- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Cok şükür iyiyiz özlemim..büyüyor her gecen gün, çok erken belki ama ben bile eski fotolarına bakıp bukadar erken mi büyüdün diyorumAmin canım benim Rabbim hepimizin evlatlarını korusun♥ Sizler nasılsınız?
Ayyy Alpiiim hiç dışarı çıkarmadım desem yeridir akşam 6-7 arası kısa bir yürüyüş yapıyorduk okadar... acayip sıcak geçti bu yaz çok şükür pişik olmadı ben krem yerine saf zeytin yağı sürdüm popoya arada kantaron yağı onunda her sene annem yapar saolsun...Ne zamandan beri aklimdasin seni etiketleyecegim hep unutuyorum .. Nsilsiniz defne kuzusu nasil sicaklarda pismistir yavrucak bizde haslandik resmen buralarda.
Bizimki elini kesfetti ama agzina goturmesi yarim saat agzini bulamiyorBuluncada yaliyor :)) Emzik onun canı şu anda gündüz uyuyacaksa ariyor gece hic aramiyor.
Aman bizim kereta emziği çıkarıyor parmağını emmek istiyor ben emziği veriyorum o parmağını alıyor böyle savaşıyoruz.Ayyy Alpiiim hiç dışarı çıkarmadım desem yeridir akşam 6-7 arası kısa bir yürüyüş yapıyorduk okadar... acayip sıcak geçti bu yaz çok şükür pişik olmadı ben krem yerine saf zeytin yağı sürdüm popoya arada kantaron yağı onunda her sene annem yapar saolsun...
Bnm kızda hep ellini yalıyordu birde baktım almış o baş parmağı ağzına!!! Alışmasın diye çorap taktım eline ama ne fayda çorabı sırılsıklam yapmış emeyim diyedr sordum eğer emecekse ne yaparsan yap emer dedi... bıraktım kendi haline cadıyı... hastanede hemşire karakteri ile dünya ya geldi birbirinize alışacaksınız keşfedeceksiniz huylarınızı demişti, valla doğruymuş... canları saolsun, unutmadım her ay ağladığım günleriiii, coook şükür bin şükür bu günümüze...
Sağol canım Allah razı olsun. Defne prenses büyümüş maşallah ona@deeploneliness M M_atruska kızlar geçmiş olsun... Rabbim şifanızı versin inşallah... yazın hastalıkta ekstra çekilmiyor
Metehan iyiymiş cok şükür aman küçük prens bir daha hiç hastalanmasın
Benim cadi kucagima gelince agliyor doktor diyor ki özgür ruhlu kizin var özgürlük istiyor dedim sıpaya bak 2 ayda nereden ögrendi özgür olmayi :)))Ayyy Alpiiim hiç dışarı çıkarmadım desem yeridir akşam 6-7 arası kısa bir yürüyüş yapıyorduk okadar... acayip sıcak geçti bu yaz çok şükür pişik olmadı ben krem yerine saf zeytin yağı sürdüm popoya arada kantaron yağı onunda her sene annem yapar saolsun...
Bnm kızda hep ellini yalıyordu birde baktım almış o baş parmağı ağzına!!! Alışmasın diye çorap taktım eline ama ne fayda çorabı sırılsıklam yapmış emeyim diyedr sordum eğer emecekse ne yaparsan yap emer dedi... bıraktım kendi haline cadıyı... hastanede hemşire karakteri ile dünya ya geldi birbirinize alışacaksınız keşfedeceksiniz huylarınızı demişti, valla doğruymuş... canları saolsun, unutmadım her ay ağladığım günleriiii, coook şükür bin şükür bu günümüze...
Bizimkisi memleketten sonra huy değiştirdi iyice kucakci oldu malasef sallayarak uyuyor genelde..Benim cadi kucagima gelince agliyor doktor diyor ki özgür ruhlu kizin var özgürlük istiyor dedim sıpaya bak 2 ayda nereden ögrendi özgür olmayi :)))
Burasida felaket sicak gecti pisik olmadi ama boynu kolunun kat yerleri hep kizardi simdi iyi artik uzun kollu giyiyoruz geceler serin.
Buyuyorlar ama ne guzel ki her saniyesinde yanindayiz .. Cok zormus bebegi buyutmek bu kadar özlem olmasa inanki zor gelirmis bakmak hele geceleri ve ilk emzirme donemleri..
Tasindiniz mi hayirli olsun yeni yeriniz canim. Insallah duzelir biraz akillari erdiginde sistemi degismeye baslarsin sallamak zor cunku ben uyumasini istedigim vakitlerde salliyorum yoksa uykusu varsa kendi uyuyorBizimkisi memleketten sonra huy değiştirdi iyice kucakci oldu malasef sallayarak uyuyor genelde..
Zamanla düzelir insaAllah..
Biz mardindeyiz çok sıcak buralar yanıyoruz..
Rabbim yardımcımız olsun InşaaAllah
Canım iyiyiz şükür siz nasılsınız? Biz bir ara demir ilacı kullandık, ilk günler kabızlık vardı hafiften sonra normale döndü. Kakası simsiyah oluyor görünce korkma :) bizim kullandığımız ilaç damlaydı, doktorumuz gün be gün damla sayısını yükseltmeyi önermişti, öyle kullanım kabızlığı önlüyormuş.Selam kızlaaaar ben geldiiim
Siteye bir süre giremedim bize yardımcı bayan işten çıktı annem yatılı yanıma geldi eee yaz dolayısıyla nerdeyse kızı görmek bahanesiyle gelen geleneydi tabi yazlık sitede oturunca, gelende saolsun yatılı kaldı... çok şükür bayram geçti okullar acıldıda ben yine rahata erdim
NAsılsınız canlar? Bizimde bugün kontrolümüz vardı, ya bu arada ben kalça filmi çektirmeyi ihmal etmişim inşallah bir sorun yokturnormalde 2 aylık ken çektirilirmiş biz 4 aylık olduk... birde bugün Demir ilacı yazdı dr defne için kızlar siz kullandınız mı? Yan etkisi kabızlıkmış ztn bu konuda sıkıntımız var ne yazıkki bnm kız 3-4 günde 1 kaka yapıyor
Bütün minik kalpleri kocamaaaan öpüyorumTüm evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah...
Ben azıcık geçmişi okuyayım inşallah hep güzel hbrler alırım :)
Bende emzik yerine parmağımı tercih edenlerdenmişim, hatta kaç yaşına kadar emdiğimi söylesem gülersiniz :)))Aman bizim kereta emziği çıkarıyor parmağını emmek istiyor ben emziği veriyorum o parmağını alıyor böyle savaşıyoruz.
Bakalım nereye kadar sürecek bu
Ben bile sen ne ara büyüdün diyorum MasaAllah yavrucaklara..
Geçiyor zaman farkına varmadan anın tadını çıkarmak lazım...
Benim bir arkadaşım ortaokula gidene kadar emdiBende emzik yerine parmağımı tercih edenlerdenmişim, hatta kaç yaşına kadar emdiğimi söylesem gülersiniz :)))
Acaba parmağına bir şey mi sürsen ki canım ?
Sağol canım taşındık çok şükür..Tasindiniz mi hayirli olsun yeni yeriniz canim. Insallah duzelir biraz akillari erdiginde sistemi degismeye baslarsin sallamak zor cunku ben uyumasini istedigim vakitlerde salliyorum yoksa uykusu varsa kendi uyuyor
Benimde ondan altta kalır yanım yokmuş, 12 yaşındaydım :/Benim bir arkadaşım ortaokula gidene kadar emdi
Onun için istemiyorum..
Bakalım atlatacaz bu donemleride insaAllah.
Şaka gibi ya emziği çıkarıyor parmağını emiyor.
Bunu kayıt altına almam lazım
Hayırlı olsun canım, ağız tadıyla oturun.Sağol canım taşındık çok şükür..
Bende istemiyordum ama memlekette hep sallandı..
Yavaş yavaş çözecezbu durumu insaAllah
Ay kıyamam ben yaa nasıl verim limonuBenimde ondan altta kalır yanım yokmuş, 12 yaşındaydım :/
Parmağına biraz limon suyu sür bakalım ne yapacak? :)
Hayırlı olsun canım, ağız tadıyla oturun.
Evet ya simdi bile öyle ilk doğduğu zamanla arasında dünya fark var fotolardan anlıyor insanCok şükür iyiyiz özlemim..büyüyor her gecen gün, çok erken belki ama ben bile eski fotolarına bakıp bukadar erken mi büyüdün diyorumRabbim her isteyene taddırsın bu duyguyu...
Kız iki üç damla sadece :)Ay kıyamam ben yaa nasıl verim limonu
Savasacaz Bakalım kim inat
Cnm geçmiş olsun benimkide öyle başladı... çok araştırdım 1 yaşına gelene kadar bişey yapamıyoruz... eğer devam ederse kına yakmak çözümmüş onun kokusunu sevmiyorlarmış öyle okudum hemde kimyasal değil.. daha sonra acı oje fln geliyor sıradaAy kıyamam ben yaa nasıl verim limonu
Savasacaz Bakalım kim inat
Slm güzelim iyiyim çok şükür... çok kararsız kaldım ama dr unda dediği + sı - sinden fazla... beyin gelişimi için çok faydalıymış... bizimki 6 damla ile başlattı birdeCanım iyiyiz şükür siz nasılsınız? Biz bir ara demir ilacı kullandık, ilk günler kabızlık vardı hafiften sonra normale döndü. Kakası simsiyah oluyor görünce korkma :) bizim kullandığımız ilaç damlaydı, doktorumuz gün be gün damla sayısını yükseltmeyi önermişti, öyle kullanım kabızlığı önlüyormuş.
Benim eşim verdiriyor Demir ilacı, biz ferromixin saşe kullanıyoruz.Slm güzelim iyiyim çok şükür... çok kararsız kaldım ama dr unda dediği + sı - sinden fazla... beyin gelişimi için çok faydalıymış... bizimki 6 damla ile başlattı birde2 ye böl istersen sabah 3 akşam 3 ver dedi... ben herhalde 4 veririm yaaa... ztn kabızlık var iyice zorlanacak yavrucak..
TaeYang derandiren @Hira love kızlar siz ne yaptınız bu konuda? Aklıma gelen yaşça bebişleri büyük anneler ve gelemeyenlere soruyorum...Ferrum bize verilen Demir ilacının adı...
Günaydın canım. Bende yeni kullanmaya başladim sayilir ferrumu. Ama haftanın 2 günü tek vereceğim.1 aya taze pekmez çıkarsa onuda meyvelerine ilave etmeyi düşünüyorumGünaydıııııın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?