acıldıda ben yine rahata erdim

NAsılsınız canlar? Bizimde bugün kontrolümüz vardı, ya bu arada ben kalça filmi çektirmeyi ihmal etmişim inşallah bir sorun yoktur normalde 2 aylık ken çektirilirmiş biz 4 aylık olduk... birde bugün Demir ilacı yazdı dr defne için kızlar siz kullandınız mı? Yan etkisi kabızlıkmış ztn bu konuda sıkıntımız var ne yazıkki bnm kız 3-4 günde 1 kaka yapıyor
Bütün minik kalpleri kocamaaaan öpüyorum Tüm evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah...
Ben azıcık geçmişi okuyayım inşallah hep güzel hbrler alırım :)

Cnmmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur...
Hiç korkma dinlen bol bol, duanı oku karnını sev o kuzu sana sıkıca sarılacak canım benim

Evet yumuşadı ben sütüm azalıyor sandım çok şükür korkulacak bişey yokmuş
Teşekkür canim
Ayyy aynı şeyleri yaşıyoruz bende hep kontrol ediyorum yumuşaksa üzülüyordum bu arada yaş incir bana acayip süt yapıyor gece uyumadan önce yemeye çalışıyorum
Ne yazıkki defne çok nazlı emiyor ne ninniler ne gezmeler bir görseniz halimi... annem Allah iyi sabır vermiş kızım sana diyor... ek gıda vermemek için resmen direniyorum şu 6 ayı bir doldursaydık hayırlısıyla... @Hira love canım sen böyle cektin dimi emzirirken? Meme reddi, öyle hatırlıyorum

Ne akıllı bu cadılar yahu böyle... benimki de isterse kendi uyuyor istemez ise resmen beni çağırıyor oynuyorum seviyorum ayağıma alıyorum hnm uyuyor bnm kızda emziği hastanede almış sevmişti, 3. Ayda parmağının tadını aldı ve ne yazıkki şimdi uyku öncesi parmağını emiyor emziği hiç bir türlü almıyor diliyle itiyor resmen... dur bakalım daha ne huylarını öğreneceğiz İnciyiiii koklayarak minicik öpüyoruuum

Ne zamandan beri aklimdasin seni etiketleyecegim hep unutuyorum .. Nsilsiniz defne kuzusu nasil sicaklarda pismistir yavrucak bizde haslandik resmen buralarda.
Bizimki elini kesfetti ama agzina goturmesi yarim saat agzini bulamiyor Buluncada yaliyor :)) Emzik onun canı şu anda gündüz uyuyacaksa ariyor gece hic aramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…