Sağol canım elbet geçecek zamanla ne yapalım nasip değilmişBaşın sağolsun. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama inan gececek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tekrardan
Allah razı olsun canım imtihan dünyası isyan etmiyorum vardır yaradanın bir bildiği hayırlı sağlıklısını nasip etsin inşallahSaye- tekrar hamile oldugunu okudugunda cok sevinmistim kendi haberimi almis gibi. Biz bilemiyoruz ilerisini hayrini zorlugunu. Rabbim seni de sabrinla siniyor demek ki canim. Rabbim sana kat be kat hem bu dunya da hem de diger tarafta mukafatini verecektir insallah.
İnşallah eşin kolayca atlatır ameliyatını canım.. Allah sevdiklerimize sağlık sıhhat versin inşallah onlar daha büyük imtihanlar.. Biz zaten her şeyin hayırlısını istiyoruz öyle değil mi? Çocuk isterken de sağlıklı hayırlı evlat diliyoruz herşeyin olmasında da olmamasında da vardır bir hayır ama gönül istiyo tabi ki Allah her isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin her şeyin başı oCanım yarın eşimin doktor randevusu var ameliyat tarihi alacağız.
Moralim hatişin haberini duyduğumdan beri bozuk..
Kanadım kırıldı sanki, çok üzüldüm.
Ama rabbimin tecellisi,
biz kullar olarak imtihana tabiiyiz
Bizim de imtihanımız buymuş.
Dün gece rüyamda yatalak bir oğlum olduğunu gördüm,
zihinsel engelli.
Rüya içinde aklıma çocuğum olmadığı zamanlar geliyor,
diyorum, olmuyo diye ağlıyorum
demek ki hayırlısı değilmiş
diye telkin ediyorum kendimi..
<<Üzülme...Ayetel Kürsi'nin; 'O hiç uyumaz.' dediği bir Allah'ın var..||
İnşallah canım hayırlısı artık rabbim tekrar nasip eder inşallah. Eve geldim iyiyim şükürSaye- Allah kolaylık versin canım inşallah bugün ki operasyonu da kolayca atlatırsın.. Metin olmaya çalışman çok güzel zor olsa da Allah'tan geldiğini biliyoruz elimiz kolumuz bağlı.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeniden acını dindirsin inşallah
İnşallah canım hayırlısı artık rabbim tekrar nasip eder inşallah. Eve geldim iyiyim şükür
Slm cnm, ne zamandır aklımdasınız hep siteye bir gireyim diyorum bir iş çıkıyor giremiyorum... çok şükür teyzesi bugün 21 günlük olduk❤ Gelen gidenim oldu bu sürede... 1 hafta yatılı annem kaldı sonra görümcem geldi o kaldı yine 1 hafta... şimdi günübirlik sürekli değişimli geliyorlar işte... anlayacağın ev hiç boş kalmadı...Kartanesi_26 cici anne ne yapıyorsun nasılsınız prensesle
Allah senden de razı olsun canım. İnş sağlıklısını versin. Hayırlı evlat versin canım.Sağol canım elbet geçecek zamanla ne yapalım nasip değilmiş
Allah razı olsun canım imtihan dünyası isyan etmiyorum vardır yaradanın bir bildiği hayırlı sağlıklısını nasip etsin inşallah
Aminnnn cnm bnm, darısı sana kavuşmayı bekleyen herkese olsun inşallah... nasıl gidiyor? Seninde çok az kalmış, Rabbim 1 avazda kurtarsın inşallah...Kartanesi_26 bebeğini almışsın kucağına canım. Rabbim sağlıklı anne babasıyla geçirebileceği uzun ömürler nasip etsin.
Amin canım inşallah.. İyi olmana sevindim daha da iyi olacaksın eminim Allah çok büyük bugünlerde geçecekİnşallah canım hayırlısı artık rabbim tekrar nasip eder inşallah. Eve geldim iyiyim şükür
Taze anne maşallah size kızının yarı 40 ı çıkmış bile Allah nazarlardan korusun..Slm cnm, ne zamandır aklımdasınız hep siteye bir gireyim diyorum bir iş çıkıyor giremiyorum... çok şükür teyzesi bugün 21 günlük olduk❤ Gelen gidenim oldu bu sürede... 1 hafta yatılı annem kaldı sonra görümcem geldi o kaldı yine 1 hafta... şimdi günübirlik sürekli değişimli geliyorlar işte... anlayacağın ev hiç boş kalmadı...
Defne 2 kere dr gitti yoksa hep evde malum havalar çok dengesiz azıcık burnumuz aktı bile...
Gece-gündüz ayrımı yapamadı daha iti hoş karnındayken de hep gece çok hareketliydi şimdide öyle, gündüz artık o uyurken bende yarıyorum cnm yoksa çöl perişan oluyorum...
Şimdilik bunları yaşadım kızımla ama gerçekten hep şükrediyorum ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese ama herkese yaşatsın bu duyguyu❤
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hbrler nasıl direk ilk sayfaya baktım... inşallah en yakın zmnda gebe hbri alırız benide etiketleyin olur mu? Aklım sizde ama
Canim doktoruna danışsan daha iyi olur ama uzun zaman olduğu için 17 saat aç kalacaksın yani.Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım
Azcik asagidan dürt ayaklarini :)) Dön annecim dön bak seni normal dogurmak istiyorum deSelam kızlar dönmemiş bizim oğlan daha keyfi yerinde sanirim 38.haftaya kadar bekleriz dönmemiş olursa 39.haftada sezeryan dedi..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaallah
Yeter ki sağlıkla kucağımiza alalım..
Ben tutamam çok zorlanırim birde beslemem gereken bana emanet bir can daha varken onun icin bunu yapamam yani belki kışa denk gelse idi dusunurdum birazda olsa tutmaya calisirdim. Ama yaz ve sure uzun..Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım
Ahh dökmedigim dil kalmadı hep konuşuyorum hatta arabada giderken konustum kontrolde azıcık yüzünü gösterdi gibi oldu doktorumuz kaşlarını çatmış az sinirli dediAzcik asagidan dürt ayaklarini :)) Dön annecim dön bak seni normal dogurmak istiyorum deKonuş belki dinler seni .. Bayram sonuna kalir o zaman sezeryan olursan. Ama dönmedigi icin sen rahat rahat bekleyebilirsin 39.haftaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?