• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını dinletti ama kesenin yanında minik bi siyahlık vardı düşük tehlikesi var gibi konuştu ama başına gelen duyan var mı böyle bişeyi

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını dinletti ama kesenin yanında minik bi siyahlık vardı düşük tehlikesi var gibi konuştu ama başına gelen duyan var mı böyle bişeyi
mumkun oldugu kadar dinlen kalkma ayaga wc hariç devamlı yat,
inşallah birşey olmaz

Hayırlı cumalar kızlar...

Iyiyiz canım çok şükür hafif bir hırıltılısı kaldı o da gecer zamanla dün aşısını oldu 32 günlük olduk :KK66: sen nasılsın Ebrum? Elif' in ishali gecti mi?
Maşallah kuzuma, aşıyı sorunsuz atlatmışsınızdır inşallah? Özlem'im Metehan nasıl bir bebiş? Böyle küçük bir tosuncuk olarak hayal ediyorum :)))
Ben iyiyim hamd olsun gülüm. Elif de iyileşti şükür, dün ilk adımımızı attık :)
Allah göstermesin canım, kendine dikkat et. Bebeğin Allah'a emanet.

mumkun oldugu kadar dinlen kalkma ayaga wc hariç devamlı yat,
inşallah birşey olmaz

Maşallah kuzuma, aşıyı sorunsuz atlatmışsınızdır inşallah? Özlem'im Metehan nasıl bir bebiş? Böyle küçük bir tosuncuk olarak hayal ediyorum :)))

Izin aldım bu hafta ise gitmicem evde yatıp dinlencem bakalım inşallah sağ salim atlatırız bu dönemi yine de kalp atışını duymak çok güzeldi çok şükür

Izin aldım bu hafta ise gitmicem evde yatıp dinlencem bakalım inşallah sağ salim atlatırız bu dönemi yine de kalp atışını duymak çok güzeldi çok şükür
İyice dinlen canım, Allah'ın izniyle bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve o kalp atışlarının nicelerini duyasın.
Cnm merak.ettim yeniden bebeğim oldumu E-brulim E-brulim
Evet canım, çok şükür kucağıma aldım. Darısı sana ve isteyen herkese Allah'ın izniyle. Sende hamilesin gördüğüm kadarıyla, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Ben hamilelikte 8 kilo aldim hepsini verdim ama bekarlık kilom ulaşmak lazim evlenice aldim onu vermem lazım:-)
Kuzum sen hiç bir şey almamışsın, yani benim 17 kilonun yanında hiç kalıyor :) bende ucuz kurtuldum sayılır eğer erken doğmasaydı o 17 olurdu 27 :)

Ah ahhh benim evlendiğim kiloya gelmem mümkün değil ama hamilelikten öncesine ulaşmama az kaldı inşallah...

Senin hedefin kaç kilo vermek?

E-brulim E-brulim 17 kilo da ben aldim 10 kilo gitti 7 kilo kaldi gitmesin istiyorum kilom ama gobegim gitsin :işsiz: minnak bir göbek kaldi gidermi zamanla acaba daha 2 bucuk ay oldu çunku spor filanda yapmadim hic korkudan.
Zaten 10 kilo ne ara nasil gitti hic anlamadim oda ayri konu 64.300le doguma girdim 61.100dum eve gelince sonra bi baktim 54 olmusum o_O

Canim bol bol dinlen progestan kullaniyorsundur muhakkak olabildigince uzanmaya calis zor buldum biliyirsun kiymetini bilmek lazim ;)
Icinide ferah tut insallah bebisin sag salim zamaninda dogacak .

Bol bol su iç ve dinlen iyi düşün iyi olsun. Benim arkadaşım kaç kere kanama yaşadi hemde çok kötü şu an doğurdu maşallah bebişide sağlıklı,senin de öyle olacak inşallah.

Ay elif adimmi atti maşallah:) annemi dedi önce babamı bizimkide dadada diyor bu ara. İnşallah anne der:))
Kiloyu hiç sorma ya keşke gitmese diyenlerdenim bende. 54 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.
Şu an yine 50 olmuşum:( 4 kiloyu zorla alip 54 olmuştum.yemek yemeye bile bazen firsat bulamıyorum veya yorgun düşüp aperatif hazirliyorum birde uykusızluk olunca,6,5 ayda 22 kilo gitmiş yani. Ne diyelim sağlık olsun Darisi isteyenlerin başına

E-brulim E-brulim 17 kilo da ben aldim 10 kilo gitti 7 kilo kaldi gitmesin istiyorum kilom ama gobegim gitsin :işsiz: minnak bir göbek kaldi gidermi zamanla acaba daha 2 bucuk ay oldu çunku spor filanda yapmadim hic korkudan.
Zaten 10 kilo ne ara nasil gitti hic anlamadim oda ayri konu 64.300le doguma girdim 61.100dum eve gelince sonra bi baktim 54 olmusum o_O
Kuzum sen yiyip zayıf kalan insanlardansın, hayat ne garip biz kilolar gitsin istiyoruz sen kalsın... İnşallah böyle kalır kilon, 54 çok az birde boyun uzun.
O göbüş de gider merak etme, daha her şey taze gülüm.
Bol bol su iç ve dinlen iyi düşün iyi olsun. Benim arkadaşım kaç kere kanama yaşadi hemde çok kötü şu an doğurdu maşallah bebişide sağlıklı,senin de öyle olacak inşallah.

Ay elif adimmi atti maşallah:) annemi dedi önce babamı bizimkide dadada diyor bu ara. İnşallah anne der:))
Kiloyu hiç sorma ya keşke gitmese diyenlerdenim bende. 54 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.
Şu an yine 50 olmuşum:KK43: 4 kiloyu zorla alip 54 olmuştum.yemek yemeye bile bazen firsat bulamıyorum veya yorgun düşüp aperatif hazirliyorum birde uykusızluk olunca,6,5 ayda 22 kilo gitmiş yani. Ne diyelim sağlık olsun Darisi isteyenlerin başına
Darısı sizinkilere kuzum :)
Valla ilk kelimesi mama idi, millet bu çocuk aç diye diye aklına girdiler :))) Ağlarken anne diyor birtek, babası baba dedirtmeye çalışınca da dede diyor ona :))) yani tam anlamıyla ne anne ne baba diyor. Ya maşallah nasıl veriyorsunuz öyle şak diye? Senin boyun da mı uzundu deranım? Valla verebilsem seve seve verirdim isteyen herkese :)

Kuzum sen yiyip zayıf kalan insanlardansın, hayat ne garip biz kilolar gitsin istiyoruz sen kalsın... İnşallah böyle kalır kilon, 54 çok az birde boyun uzun.
O göbüş de gider merak etme, daha her şey taze gülüm.

Darısı sizinkilere kuzum :)
Valla ilk kelimesi mama idi, millet bu çocuk aç diye diye aklına girdiler :))) Ağlarken anne diyor birtek, babası baba dedirtmeye çalışınca da dede diyor ona :))) yani tam anlamıyla ne anne ne baba diyor. Ya maşallah nasıl veriyorsunuz öyle şak diye? Senin boyun da mı uzundu deranım? Valla verebilsem seve seve verirdim isteyen herkese :)
Ay maşallah inşallah ela anne der:))
Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ki ebrum hep zayifim kendimi bildim bileli isteyerek vermedim,ama kıyafetlerimi taşiyorum şükür:) öyle çubuk kraker gibi durmuyorum. 1,64 boyum ama 55 kilo idealdi. Yani ben yiyipte kilo alamayanlardan değilim düzenli yediğimde alıyorum. İştahsızım ben. Birde eşimden biliyorum ekmek birde gece yemek yemek acayip aldırıyor bol su içip akşam 6 dan sonra yememek lazım

Çok şükür canım iyi olsunlar ;) doğru tahmin Metehan tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyor:KK48:
Birde kızlar merak ediyorum kilolarınız ne durumda?
16 kilo aldım Ebrum bunun 11 i gitti su an 58 im hafif olmayı çok özledim emzirdigim icin yememden fazla da kisamiyorum bakalım :KK51:

Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ki ebrum hep zayifim kendimi bildim bileli isteyerek vermedim,ama kıyafetlerimi taşiyorum şükür:) öyle çubuk kraker gibi durmuyorum. 1,64 boyum ama 55 kilo idealdi. Yani ben yiyipte kilo alamayanlardan değilim düzenli yediğimde alıyorum. İştahsızım ben. Birde eşimden biliyorum ekmek birde gece yemek yemek acayip aldırıyor bol su içip akşam 6 dan sonra yememek lazım
Boyumuz aynıymış seninle, bende evlendiğimde senin kilondaydım :)
Evet ya gece yemek yemek acayip kilo aldırıyor, akşam yemeği saati de yattığın saate göre değişebilir. Hedefim çok uzakta değil, dişimi sıksam veririm. Yemekten kısmama gerekte yok, sadece biraz spora ihtiyacım var ama ona da vakit lazım.

Sen hep mi iştahsızdın yoksa doğumdan sonra mı böyle oldun?

Çok şükür canım iyi olsunlar :KK66: doğru tahmin Metehan tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyor:KK48:

16 kilo aldım Ebrum bunun 11 i gitti su an 58 im hafif olmayı çok özledim emzirdigim icin yememden fazla da kisamiyorum bakalım :KK51:
Ben onun o tosuncuk halini yerim ❤️

Kuzum emzirmekte yemek değil içmek önemli, onu ye bunu ye hep yaşlı teyzelerin söylentisi :) zayıfsın kız işte daha nerene vereceksin :)

Kızlar bebişlerinizin şuan kaç aylık ve kaç kilo?

Benim şişkom 13 aylık olacak ve 9,5-10 kilo arası :)
Sen sorunca aklima geldi @deeploneliness metehan kac kilo kac cm dogdu hic sormadik :)
Bizim cimcime kucuk dogdu zaten şu an 59cm 5 kilo 2.bucuk ayligiz. Doktora dün gittik boyumuz hızlı uzamis normalde ayda 3cm uzarmis kilomuzda iyi 1 ayda 1kilo almisiz ucundan yirttik kilodanda :)

Ebrum gec degil mi yürümek icin elif yasini gecti ben mi yalnis anladim ilk adimini atti deyince :)) Bana herkes hala desin teyze desin baba desin deyip duruyor bende dede diyecek :-p

Hic bir kiyafetim gelmiyor bi yandan zayiflayayim giyeyim kiyafetlerimi istiyorum bi yandanda kilolu halimi sevdim zayifken cok cocuk gibiymisim diyorum :))
Ama istesemde istemesemde gidiyor bana yapan biri olsa ben yesem ohh ben eriniyorum ondan yemiyorum :)

Back