3kiloyu görursun gecer bile canim. Bebekler son ayda kiloyu cok hizli aliyor masallah kilosuda gayet iyi bende ctesi öyle bir kilo bekliyorum bakalim kac cikicak.Ahh dökmedigim dil kalmadı hep konuşuyorum hatta arabada giderken konustum kontrolde azıcık yüzünü gösterdi gibi oldu doktorumuz kaşlarını çatmış az sinirli dedi
Karışmıyorum artık ister döner ister dönmez..
Rabbim hayırlısını versin..
Sanırım bayram öncesine denk geliyor 20sine falan.
O değil InşaaAllah kilo alır problem etmiyordum kilosunu ama doktor 39.hafta diyince zayıf mi kalacak diye düşünmeye basladim.3 kiloyu görsek bari.
Şuan 2400 gramiz
Evet bizim hesaplamamiza göre 20sinde tan 39+0 oluyor doktor ne zaman alır bilmiyorum 25 günüm kaldı yani az kalmış..3kiloyu görursun gecer bile canim. Bebekler son ayda kiloyu cok hizli aliyor masallah kilosuda gayet iyi bende ctesi öyle bir kilo bekliyorum bakalim kac cikicak.
39.haftan 20sine mi geliyor o zman benimde 39.hafta oluyor 24.u ayni zmaanlarda olacak desene :) Saglikla kucagimiza alalimda sekli onemli degil zaten dogumun
Benim 38 oluyor ayni 38+5 filan hesapladim simdi. Evet kesin diyemiyorum cunku bi bakmissin kendi gelmis ama planlanan sezeryan. 25 gun bir ay gibi dusun son ay en az 1 kilo alir bak gor 3500 olur senin minikEvet bizim hesaplamamiza göre 20sinde tan 39+0 oluyor doktor ne zaman alır bilmiyorum 25 günüm kaldı yani az kalmış..
InsaAllah alır kilo 3 kiloyu göreyim yeter fazlasına gerek yok...
Sen kesin sezeryan mi şimdi canim
Hadi bakalım InşaaAllah canımBenim 38 oluyor ayni 38+5 filan hesapladim simdi. Evet kesin diyemiyorum cunku bi bakmissin kendi gelmis ama planlanan sezeryan. 25 gun bir ay gibi dusun son ay en az 1 kilo alir bak gor 3500 olur senin minik
Ben tutmıycam canım acıktığımda midem çok kötü oluyo dayanamam yani.. Zaten dinen de izin var doğumdan sonra istediğin zaman tutabiliyosun.. O yüzden ben tutmıycam.. Ramazanı yaşayamıycaz belki ama sağlık olsun karnımızda evlat var Allah da izin vermiş sorun yok bence..Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım
Canım 40. haftaya kadar beklenmiyo mu ya ben öle biliyorum sanki neden 39 da alıyolarSelam kızlar dönmemiş bizim oğlan daha keyfi yerinde sanirim 38.haftaya kadar bekleriz dönmemiş olursa 39.haftada sezeryan dedi..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaallah
Yeter ki sağlıkla kucağımiza alalım..
Baktım hep sezeryanda genelde 38-39 haftalarda almışlar.Ben tutmıycam canım acıktığımda midem çok kötü oluyo dayanamam yani.. Zaten dinen de izin var doğumdan sonra istediğin zaman tutabiliyosun.. O yüzden ben tutmıycam.. Ramazanı yaşayamıycaz belki ama sağlık olsun karnımızda evlat var Allah da izin vermiş sorun yok bence..
Canım 40. haftaya kadar beklenmiyo mu ya ben öle biliyorum sanki neden 39 da alıyolar
Ben tutmıycam canım acıktığımda midem çok kötü oluyo dayanamam yani.. Zaten dinen de izin var doğumdan sonra istediğin zaman tutabiliyosun.. O yüzden ben tutmıycam.. Ramazanı yaşayamıycaz belki ama sağlık olsun karnımızda evlat var Allah da izin vermiş sorun yok bence..
Canım 40. haftaya kadar beklenmiyo mu ya ben öle biliyorum sanki neden 39 da alıyolar
Canim doktoruna danışsan daha iyi olur ama uzun zaman olduğu için 17 saat aç kalacaksın yani.
Bilemedim ama ben tutamicam son haftalarım çünkü.
Amin canım inşallah herkese nasip etsin bu CAuma akşamının hürmetine sela okunuyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Aminnnn cnm bnm, darısı sana kavuşmayı bekleyen herkese olsun inşallah... nasıl gidiyor? Seninde çok az kalmış, Rabbim 1 avazda kurtarsın inşallah...
Seve seve koklarım cnm bnmmm, birde bakmışsın Doğum tarihini konuşuyorsun dr ileTaze anne maşallah size kızının yarı 40 ı çıkmış bile Allah nazarlardan korusun..Birbirinize daha da alışırsınız düzen oturur inşallah.. mis kokusunu içine çek benim yerime
Amiiiiin cnm bnmmm...sıra geldi beklemeye yani, hadi hayırlısı vakti zmnında sağlıkla al kucağına inşallah çöm bnmAmin canım inşallah herkese nasip etsin bu CAuma akşamının hürmetine sela okunuyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok şükür iyiyim canım temizlik filan bitti rahatladım. Şimdilik bebekte ben de iyiyiz bir kez yalancı sancım oldu çok şükür o kadar. Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah
Ayyy evet seninde çok az kalmış hadi peş peşe kucaklara gelsin kuzulaaaar...Kartanesi_26 güzel anne minik kızın kollarında cok sukur varlığı yeter.saglikli sıhhatli olsun geçecek bugünlerde..
Bizede az kaldı çok heyecanlıyım..
Rabbim isteyen herrkse nasip etsin inşaallah.
Defnemizi op kocaman
Ay inşallah canım benim o günleri sağlıkla hayırlısıyla görebilmek sağlıkla kucağımıza almak en büyük dileğimiz Allah tüm hamilelere de bana da nasip etsin.. Bizim önümüzde daha çoook yol var günleri sayıyoruz Allah sağlıklı hayırlı başarılı mutlu huzurlu uzun ömür versin hepsine inşallahSeve seve koklarım cnm bnmmm, birde bakmışsın Doğum tarihini konuşuyorsun dr ileDarısı size inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?