Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

3kiloyu görursun gecer bile canim. Bebekler son ayda kiloyu cok hizli aliyor masallah kilosuda gayet iyi bende ctesi öyle bir kilo bekliyorum bakalim kac cikicak.
39.haftan 20sine mi geliyor o zman benimde 39.hafta oluyor 24.u ayni zmaanlarda olacak desene :) Saglikla kucagimiza alalimda sekli onemli degil zaten dogumun

Evet bizim hesaplamamiza göre 20sinde tan 39+0 oluyor doktor ne zaman alır bilmiyorum 25 günüm kaldı yani az kalmış..
InsaAllah alır kilo 3 kiloyu göreyim yeter fazlasına gerek yok...
Sen kesin sezeryan mi şimdi canim

Evet bizim hesaplamamiza göre 20sinde tan 39+0 oluyor doktor ne zaman alır bilmiyorum 25 günüm kaldı yani az kalmış..
InsaAllah alır kilo 3 kiloyu göreyim yeter fazlasına gerek yok...
Sen kesin sezeryan mi şimdi canim
Benim 38 oluyor ayni 38+5 filan hesapladim simdi. Evet kesin diyemiyorum cunku bi bakmissin kendi gelmis ama planlanan sezeryan. 25 gun bir ay gibi dusun son ay en az 1 kilo alir bak gor 3500 olur senin minik

Benim 38 oluyor ayni 38+5 filan hesapladim simdi. Evet kesin diyemiyorum cunku bi bakmissin kendi gelmis ama planlanan sezeryan. 25 gun bir ay gibi dusun son ay en az 1 kilo alir bak gor 3500 olur senin minik
Hadi bakalım InşaaAllah canım
Dediğini gibi yeter ki sağlıkla kucağımiza alalım da doğumun şekli önemli değil.
Inşaallah güzel haberlerle gelirsin sende canim

Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım
Ben tutmıycam canım acıktığımda midem çok kötü oluyo dayanamam yani.. Zaten dinen de izin var doğumdan sonra istediğin zaman tutabiliyosun.. O yüzden ben tutmıycam.. Ramazanı yaşayamıycaz belki ama sağlık olsun karnımızda evlat var Allah da izin vermiş sorun yok bence..

Canım 40. haftaya kadar beklenmiyo mu ya ben öle biliyorum sanki neden 39 da alıyolar

Baktım hep sezeryanda genelde 38-39 haftalarda almışlar.
Bi dahakine soracam canım ama aklımda kalmasin

Bnde hem bulantm olr dıye gemde beebgn beslenmesne etkısı olur dıye ttmucam sanırım rabbım kısa zamanda borcumuzu ödemeyı nasıp etsın ınsaallah

Canim doktoruna danışsan daha iyi olur ama uzun zaman olduğu için 17 saat aç kalacaksın yani.
Bilemedim ama ben tutamicam son haftalarım çünkü.

Dktra gıdemem canm cok uzak ttmucam bnde allah blıyo napıyım tutarm ınsallah kısa zamanda

Aminnnn cnm bnm, darısı sana kavuşmayı bekleyen herkese olsun inşallah... nasıl gidiyor? Seninde çok az kalmış, Rabbim 1 avazda kurtarsın inşallah...
Amin canım inşallah herkese nasip etsin bu CAuma akşamının hürmetine sela okunuyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok şükür iyiyim canım temizlik filan bitti rahatladım. Şimdilik bebekte ben de iyiyiz bir kez yalancı sancım oldu çok şükür o kadar. Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah

@svd_a canım çok üzüldüm, senin acın tarifsizdir... Sende bir melek annesi oldun, ahirette şefaatçin olacak inşallah. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah sana sabırların en büyüğünü versin ve tez vakitte acını hafifletecek meleğini yollasın.

Taze anne maşallah size kızının yarı 40 ı çıkmış bile Allah nazarlardan korusun.. Birbirinize daha da alışırsınız düzen oturur inşallah.. mis kokusunu içine çek benim yerime
Seve seve koklarım cnm bnmmm, birde bakmışsın Doğum tarihini konuşuyorsun dr ile Darısı size inşallah...

Amiiiiin cnm bnmmm...sıra geldi beklemeye yani, hadi hayırlısı vakti zmnında sağlıkla al kucağına inşallah çöm bnm Gzl hbrini bekliyorum...

Ayyy evet seninde çok az kalmış hadi peş peşe kucaklara gelsin kuzulaaaar...
Bende senin gibiydim inşallah 3 kilo olurda küveze girmeyiz diye çok dua etmiştim... gerçekten son haftalarda 300-400 gr alınıyor bnm kızım 3200 doğdu bnmde 38.haftada sezeryandı... doğunca kilosunun bir kısmı gidiyor malum oda şiş doğuyor gerçek kilosunu çocuk dr 4-5 gün sonra söylüyor maşallah kilo kaybı yaşamadık biz beslenme işte devrete giriyor o dönem... ben annemi hep dinledim süt yapıcı şeyler tükettim... nette yazdığı gibi sadece su ile beslenmedim ztn emzirince gerçekten çok acıkıyorsun... ha birde bende 2 hafta sonra tartıldığımda 10 kilo verdiğimi gördüm... eeee gecen gündüzün karışıyor kilo kalır mı?! Bnm sana küçük tavsiyelerim cnm bunlar... hadi hayırlı gzl hbrlerinizi bekliyorum

Seve seve koklarım cnm bnmmm, birde bakmışsın Doğum tarihini konuşuyorsun dr ile Darısı size inşallah...
Ay inşallah canım benim o günleri sağlıkla hayırlısıyla görebilmek sağlıkla kucağımıza almak en büyük dileğimiz Allah tüm hamilelere de bana da nasip etsin.. Bizim önümüzde daha çoook yol var günleri sayıyoruz Allah sağlıklı hayırlı başarılı mutlu huzurlu uzun ömür versin hepsine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…