• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canım. Bende yeni kullanmaya başladim sayilir ferrumu. Ama haftanın 2 günü tek vereceğim.1 aya taze pekmez çıkarsa onuda meyvelerine ilave etmeyi düşünüyorum
Az olmaz mı cnm? Kiloya göre verdiklerini duymuştum... ama bnmde içimden hep pekmez takviyesi geçiyor sadece zmnı var işte

Slm güzelim iyiyim çok şükür... çok kararsız kaldım ama dr unda dediği + sı - sinden fazla... beyin gelişimi için çok faydalıymış... bizimki 6 damla ile başlattı birde :KK43: 2 ye böl istersen sabah 3 akşam 3 ver dedi... ben herhalde 4 veririm yaaa... ztn kabızlık var iyice zorlanacak yavrucak..
@TaeYang derandiren derandiren @Hira love kızlar siz ne yaptınız bu konuda? Aklıma gelen yaşça bebişleri büyük anneler ve gelemeyenlere soruyorum...Ferrum bize verilen Demir ilacının adı...
İki damlayla başlayıp arttırırsan kabızlık çekmez inşallah. Allah kolaylık versin gülüm.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım şimdi geldi aklıma kabızlığa bisiklet sürme hareketi çok iyi geliyor, bağırsakları harekete geçiriyor. Tatlı kızına bisiklet sürdür annesi.
Bizim şarkımız bile var ;)
Bisiklete bineriz
Pikniğe gideriz
Bahçeye gireriz
Ağaçlara çıkarız
Elmaları toplarız
Erikleri toplarız
Vişneleri toplarız
Toooplaaaarıııız ;)
2 aylıkken kızıma uydurduğum eğlenceli şarkımız bu... bisiklet çevirerek söylüyoruz... sahi kızlar sizinde uydurma şarkı ninni leriniz var mı?

Sağol canım iyiyiz çok şükür. Ekimde tedavim başlayacak. Dualarınızı bekliyoruz kuzum..sen nasılsın canım? Annelik nasıl gidiyor? Bebiş ne kadarlık oldu?
Rabbim şifanı versin cnm bnmmmm, inşallah gebelik hbrin alırız hep beraber seviniriz... şu mübarek günlerde duy sesimiz Allahım....

Rabbim şifanı versin cnm bnmmmm, inşallah gebelik hbrin alırız hep beraber seviniriz... şu mübarek günlerde duy sesimiz Allahım....
Sağol gülüm. Allah razı ablacım. Amin inşallh.. Aslında tedavi bu ay başlamıştı ama hemşire iğne dozunu 225 yerine 75 yapınca kendimiz iptal ettik. O kadar para veriyoruz madem sonu iyi olsun istedik. Ekimdeki adetle eğer kist olmamışsa zaten şuan 7 yumurta falan oluşmuştu en düşük dozda başlayacaz. Kist varsa kasım olacak. İnş. Bu yumlar kist olmazda ekimde başlarız. Embriyo dondurma git gel Ankaraya bize 15-20 bine malolacak galiba. Rabbim inş. Emeğimizi zayi etmesin cumalar hürmetine. İsteyen herkula nasip etsin içindede bizlere hayırlısıyla canım.

Sağol gülüm. Allah razı ablacım. Amin inşallh.. Aslında tedavi bu ay başlamıştı ama hemşire iğne dozunu 225 yerine 75 yapınca kendimiz iptal ettik. O kadar para veriyoruz madem sonu iyi olsun istedik. Ekimdeki adetle eğer kist olmamışsa zaten şuan 7 yumurta falan oluşmuştu en düşük dozda başlayacaz. Kist varsa kasım olacak. İnş. Bu yumlar kist olmazda ekimde başlarız. Embriyo dondurma git gel Ankaraya bize 15-20 bine malolacak galiba. Rabbim inş. Emeğimizi zayi etmesin cumalar hürmetine. İsteyen herkula nasip etsin içindede bizlere hayırlısıyla canım.
Yürekteeeen Amiiiin diyorum... hepimiz cooook uğraştık operasyonlar geçirdik neleeeeer neler yaptık... sende sabırla çabalıyorsun cnm bnm maddi manevi olarak... ama olması gerekende bu bence, amacına ulaşmak için emek harcıyorsun eşin ile...Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah... bizi hbrdar et olur mu? Dua edelim senin için ❤️

Yürekteeeen Amiiiin diyorum... hepimiz cooook uğraştık operasyonlar geçirdik neleeeeer neler yaptık... sende sabırla çabalıyorsun cnm bnm maddi manevi olarak... ama olması gerekende bu bence, amacına ulaşmak için emek harcıyorsun eşin ile...Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah... bizi hbrdar et olur mu? Dua edelim senin için ❤️
Amin canım benim. Ederim tabiki gülüm. Allah razı olsun gülüm..

Bizim şarkımız bile var :KK66:
Bisiklete bineriz
Pikniğe gideriz
Bahçeye gireriz
Ağaçlara çıkarız
Elmaları toplarız
Erikleri toplarız
Vişneleri toplarız
Toooplaaaarıııız :KK66:
2 aylıkken kızıma uydurduğum eğlenceli şarkımız bu... bisiklet çevirerek söylüyoruz... sahi kızlar sizinde uydurma şarkı ninni leriniz var mı?
Ay çok güzelmiş :)))

iyiyim canim ben ayni bu ay adeti bekliyorum dondurulmus transferi icin tedaviye baslayacagim sen nasilsin

leyla abla nasilsin
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın gülüm.. Öbür ayı bekliyorum sabırsızlıkla. İnş. İkili müjde veririz seninle canım. Heyecanlıyım valla yalan söyleyemeyeceğim.. :))

Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın gülüm.. Öbür ayı bekliyorum sabırsızlıkla. İnş. İkili müjde veririz seninle canım. Heyecanlıyım valla yalan söyleyemeyeceğim.. :))
Bende heyecanlıyım işin açığı ablacım ama içimde bir yerlerde negatif olacak korkusu da var. Allah bilir tabii hayırlısı neyse o olsun. Benim ilacım bugün bitti bir kaç güne adet olurum bakalım

LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
InsaAllah tedaviniz hayırlı haberlerle sonuçlanır ben bile heyecanlandım..
Bizde iyiyiz çok şükür üç aylık olacaz üç gün sonra
Zaman şu gibi geçiyor daha dün gibi aklımda oysaki..rabbim isteyen herkese tattirsin insaAllah..
u-mutlu lale u-mutlu lale sen nasılsın tatlım..

Merhaba ablacım nasılsın. Arada takip ediyorum seni tüpbebegemi baslıyorsun canı gönülden dua ediyorum rabbim güldürsün kızınla yüzünuzu. kızdı degilmi yanlıs hatirlamiyorsam.bende artik o yöne gidiyorm her ay umut her ay hüsran yasıyorum bu ay attım kafamdan ister olsun ister olmasin diyorum ama lafta oldugunu adet oldugumda anliyorum. Herkesle derdimi paylasamiyorum buralarda bi teselli ariyorum canım sıkıldıkca. Suan buyük bir eve gectim kızım hadi anne buraya bir bebek lazım diyip duruyor kahroluyorum. Insanlar sanki cokmu cocugun var niye buyuk eve gectinki diyor.Ne cok yazdim okudugun icin sagol hakkıni helal et dertliyim adet oldum yine ondan galiba paylasmak istedim. Tüpbebegi neden ankarada yaptiriyorsun nerde oturdugunuda bilmiyrum gerci ben istanbul varmı tavsiye edebilecegin duydugun birileri

Bende heyecanlıyım işin açığı ablacım ama içimde bir yerlerde negatif olacak korkusu da var. Allah bilir tabii hayırlısı neyse o olsun. Benim ilacım bugün bitti bir kaç güne adet olurum bakalım
İyi düşünelim sonuda iyi olsun gülüm. Şimdiden sonuca odaklanma. Rabbim ol desin inşallah...

LeYLa_21 LeYLa_21
Saye- Saye-
InsaAllah tedaviniz hayırlı haberlerle sonuçlanır ben bile heyecanlandım..
Bizde iyiyiz çok şükür üç aylık olacaz üç gün sonra
Zaman şu gibi geçiyor daha dün gibi aklımda oysaki..rabbim isteyen herkese tattirsin insaAllah..
u-mutlu lale u-mutlu lale sen nasılsın tatlım..
Amin canım inşallah. Sende sağlıkla büyüt yavrunu canım..
Merhaba ablacım nasılsın. Arada takip ediyorum seni tüpbebegemi baslıyorsun canı gönülden dua ediyorum rabbim güldürsün kızınla yüzünuzu. kızdı degilmi yanlıs hatirlamiyorsam.bende artik o yöne gidiyorm her ay umut her ay hüsran yasıyorum bu ay attım kafamdan ister olsun ister olmasin diyorum ama lafta oldugunu adet oldugumda anliyorum. Herkesle derdimi paylasamiyorum buralarda bi teselli ariyorum canım sıkıldıkca. Suan buyük bir eve gectim kızım hadi anne buraya bir bebek lazım diyip duruyor kahroluyorum. Insanlar sanki cokmu cocugun var niye buyuk eve gectinki diyor.Ne cok yazdim okudugun icin sagol hakkıni helal et dertliyim adet oldum yine ondan galiba paylasmak istedim. Tüpbebegi neden ankarada yaptiriyorsun nerde oturdugunuda bilmiyrum gerci ben istanbul varmı tavsiye edebilecegin duydugun birileri
Evet canım sağolasın. Aslında bu ay başlamıştık. İğnenin dozunu hemşire düşük yapınca ekim ayına erteledik. Hayırlısı bakalım canım. Yeni evin hayırlı olsun canım. Kendini üzme hiç. Inşallah Rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmayacak canım.Ankara bize 3-4 saat mesafede istanbul daha uzak. Istanbulu hiç araştırmadım ama tüpbebek topicinin sahibi arkadaşım. Sen başlamak istediğin zaman ona sorarız Sen bana özelden yazarsın olur mu canım. Inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsada dünyanın sonu değil. İnsan biraz zorluk çekiyor ama yapacak bişey yok. Hakkımızda hayırlısı gülüm...

Back