Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın Hayırlı Cumalar
Bu sene oruç tutamayacağım ama içimde sanki tutacakmışım gibi bir huzur var :) Şimdiden de Ramazan ayı mübarek olsun. vesselam_ canım bebeğini görmüşsün kilosu da güzel maşallah sağlıkla gelsin Son anda dönebilir belli olmaz ama önemli olan onları sağlıkla kucağımıza almamız. Gerisi teferruat

Günaydin herkese benim şafak ramazanin bitimiyle son bulacak yani bugun ki yapilan son kahvalti Allah izin verirse ilk kahvaltimizda kizim aramizda olacak ❤
Şu güzel gunlerde hem ramazan arefesi hem cuma gunü hürmetine rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin bizlere de sag salim kucagimiza almayi ..

@deeploneliness Canim oruc tutmasakta niye tutmadigimizi bildigimiz icin o heyacani yasiyoruz bu ramazan su gibi gececek insallah ♡♡♡

Amin canım isteyen herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin. Çok az kaldı, ilk kahvaltınızı bayram şenliğinde hep birlikte yapma düşüncesi bile heyecan vericiGüzel doğumlar diliyorum

Alpi doğum bayramda mı yanlış mı anladım

Amin canım isteyen herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin. Çok az kaldı, ilk kahvaltınızı bayram şenliğinde hep birlikte yapma düşüncesi bile heyecan vericiGüzel doğumlar diliyorum
Evet canim asiri heyecan verici bayramda butun aile ilk defa bizde toplanacak hep buyuklere gidilir bu sefer minnak bi bebek icin bizde toplanacagiz..
Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.. Saglikla kucagimiza alalim insallah..
Alpi doğum bayramda mı yanlış mı anladım
ALLAH izin verirse arefe yada arefeden bi gun önce simdilik görünen canim.

Allah razı olsun canım inşallah isteyen herkesle birlikte bizede nasip olur tekrardan. Defne bebeğede Allah sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsun
Amin canım inşallah Allah razı olsun

İyi ol canım geçicek bu günlerde..
Rabbim en hayırlısını nasip etsin.
Ara vermeni istedi mi doktor?
Rahmin dinlenmesi için?
Evet canım tekrar tedavi kurban bayramı sonunda bende kendimi toparlarım hayırlısı

Al_pi vesselam_ çok güzel yaa bayram hediyesi olcak size minikler inşallah bayramınız tam bayram olacak harika yaa maşallah onlara Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıkla❤
Amin amin canım inşaAllah..
Rabbim isteyen herrksede nasip etsin tez vakitte insaAllah..

Defne MasaAllah sana anneyi üzme e mi bol bol em sütünden yarasin prensese..
Süt yapıcı şeylerin fikirlerini almak isterim bende bizede lazım olacak

Merhaba hanımlar
Mor seven doğum yapmışsize iletmemi söyledi. Iyilermis cok şükür :) detaylari ben de bilmiyorum henüz hep birlikte ögreniriz
Yaa MasaAllah ne güzel günde dünyaya gözlerini açmış rabbim sağlık sıhhat versin hoş gelmiş paşacik dünyaya

Al_pi vesselam_ çok güzel yaa bayram hediyesi olcak size minikler inşallah bayramınız tam bayram olacak harika yaa maşallah onlara Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıkla❤
Her bayram cifte bayram olur mu diye umutlaniyordum sonuc hüsran oluyordu bu topiktekilerle tanismamizda bayram arefesinde oldu . Bayrama cifte mutlulukla girecekmiyiz diye hep birlikte umut etmistik ve kimseye nasip olmamisti sonra bu topigi kurmustuk.
O yüzden bayrami böyle karsilayacak olmak harika.. Rabbim herkese nasip etsin insallah..

Canım bak bu bayram tam çifte bayram olacak sizin için inşallah.. bundan sonra ki bayramlarınızda hep öyle güzel geçer kızınla inşallah.. Allah çok büyük herşeye gücü yeter. İnşallah tüm isteyen arkadaşlarada nasip eder hamilelere de kucaklarına almayı nasip eder.. o mucizeyi yaşasın inşallah herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…