- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Yok canım ben hep iştahsızdımBirde Bizde genetik ablamın 3 çocuğu var uzun boylu zayif doğurmamış gibi.Biliyordum böyle eriyeceğimi:))Boyumuz aynıymış seninle, bende evlendiğimde senin kilondaydım :)
Evet ya gece yemek yemek acayip kilo aldırıyor, akşam yemeği saati de yattığın saate göre değişebilir. Hedefim çok uzakta değil, dişimi sıksam veririm. Yemekten kısmama gerekte yok, sadece biraz spora ihtiyacım var ama ona da vakit lazım.
Sen hep mi iştahsızdın yoksa doğumdan sonra mı böyle oldun?
Ben onun o tosuncuk halini yerim
Kuzum emzirmekte yemek değil içmek önemli, onu ye bunu ye hep yaşlı teyzelerin söylentisi :) zayıfsın kız işte daha nerene vereceksin :)
Bende hamileyken çok beğeniyordum kendimi:)) ama son ay artik yatarken nefes alamıyordum bünye alışık değil o kiloya. İnşallah daha fazla vermem böyle kalirim bariHic bir kiyafetim gelmiyor bi yandan zayiflayayim giyeyim kiyafetlerimi istiyorum bi yandanda kilolu halimi sevdim zayifken cok cocuk gibiymisim diyorum :))
Ama istesemde istemesemde gidiyor bana yapan biri olsa ben yesem ohh ben eriniyorum ondan yemiyorum :)
yemek yapamıyorım çoğu zaman uğraşmak istemiyorum yorgun oluyorum zaten hep. Ya hazir istiyorum pişiriyorum yada kahvaltilik öyle geçiyor