• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın Hayırlı Cumalar:KK200:
Bu sene oruç tutamayacağım ama içimde sanki tutacakmışım gibi bir huzur var :) Şimdiden de Ramazan ayı mübarek olsun. vesselam_ vesselam_ canım bebeğini görmüşsün kilosu da güzel maşallah sağlıkla gelsin :KK66: Son anda dönebilir belli olmaz ama önemli olan onları sağlıkla kucağımıza almamız. Gerisi teferruat :KK66:

Günaydin herkese benim şafak ramazanin bitimiyle son bulacak yani bugun ki yapilan son kahvalti Allah izin verirse ilk kahvaltimizda kizim aramizda olacak ❤
Şu güzel gunlerde hem ramazan arefesi hem cuma gunü hürmetine rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin bizlere de sag salim kucagimiza almayi ..

@deeploneliness Canim oruc tutmasakta niye tutmadigimizi bildigimiz icin o heyacani yasiyoruz bu ramazan su gibi gececek insallah ♡♡♡

Günaydin herkese benim şafak ramazanin bitimiyle son bulacak yani bugun ki yapilan son kahvalti Allah izin verirse ilk kahvaltimizda kizim aramizda olacak ❤
Şu güzel gunlerde hem ramazan arefesi hem cuma gunü hürmetine rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin bizlere de sag salim kucagimiza almayi ..

@deeploneliness Canim oruc tutmasakta niye tutmadigimizi bildigimiz icin o heyacani yasiyoruz bu ramazan su gibi gececek insallah ♡♡♡
Amin canım isteyen herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin. Çok az kaldı, ilk kahvaltınızı bayram şenliğinde hep birlikte yapma düşüncesi bile heyecan verici:KK68:Güzel doğumlar diliyorum :anneadayı:

Alpi doğum bayramda mı yanlış mı anladımo_O

Amin canım isteyen herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin. Çok az kaldı, ilk kahvaltınızı bayram şenliğinde hep birlikte yapma düşüncesi bile heyecan verici:KK68:Güzel doğumlar diliyorum :anneadayı:
Evet canim asiri heyecan verici bayramda butun aile ilk defa bizde toplanacak hep buyuklere gidilir bu sefer minnak bi bebek icin bizde toplanacagiz..
Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.. Saglikla kucagimiza alalim insallah..
Alpi doğum bayramda mı yanlış mı anladımo_O
ALLAH izin verirse arefe yada arefeden bi gun önce simdilik görünen canim.

Saye- Saye- cnm şimdi gördüm İnan içimde bir yerler acıdı,okadar iyi hissedebiliyorum ki seniiii... hiç unutamayacağım deneyimim olmuştu... çok ilginçtir ki operasyondan sonra uyumuş uyandığımda Allah'a şükrediyordum sonra dedim neye şükrediyorum sacmalıyorum... ama İnan şu anda anladım ki o şükretmelerim beni rahatlatmış bana can katmış..
Bugün senin için özel dua edecem Haticem, yarını inşallah tahmininden kolay atlatırsın... Rabbim acını hafifletecek mutluluğu en yakın zmnda yaşatsın sana....
Allah razı olsun canım inşallah isteyen herkesle birlikte bizede nasip olur tekrardan. Defne bebeğede Allah sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsun
Saye- Saye- canım çok üzüldüm, senin acın tarifsizdir... Sende bir melek annesi oldun, ahirette şefaatçin olacak inşallah. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah sana sabırların en büyüğünü versin ve tez vakitte acını hafifletecek meleğini yollasın.
Amin canım inşallah Allah razı olsun

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ çok güzel yaa bayram hediyesi olcak size minikler inşallah bayramınız tam bayram olacak harika yaa maşallah onlara Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıkla❤
Amin amin canım inşaAllah..
Rabbim isteyen herrksede nasip etsin tez vakitte insaAllah..

Ayyy evet seninde çok az kalmış hadi peş peşe kucaklara gelsin kuzulaaaar...
Bende senin gibiydim inşallah 3 kilo olurda küveze girmeyiz diye çok dua etmiştim... gerçekten son haftalarda 300-400 gr alınıyor bnm kızım 3200 doğdu bnmde 38.haftada sezeryandı... doğunca kilosunun bir kısmı gidiyor malum oda şiş doğuyor gerçek kilosunu çocuk dr 4-5 gün sonra söylüyor maşallah kilo kaybı yaşamadık biz beslenme işte devrete giriyor o dönem... ben annemi hep dinledim süt yapıcı şeyler tükettim... nette yazdığı gibi sadece su ile beslenmedim ztn emzirince gerçekten çok acıkıyorsun... ha birde bende 2 hafta sonra tartıldığımda 10 kilo verdiğimi gördüm... eeee gecen gündüzün karışıyor kilo kalır mı?! Bnm sana küçük tavsiyelerim cnm bunlar... hadi hayırlı gzl hbrlerinizi bekliyorum ❤️
Defne MasaAllah sana anneyi üzme e mi bol bol em sütünden yarasin prensese..
Süt yapıcı şeylerin fikirlerini almak isterim bende bizede lazım olacak;)

Merhaba hanımlar :KK66:
Mor seven doğum yapmış:emir_bebek::KK200:size iletmemi söyledi. Iyilermis cok şükür :) detaylari ben de bilmiyorum henüz hep birlikte ögreniriz :KK66:
Yaa MasaAllah ne güzel günde dünyaya gözlerini açmış rabbim sağlık sıhhat versin hoş gelmiş paşacik dünyaya;)

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ çok güzel yaa bayram hediyesi olcak size minikler inşallah bayramınız tam bayram olacak harika yaa maşallah onlara Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin sağlıkla❤
Her bayram cifte bayram olur mu diye umutlaniyordum sonuc hüsran oluyordu bu topiktekilerle tanismamizda bayram arefesinde oldu . Bayrama cifte mutlulukla girecekmiyiz diye hep birlikte umut etmistik ve kimseye nasip olmamisti sonra bu topigi kurmustuk.
O yüzden bayrami böyle karsilayacak olmak harika.. Rabbim herkese nasip etsin insallah..

Her bayram cifte bayram olur mu diye umutlaniyordum sonuc hüsran oluyordu bu topiktekilerle tanismamizda bayram arefesinde oldu . Bayrama cifte mutlulukla girecekmiyiz diye hep birlikte umut etmistik ve kimseye nasip olmamisti sonra bu topigi kurmustuk.
O yüzden bayrami böyle karsilayacak olmak harika.. Rabbim herkese nasip etsin insallah..
Canım bak bu bayram tam çifte bayram olacak sizin için inşallah.. bundan sonra ki bayramlarınızda hep öyle güzel geçer kızınla inşallah.. Allah çok büyük herşeye gücü yeter. İnşallah tüm isteyen arkadaşlarada nasip eder hamilelere de kucaklarına almayı nasip eder.. o mucizeyi yaşasın inşallah herkes

Back