• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne zamandan beri aklimdasin seni etiketleyecegim hep unutuyorum .. Nsilsiniz defne kuzusu nasil sicaklarda pismistir yavrucak bizde haslandik resmen buralarda.
Bizimki elini kesfetti ama agzina goturmesi yarim saat agzini bulamiyor :-) Buluncada yaliyor :)) Emzik onun canı şu anda gündüz uyuyacaksa ariyor gece hic aramiyor.
Ayyy Alpiiim hiç dışarı çıkarmadım desem yeridir akşam 6-7 arası kısa bir yürüyüş yapıyorduk okadar... acayip sıcak geçti bu yaz çok şükür pişik olmadı ben krem yerine saf zeytin yağı sürdüm popoya arada kantaron yağı onunda her sene annem yapar saolsun...
Bnm kızda hep ellini yalıyordu birde baktım almış o baş parmağı ağzına!!! Alışmasın diye çorap taktım eline ama ne fayda çorabı sırılsıklam yapmış emeyim diye ;) dr sordum eğer emecekse ne yaparsan yap emer dedi... bıraktım kendi haline cadıyı... hastanede hemşire karakteri ile dünya ya geldi birbirinize alışacaksınız keşfedeceksiniz huylarınızı demişti, valla doğruymuş... canları saolsun, unutmadım her ay ağladığım günleriiii, coook şükür bin şükür bu günümüze...

Ayyy Alpiiim hiç dışarı çıkarmadım desem yeridir akşam 6-7 arası kısa bir yürüyüş yapıyorduk okadar... acayip sıcak geçti bu yaz çok şükür pişik olmadı ben krem yerine saf zeytin yağı sürdüm popoya arada kantaron yağı onunda her sene annem yapar saolsun...
Bnm kızda hep ellini yalıyordu birde baktım almış o baş parmağı ağzına!!! Alışmasın diye çorap taktım eline ama ne fayda çorabı sırılsıklam yapmış emeyim diye :KK66: dr sordum eğer emecekse ne yaparsan yap emer dedi... bıraktım kendi haline cadıyı... hastanede hemşire karakteri ile dünya ya geldi birbirinize alışacaksınız keşfedeceksiniz huylarınızı demişti, valla doğruymuş... canları saolsun, unutmadım her ay ağladığım günleriiii, coook şükür bin şükür bu günümüze...
Aman bizim kereta emziği çıkarıyor parmağını emmek istiyor ben emziği veriyorum o parmağını alıyor böyle savaşıyoruz.
Bakalım nereye kadar sürecek bu;)
Ben bile sen ne ara büyüdün diyorum MasaAllah yavrucaklara..
Geçiyor zaman farkına varmadan anın tadını çıkarmak lazım...

@deeploneliness M M_atruska kızlar geçmiş olsun... Rabbim şifanızı versin inşallah... yazın hastalıkta ekstra çekilmiyor :KK43:
Metehan iyiymiş cok şükür aman küçük prens bir daha hiç hastalanmasın ❤️
Sağol canım Allah razı olsun. Defne prenses büyümüş maşallah ona ❤️Yeni yeni huylarını yerim onun

Bnm kızda hep ellini yalıyordu birde baktım almış o baş parmağı ağzına!!! Alışmasın diye çorap taktım eline ama ne fayda çorabı sırılsıklam yapmış emeyim diye :KK66: dr sordum eğer emecekse ne yaparsan yap emer dedi... bıraktım kendi haline cadıyı... hastanede hemşire karakteri ile dünya ya geldi birbirinize alışacaksınız keşfedeceksiniz huylarınızı demişti, valla doğruymuş... canları saolsun, unutmadım her ay ağladığım günleriiii, coook şükür bin şükür bu günümüze...
Benim cadi kucagima gelince agliyor doktor diyor ki özgür ruhlu kizin var özgürlük istiyor dedim sıpaya bak 2 ayda nereden ögrendi özgür olmayi :)))
Burasida felaket sicak gecti pisik olmadi ama boynu kolunun kat yerleri hep kizardi simdi iyi artik uzun kollu giyiyoruz geceler serin.
Buyuyorlar ama ne guzel ki her saniyesinde yanindayiz .. Cok zormus bebegi buyutmek bu kadar özlem olmasa inanki zor gelirmis bakmak hele geceleri ve ilk emzirme donemleri..

Benim cadi kucagima gelince agliyor doktor diyor ki özgür ruhlu kizin var özgürlük istiyor dedim sıpaya bak 2 ayda nereden ögrendi özgür olmayi :)))
Burasida felaket sicak gecti pisik olmadi ama boynu kolunun kat yerleri hep kizardi simdi iyi artik uzun kollu giyiyoruz geceler serin.
Buyuyorlar ama ne guzel ki her saniyesinde yanindayiz .. Cok zormus bebegi buyutmek bu kadar özlem olmasa inanki zor gelirmis bakmak hele geceleri ve ilk emzirme donemleri..
Bizimkisi memleketten sonra huy değiştirdi iyice kucakci oldu malasef sallayarak uyuyor genelde..
Zamanla düzelir insaAllah..
Biz mardindeyiz çok sıcak buralar yanıyoruz..
Rabbim yardımcımız olsun InşaaAllah

Bizimkisi memleketten sonra huy değiştirdi iyice kucakci oldu malasef sallayarak uyuyor genelde..
Zamanla düzelir insaAllah..
Biz mardindeyiz çok sıcak buralar yanıyoruz..
Rabbim yardımcımız olsun InşaaAllah
Tasindiniz mi hayirli olsun yeni yeriniz canim. Insallah duzelir biraz akillari erdiginde sistemi degismeye baslarsin sallamak zor cunku ben uyumasini istedigim vakitlerde salliyorum yoksa uykusu varsa kendi uyuyor

Selam kızlaaaar ben geldiiim ❤️
Siteye bir süre giremedim bize yardımcı bayan işten çıktı annem yatılı yanıma geldi eee yaz dolayısıyla nerdeyse kızı görmek bahanesiyle gelen geleneydi tabi yazlık sitede oturunca, gelende saolsun yatılı kaldı... çok şükür bayram geçti okullar acıldıda ben yine rahata erdim :KK66:

NAsılsınız canlar? Bizimde bugün kontrolümüz vardı, ya bu arada ben kalça filmi çektirmeyi ihmal etmişim inşallah bir sorun yoktur :KK43: normalde 2 aylık ken çektirilirmiş biz 4 aylık olduk... birde bugün Demir ilacı yazdı dr defne için kızlar siz kullandınız mı? Yan etkisi kabızlıkmış ztn bu konuda sıkıntımız var ne yazıkki bnm kız 3-4 günde 1 kaka yapıyor :KK43:
Bütün minik kalpleri kocamaaaan öpüyorum ❤️ Tüm evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah...
Ben azıcık geçmişi okuyayım inşallah hep güzel hbrler alırım :)
Canım iyiyiz şükür siz nasılsınız? Biz bir ara demir ilacı kullandık, ilk günler kabızlık vardı hafiften sonra normale döndü. Kakası simsiyah oluyor görünce korkma :) bizim kullandığımız ilaç damlaydı, doktorumuz gün be gün damla sayısını yükseltmeyi önermişti, öyle kullanım kabızlığı önlüyormuş.

Aman bizim kereta emziği çıkarıyor parmağını emmek istiyor ben emziği veriyorum o parmağını alıyor böyle savaşıyoruz.
Bakalım nereye kadar sürecek bu:KK66:
Ben bile sen ne ara büyüdün diyorum MasaAllah yavrucaklara..
Geçiyor zaman farkına varmadan anın tadını çıkarmak lazım...
Bende emzik yerine parmağımı tercih edenlerdenmişim, hatta kaç yaşına kadar emdiğimi söylesem gülersiniz :)))
Acaba parmağına bir şey mi sürsen ki canım ?

Bende emzik yerine parmağımı tercih edenlerdenmişim, hatta kaç yaşına kadar emdiğimi söylesem gülersiniz :)))
Acaba parmağına bir şey mi sürsen ki canım ?
Benim bir arkadaşım ortaokula gidene kadar emdi :(
Onun için istemiyorum..
Bakalım atlatacaz bu donemleride insaAllah.
Şaka gibi ya emziği çıkarıyor parmağını emiyor.
Bunu kayıt altına almam lazım;)

Tasindiniz mi hayirli olsun yeni yeriniz canim. Insallah duzelir biraz akillari erdiginde sistemi degismeye baslarsin sallamak zor cunku ben uyumasini istedigim vakitlerde salliyorum yoksa uykusu varsa kendi uyuyor
Sağol canım taşındık çok şükür..
Bende istemiyordum ama memlekette hep sallandı..
Yavaş yavaş çözecezbu durumu insaAllah

Benim bir arkadaşım ortaokula gidene kadar emdi :KK43:
Onun için istemiyorum..
Bakalım atlatacaz bu donemleride insaAllah.
Şaka gibi ya emziği çıkarıyor parmağını emiyor.
Bunu kayıt altına almam lazım:KK66:
Benimde ondan altta kalır yanım yokmuş, 12 yaşındaydım :/
Parmağına biraz limon suyu sür bakalım ne yapacak? :)
Sağol canım taşındık çok şükür..
Bende istemiyordum ama memlekette hep sallandı..
Yavaş yavaş çözecezbu durumu insaAllah
Hayırlı olsun canım, ağız tadıyla oturun.

Cok şükür iyiyiz özlemim..büyüyor her gecen gün, çok erken belki ama ben bile eski fotolarına bakıp bukadar erken mi büyüdün diyorum ❤️ Rabbim her isteyene taddırsın bu duyguyu...
Evet ya simdi bile öyle ilk doğduğu zamanla arasında dünya fark var fotolardan anlıyor insan ;) her ne kadar zor olsa da bu zamanların geçeceğini bildikce tadını çıkarmaya çalışıyorum nerde isteyen aile varsa Rabbim sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin evlat sevgisini...

Ay kıyamam ben yaa nasıl verim limonu:KK43:
Savasacaz Bakalım kim inat :KK66:
Cnm geçmiş olsun benimkide öyle başladı... çok araştırdım 1 yaşına gelene kadar bişey yapamıyoruz... eğer devam ederse kına yakmak çözümmüş onun kokusunu sevmiyorlarmış öyle okudum hemde kimyasal değil.. daha sonra acı oje fln geliyor sırada :( inşallah gerek kalmaz bende savaştım ama bıraktım hatta dün emziklerini çekmeceye kaldırdım hiç almıyor cadı çünkü

Canım iyiyiz şükür siz nasılsınız? Biz bir ara demir ilacı kullandık, ilk günler kabızlık vardı hafiften sonra normale döndü. Kakası simsiyah oluyor görünce korkma :) bizim kullandığımız ilaç damlaydı, doktorumuz gün be gün damla sayısını yükseltmeyi önermişti, öyle kullanım kabızlığı önlüyormuş.
Slm güzelim iyiyim çok şükür... çok kararsız kaldım ama dr unda dediği + sı - sinden fazla... beyin gelişimi için çok faydalıymış... bizimki 6 damla ile başlattı birde :( 2 ye böl istersen sabah 3 akşam 3 ver dedi... ben herhalde 4 veririm yaaa... ztn kabızlık var iyice zorlanacak yavrucak..
TaeYang TaeYang derandiren derandiren @Hira love kızlar siz ne yaptınız bu konuda? Aklıma gelen yaşça bebişleri büyük anneler ve gelemeyenlere soruyorum...Ferrum bize verilen Demir ilacının adı...

Slm güzelim iyiyim çok şükür... çok kararsız kaldım ama dr unda dediği + sı - sinden fazla... beyin gelişimi için çok faydalıymış... bizimki 6 damla ile başlattı birde :KK43: 2 ye böl istersen sabah 3 akşam 3 ver dedi... ben herhalde 4 veririm yaaa... ztn kabızlık var iyice zorlanacak yavrucak..
TaeYang TaeYang derandiren derandiren @Hira love kızlar siz ne yaptınız bu konuda? Aklıma gelen yaşça bebişleri büyük anneler ve gelemeyenlere soruyorum...Ferrum bize verilen Demir ilacının adı...
Benim eşim verdiriyor Demir ilacı, biz ferromixin saşe kullanıyoruz.
Toz ilaç, meyveye koyup veriyorum

Back